prenslerim,balım,cincik ve diğer yeni annişler ne islak mendil ve bez kullanıyorsunuz.
ben prima premium care kullaıyordum görümcem şu aktif bebe değil de primanın turuncu kaplı ucuz bir versiyonu var ondan almıştı ben premium care al dediğim halde mecburen kullandım belki kızın pişiği ondan olmuştu o zaman bilmiyorum neyse ikiz annesi olduğumuz için ekonomi de gerek bize diye bir de prima aktif bebe aldık denemek için ilk kez kullandım ve oğluşumun kakası kenardan taşmış premium care de hiç yaşamadım taşmayı bir keresinde de hugis kullandık onuda milupanın gönderdiği indirim hediye çeki için almıştık o beş kuruş etmezdi.
prima premium care den çok memnunum şu an 3 numaraya başladık.ıslak mendil olarak ta prima kullanıyordum ama içerisinde ki parfüm kokusu beni rahatsız etti o yüzden şimdi pamuk mendil olan uni baby yenidoğan kullanıyorum fiyatı 5 tl fazla ama çok güzel kokusuz saf su ve pamuktan oluşuyor... zaten kakadan sonra yıkıyorum ya da pamukla siliyorum ilik suyla ama bazen de tek bakınca bebişlere ıslak mendille slip geçmek zorunda kalıyorurum.
sizler ne kullanıyorsunuz?
40lari çıkana kadar ıslak mendil olarak unibaby kullandım, suan huggies kullanıyorum, aslında en güzeli yıkamak veya ıslak pamukla silmek ama özellikle gün icinde kosturmacada mümkün olmuyor, sadece sabah ilk bezlerini değiştirirken yıkıyorum popolarini...bez olarak prima premium care kullanıyorum çok da memnunum...Efe'de bel kismi lastikli oldugu icin hep huggies kullanmistim, arkadas çok şiddetli gaz çıkardığı için hep sırtına tasardi kakası, o lastik önlüyordu...kullandığınız ürünlerinden paraben icermemesine dikkat edin kızlar.
Bu arada ben ev taşıyorum, 4 günde 4+1 evi tek basıma paketledim, resmen anam ağladı, çok fena belim ağrıyo, bebisleri kaldırmak bile işkenceye donüyor...dün abimin evine geldik 2-3 gün burdayiz yeni evi yerleştirene kadar cocuklar burda kalsın dedim, arada rezil olacaklar yoksa...bütün bu telaşın icinde dün bide 2. Ay asımızı olduk, önümüzdeki haftada bı geçse ondan sonra Nisan'a kadar kıs uykusuna yatmak istiyorum:)
kızlar bişey sorcam,prematur bebeklerin gelişimini nasıl takip etcem,yani bildiğiniz bi site falan var mı,ne zaman gelişim oyuncaklarına baslayım,oturması,kalkması falan nasıl baslayım bu takiplere
40lari çıkana kadar ıslak mendil olarak unibaby kullandım, suan huggies kullanıyorum, aslında en güzeli yıkamak veya ıslak pamukla silmek ama özellikle gün icinde kosturmacada mümkün olmuyor, sadece sabah ilk bezlerini değiştirirken yıkıyorum popolarini...bez olarak prima premium care kullanıyorum çok da memnunum...Efe'de bel kismi lastikli oldugu icin hep huggies kullanmistim, arkadas çok şiddetli gaz çıkardığı için hep sırtına tasardi kakası, o lastik önlüyordu...kullandığınız ürünlerinden paraben icermemesine dikkat edin kızlar.
Bu arada ben ev taşıyorum, 4 günde 4+1 evi tek basıma paketledim, resmen anam ağladı, çok fena belim ağrıyo, bebisleri kaldırmak bile işkenceye donüyor...dün abimin evine geldik 2-3 gün burdayiz yeni evi yerleştirene kadar cocuklar burda kalsın dedim, arada rezil olacaklar yoksa...bütün bu telaşın icinde dün bide 2. Ay asımızı olduk, önümüzdeki haftada bı geçse ondan sonra Nisan'a kadar kıs uykusuna yatmak istiyorum:)
canım kolay gelsin sana inşAllah sağ salim kenini incitmeden bitirirsin taşınma işini kışın çok zor taşınma işleri Allah yardımcın olsun.
ben yıkıyamıyorum popoları kakadan sonra ılık suda pamukla siliyorum evim kalirüferli değil banyo buz gibi oluyor.üşütürler diye korkuyorum doğal gaz geçsn bizim caddeden kesin bağlatıcam mersin e daha 2-3 enedir hatlar döşeniyor çok az yerde doğal gaz var.darısı bize elektrik bu ay 518 tl geldi 1.5 aylık bu geçen ay 200 gelmişti .doğal gaz daha ekonomik olur bizim için tüm ev ısınır en azından.
ben premium care e devam etmeye karar verdim çünkü kızım iki günde bir kaka yaıyor ve yaptığındada göbeği ile sırtına kadar çıkıyor.primanın ikinci ve üçüncü kalitesi idare etmiyor.ben hala uni baby kullanıyorum ıslak pamuk olarak huggies i hiç denemedim...
inş. canım en az 37-38 leri herkes görür. aklına takılan şeylerde elimden geldiğince yardımcı olmaya çalışırım. o kadar çok araştırdım ki ikiz gebeliği, doktorum bile kızıyordu bana araştırma diye:)
kızlar ben ıslak mendilde unı baby,bezdede molfıx kullanıyorum,ama baska larını denemediğimiçin kötü gibi gelmiyo,ama huggıesi merak ediyorum,değişiklik yapsam mı acaba,bez cabuk şişiyo,sık değiştiriyorum,ama kötü bişey mi bu,yani daha uzun süre şişmeden kalan var mı,ayrıca jel falan dediniz o nasıl bişey:)
Kızlar Emre domuz gribi oldudün gece hastaneye yattık, dua edin bebislerim için nolur...
Kızlar Emre domuz gribi oldudün gece hastaneye yattık, dua edin bebislerim için nolur...
Haydaa o da nerden çıktı canım ya var mı ki bu sene? Allah acil şifalar versin, bebekler ne kadar olmuştu? Kiloları filan iyi gidiyor mu? Güçlü bür antibiyotik tedavisi ile konu çözülür, dikkat edin kendinize... Çok çok geçmiş olsun...Kızlar Emre domuz gribi oldudün gece hastaneye yattık, dua edin bebislerim için nolur...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?