canım inşAllah gaz sancılarımız biter de diş çıkarma için uğraşacak büyüklüğe geliriz :O)
biz daha 3 ayımızı bitiremedik :O)
Maşşahhal kuzularına nazarlardan korusun ya Rab...
arkadaslar bişey sorcam,benimkilerin hiç düzenli bi uyku saati yada yeme saati yok,nasıl olması gerekiyo,sizinkiler nasıldı,bi düzene nasıl oturtabilirim bana akıl verin...
arkadaslar bişey sorcam,benimkilerin hiç düzenli bi uyku saati yada yeme saati yok,nasıl olması gerekiyo,sizinkiler nasıldı,bi düzene nasıl oturtabilirim bana akıl verin...
Nasılsınız,bebişler nasıl?
İlk haftalarınızda bebişlere sadece anne sütümü verdiniz?Nasıl besliyorsunuz bebişlerinizi?Biz bugün 13 günlük olduk,dr a gittik dr da neden mama veriyorsun dedi.Bende şaştım kaldım iki bebişime birden aynı öğünde nasıl süt yetiştirebilirim BİLMİYORUMGenellikle ikisi birden uyanıyor.Birisine sağdığım sütümü,diğerine mama veriyorum,bu bile bana göre iyi en azından günlük mama+anne sütü yarı yarıya almış oluyorlar derken dr un söyledikleri canımı sıktı.Sütüm nasıl daha da artar ki?Bol su içiyorum.Dere otuimaydonoz yiyorum.Milupanın emziren anneler için çayı var ondan içiyorum ama sağ göğsümden iyi,soldan ise sağdakinin yarısından az süt geliyor her sağmada...
Nasılsınız,bebişler nasıl?
İlk haftalarınızda bebişlere sadece anne sütümü verdiniz?Nasıl besliyorsunuz bebişlerinizi?Biz bugün 13 günlük olduk,dr a gittik dr da neden mama veriyorsun dedi.Bende şaştım kaldım iki bebişime birden aynı öğünde nasıl süt yetiştirebilirim BİLMİYORUMGenellikle ikisi birden uyanıyor.Birisine sağdığım sütümü,diğerine mama veriyorum,bu bile bana göre iyi en azından günlük mama+anne sütü yarı yarıya almış oluyorlar derken dr un söyledikleri canımı sıktı.Sütüm nasıl daha da artar ki?Bol su içiyorum.Dere otuimaydonoz yiyorum.Milupanın emziren anneler için çayı var ondan içiyorum ama sağ göğsümden iyi,soldan ise sağdakinin yarısından az süt geliyor her sağmada...
seninkiler ne zaman doğmuştu enigma ? sanırım aramızda 20 gün falan var öyle hatırlıyorum benimkiler 20 gün daha büyükler bizim de gaz sancılarımız daha bitmedi enigma ya hala sab simpleks veriyorum nurse harveys kullandım işe yaramadı neobaby kullandım işe yaramadı sab yine onlara göre daha iyi gibi.
erken diş çıkarmaları hiç iyi değil erkenden çürüyomuş dişleri inşallah 6. ayda falan çıkartırlar benimkiler de ama salyalanma çok 1 aya kalmaz gibime geliyor
26 ekimde geldiler 34+0 hafta da doğdular ben zinko ve metsil kullanıyorum birde rezene içiyor ve içirıyorum...
beim kız iyiye gidiyor ama kakasını iki güne bir yapıyor ve yapmadığı günlrrde canı çok acıyor doktor zeytin yağı koy sabah mmasına dedi.sabah akşam bir mama kaşığı zeytinyağı kpyuyorum mamasına.
biz bu gün 92 günlük olduk 4 ayımıza girdik artık 3 aylığız çok şükür darısı gaz sancılarımızın tamaen bitmesine...
hmm benimkiler de 5 ekimde doğdular yanılmamışım 3 hafta var aralarında civcivlerin. :) ben sanki bu gaz sancılarından kurtulamaycağım gibi geliyor enigma ya :S biberon aldıklarından ister istemez hava yutuyorlar :S aven biberona bir türlü alıştıramadım ikisini inatla avent biberonu almıyorlar ya . nuk kullanıyorum ben damaklı olanlardan o da güya antikolik biberon ama yine de hava yutuyorlar :S benimkiler de 3,5 aylık oldular 4. ay aşılarımızdan tırsıyorum gerçi 2. ay aşılarında ateşleri çıkmamıştı ama inşallah 4.ayda da çıkmaz
zeytinyağı gerçekten çok işe yarıyor zinco benimkilerde kabızlık yapmıştı belki zincodan 2 günde bir kaka yapıyordur kızın ama endişelenecek bir durum yok gayet normal
merhaba kızlar,doğum yapmış arkadaşlara geçmiş olsun,bebekleriniz hayırlı uğurlu olsun.küvezdekiler de inşallah tez zamanda aileleriyle olsun.bizlere de hayırlısıyla 36. haftaları görmek nasip olsun.bir kaç haftadır kilolarımı takmış durumdayım,bu topiği buldum ve tam da aradığım yer dedim.benim ilk gebeliğim ve ikizlerime tüp bebek tedavisiyle ve 67 kilo ile hamile kaldım.boyum 170.şu an itibariyle 77 kiloyum. 4 ayda 10 kilo çok değil mi? aslında çok fazla abur cubur falan yemiyorum ama her gün tartıya baktığımda düzenli bir artış var.tecrübeli arkadaşlar sizler 4. aydan sonra ortalama kaç kilo aldınız ve bana ne gibi tavsiyeleriniz olur?:26:
merhaba kızlar,doğum yapmış arkadaşlara geçmiş olsun,bebekleriniz hayırlı uğurlu olsun.küvezdekiler de inşallah tez zamanda aileleriyle olsun.bizlere de hayırlısıyla 36. haftaları görmek nasip olsun.bir kaç haftadır kilolarımı takmış durumdayım,bu topiği buldum ve tam da aradığım yer dedim.benim ilk gebeliğim ve ikizlerime tüp bebek tedavisiyle ve 67 kilo ile hamile kaldım.boyum 170.şu an itibariyle 77 kiloyum. 4 ayda 10 kilo çok değil mi? aslında çok fazla abur cubur falan yemiyorum ama her gün tartıya baktığımda düzenli bir artış var.tecrübeli arkadaşlar sizler 4. aydan sonra ortalama kaç kilo aldınız ve bana ne gibi tavsiyeleriniz olur?:26:
prenslerim,balım,cincik ve diğer yeni annişler ne islak mendil ve bez kullanıyorsunuz.
ben prima premium care kullaıyordum görümcem şu aktif bebe değil de primanın turuncu kaplı ucuz bir versiyonu var ondan almıştı ben premium care al dediğim halde mecburen kullandım belki kızın pişiği ondan olmuştu o zaman bilmiyorum neyse ikiz annesi olduğumuz için ekonomi de gerek bize diye bir de prima aktif bebe aldık denemek için ilk kez kullandım ve oğluşumun kakası kenardan taşmış premium care de hiç yaşamadım taşmayı bir keresinde de hugis kullandık onuda milupanın gönderdiği indirim hediye çeki için almıştık o beş kuruş etmezdi.
prima premium care den çok memnunum şu an 3 numaraya başladık.ıslak mendil olarak ta prima kullanıyordum ama içerisinde ki parfüm kokusu beni rahatsız etti o yüzden şimdi pamuk mendil olan uni baby yenidoğan kullanıyorum fiyatı 5 tl fazla ama çok güzel kokusuz saf su ve pamuktan oluşuyor... zaten kakadan sonra yıkıyorum ya da pamukla siliyorum ilik suyla ama bazen de tek bakınca bebişlere ıslak mendille slip geçmek zorunda kalıyorurum.
sizler ne kullanıyorsunuz?
ben de prima 3 numara kullanıyordum en son yakın markette prima kalmamıştı mecburen evy baby midi 3 numarayı almak zorunda kaldım. primadan da memnundum evy babyden de memnunum ama sanki primadan daha küçük gibi geldi bana tosin oğlumun koca totosuna zor oluyor :S 9 kilo olmadı daha neden böyle oldu anlamadım .
aralarda molfix ve canbebe de kullanmıştım molfix 'in 2 numarasını kullandım emici jeller yoktu o yüzden ıslaklık oluyordu beğenmedim bir daha kullanmayacağım ama ilginçtir oğluma da molfixin 3 numarasını kullandım onda emici jel vardı ama yine de sevmedim.
keşke evy baby daha konforlu olsaydı yabancı sermayeye karşıyım evy baby türk malı diye onu almak istiyorum ama bakalım 4 numarasını da bir deneyeyim.
ıslak mendilde de çok çeşit kullandım huggies, uni baby, johnssons birkaç bişey daha vardı unuttum şimdi en iyisi huggies gibi geldi bana.
ben bebek bezinde huggies i de merak ediyorum onu da bi deneyeyim diye düşünüyordum ama sanırım sen beğenmemişsin ıslaklık falan mı oluyordu huggies bezde ?
huggies yarım saatte şişyordu bende 1 numarasını kullanmıştım boyut olarakta küçük haberin olsun benimkiler prematüreyken bile zor olmuştu 2 haftalarında indirim kuponundan dolayı almıştım o yüzden bir daha almadım sen primanın nesini kullanıyorsun ben premuim care den memnun kaldım da...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?