Güzel Anne adaylarım ve Annenlerim GÜNAYDIN....
Yine moral bozukluğu ile bir güne başladım geçtiğimiz bir haftayı yememe dikkat ettiğim halde 2 kilo alarak kapatmışım(bu nasıl bir şeydir çıldıracağım ve çok üzgünüm....)
Geneç ayda toplamda 3.5 kilo aldım diye çıldırmıştım ve bu yüzden ayda 2 kilo alayım diye çırpınırken ben bir haftada 2 kilo almışım eşimde bu hafta 2 kilo almış ya tartı bozuk( ki; tartım hassas ve güvendiğim bir tartıdır)
ya da gerçekten de eşimle kaçırmışız haberimiz yok çok üzüldüm çok çokta yıpranmış hissediyorum kedimi bu gidişat benim için hiç iyi değil bu yüzden artık çok ciddi olarak bu işin çözümüne bakmalıyım...
Yani ben şimdi 90 kilo ile hamile halıp 19.haftamın başında 100,4 kilo olarak 10 buçk kilo almış oluyorum kendimden utandım resmen bu ne yaaa!!!!
Çok asabım bozuldu artık ekmek falan da yemicem sağlıklı gıdaların dışında hiçbir şey sokmicam ağz
canım sıkma canını verirsin inşallah ben diğer hamileliklerimde doğuma kadar 30 kilo almıştım ama doğumdan sonra 4 ay içinde hepsini verdim sende verirsin yeterki iste
canım sıkma canını verirsin inşallah ben diğer hamileliklerimde doğuma kadar 30 kilo almıştım ama doğumdan sonra 4 ay içinde hepsini verdim sende verirsin yeterki iste
enigma cım canını bu kadar sıkma ne kadar üstüne düşersen o kadar kilo alırsın. hamur işini kes tatlı ihtiyacını ya sütlü tatlılardan yada meyvelerden almalısın. ben sürekli meyve yiyorum. yemeklerdede doyana kadar yeme benim öğünüm bile düştü midem sıkışıyor zaten çoğunu çıkartıyorum birde. ekmek yememekle olmaz ama kararında yemelisin. haftada bir kere kuru baklagllerden de ye bebişlere çok faydalıymış. hamurişinde bebişelr değil kendimiz besleniyormuşuz mesela. birde zaten sen yeni kilo vermiş birisisin doğal olarak geri almaya başladın yakında zaten hiç yemek yiyemeyeceğiz kilo alıyorum diye yememzlik eme sakın. çünkü biz farklı annişleriz bbeişlerimiz zaten 32. haftaya kadar besleniyorlar sonrasında kilo alımları duruyormuş o yüzden bu haftalarımızı düzgün geçirmeliyiz. 2 tane bebişi bir anda bakacağız allah nasip ederse o zaman kiloları verirde dahada zayıflarız sanırım. sen kilo olayını düşünme bebişleri düşün sadce.
Balımnur zaten bebişlerimi düşünüyorum çünkü ben zaten şişkocuktum zayıfladım ama hala yağ tabakam geniş ve ben yağlandıkça onların yeri daralıyor birde sağlıklı olmalıyım ki onlarda sağlıklı olsunlar.
Aslında balımnırrrrrrr ben bu kadar kilo almaya hazır değilim bikinimi bile giyemeden 10 kiloyu geri aldım moralimi toparlamam gerek hamur işini kesiyorum inşAllah daha sağlıklı olurum...
enigma cım canını bu kadar sıkma ne kadar üstüne düşersen o kadar kilo alırsın. hamur işini kes tatlı ihtiyacını ya sütlü tatlılardan yada meyvelerden almalısın. ben sürekli meyve yiyorum. yemeklerdede doyana kadar yeme benim öğünüm bile düştü midem sıkışıyor zaten çoğunu çıkartıyorum birde. ekmek yememekle olmaz ama kararında yemelisin. haftada bir kere kuru baklagllerden de ye bebişlere çok faydalıymış. hamurişinde bebişelr değil kendimiz besleniyormuşuz mesela. birde zaten sen yeni kilo vermiş birisisin doğal olarak geri almaya başladın yakında zaten hiç yemek yiyemeyeceğiz kilo alıyorum diye yememzlik eme sakın. çünkü biz farklı annişleriz bbeişlerimiz zaten 32. haftaya kadar besleniyorlar sonrasında kilo alımları duruyormuş o yüzden bu haftalarımızı düzgün geçirmeliyiz. 2 tane bebişi bir anda bakacağız allah nasip ederse o zaman kiloları verirde dahada zayıflarız sanırım. sen kilo olayını düşünme bebişleri düşün sadce.
Yaprakçım Öğlen 1.5 tabak salata ile bir kase yoğurt yedim çünkü sabah bir simit ve bir poğaça yedim...
biliyorum poğaça falan sağlıklı değil ama sabah işe geç kalıyordum o yüzden gelirken poğaça ve simit aldım :O(
çok üzülüyorum yaaaa ama hamur işini gerçekten de en azında 2 günde bire azaltmam gerekli...
32.haftadan sonra kilo alımları durmuyor bebeklerin..Devam ediyorlar anne karnında kilo almaya....
acaba mııı... yavaşlıyor diyelim o halde. biz tek bebek değil iki bebek taşıyoruz biraz okumanı tavsiye ederim. 37 haftada da gelişim tamamlanıyor normal bebek 40 hafta. bizde birşeyler okuyoruz güzelim. neyse biz bildiklerimizi yazmayalım bari baksana sen hep muhalefet. hem enigmanın moralini yüksek tutmaya çalışıyoruz sen direk bozmuşsun tebrikler...
Ben tek değil,ikiz annesiyim ve 2 kere ikizlere hamile kaldım...
Çizelgem dikkatini çekmedi sanırım..Hamileliğim boyunca hastanede bir sürü doktorun gözetimindeydim...Asıl senin okuman gereken çok şey var kanımca....
Enigmanın moralini bozmaya çalışmıyorum,aksine ona gerçekçi yaklaşarak yardımcı olmaya çalışıyorum...
Gebelik şekeri neymiş,preeklempsi neymiş bunları bir öğren istersen önce........
Ben tek değil,ikiz annesiyim ve 2 kere ikizlere hamile kaldım...
Çizelgem dikkatini çekmedi sanırım..Hamileliğim boyunca hastanede bir sürü doktorun gözetimindeydim...Asıl senin okuman gereken çok şey var kanımca....
Enigmanın moralini bozmaya çalışmıyorum,aksine ona gerçekçi yaklaşarak yardımcı olmaya çalışıyorum...
Gebelik şekeri neymiş,preeklempsi neymiş bunları bir öğren istersen önce........
sen galiba buradakileri aptal sanyorsun bunalrı zaten enigmada bende ve buradaki herkes biliyor. ama bunlardan en önemlisi moraldir. ben 2 defa düşük yaşadım moral bozukluğundan. o yüzden sizin gibilerle sla muhatap olmadım. burada gerçekliği daha usturuplu söyleyebilirsiniz yada yorum apmayın. bizlerin morale ihtiyacı var. sen biraz daha oku ve öğren benim kadar bu konualrı araştırmamışsındır sanırım. çünkü ben senelerimi verdim üstelikte bu konuda uzman arkadaşlarım var. karşındakileri küçümsemen bile davranış bozukluğudur. burada herkes eşit. önümde bilgisayarım 24 saat açık istediğim şeyi öğreniyorum senden link alacak değilim. burada amacımız birbirmize moral vermek böyle olmayanlar girmesin zaten...
Merhaba arkadaşlarım bu pazartesi gününden beridir çok daha dikkatli bir şekilde yemek yiyorum...
Pazartesi günü :
kahvaltı______bir simit bir poğaça(işe geç kaldım kahvaltı edemedim)
öğle_________salata yoğurt bir haşlanmış patates
ikindi________iki dilim karpuz
akşam_______iskender döner salata
salı günü:
kahvaltı_____2 dilim ekmek bir yumurta süt peynir zeytin azıcık reçel
öğle________salata yoğurt zeytinyağlı fasilye
ikindi_______iki dilim karpuz
akşam______çok az musakka salata iki kaşık pilav bir dilim ekmek
yemekte misafirim vardı o yüzden de bir ince dilim pasta ile yarım dilim karpuz yedim.
çarşamba günü:
kahvaltı______bir dilim ekmek karpuz yumurta peynir
öğle_________salata yoğurt fırında patates
ikindi________
akşam_______
ve bu arada bu sabah tartıldım yarım kilo vermişim 3 günde yani bence yediklerim yeterli öyle değil mi şekerim tansiyonum kolestrolüm normal seyirlerde...
hamileliğime 90 kilo ile başlamıştım 19 haftamdayım ve 3 gün önce 100.4 kg dım bu sabah tartıldım 99,9 kg yani yarım kilo vermişim ama hala 10 kilo almış durumdayım
yani ama ben böyle kaafayı yerken etrafımdaki kimseye çaktırmıyorum bana kaç kilo aldın hiç almamışsın diyorlar şokları yaşıyorum ve 10 kilo aldığımı söyleyince şaşırıyorlar
genelde kimse 10 kilo aldığıma inanmıyor sanırım sizin içinde bir resim koysam iyi olucak bir de siz karar verirsiniz...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?