çoğul gebelikte kilo alımı

kızlar ben ıslak mendilde unı baby,bezdede molfıx kullanıyorum,ama baska larını denemediğimiçin kötü gibi gelmiyo,ama huggıesi merak ediyorum,değişiklik yapsam mı acaba,bez cabuk şişiyo,sık değiştiriyorum,ama kötü bişey mi bu,yani daha uzun süre şişmeden kalan var mı,ayrıca jel falan dediniz o nasıl bişey:)

prenslerim yeni evinde güle güle otur,ama sana hayranım,hem üç çocuk,hem ev topladın falan filan,aman nazar değmesin:) nasıl yetişiyosun,yanında biri oluyo mu

kızlar bişey sorcam,prematur bebeklerin gelişimini nasıl takip etcem,yani bildiğiniz bi site falan var mı,ne zaman gelişim oyuncaklarına baslayım,oturması,kalkması falan nasıl baslayım bu takiplere

cnm prima premium care kullanıyorum çok iyi brde haggies kullandım oda iyiydi kakası hiç taşmadı. ben ıslak mendil sadece hastaneye gittiğimizde kullanıyorum evde asla kullanmıyorum pamuğu ıslatıp siliyorum. ıslak mendil ne olursa olsun pişik yapıyor bende yalnız bakıyorum zamanını almıyor. bir tas aağlıyorum altını.yarladım ona termostan ılık su yapıyorum hemen silip kurulayıp pudrasını döküp bağlıyorum altını.

hayırlı olsun cnm güle güle otur yerleşmek zor olacak sneişn için 3 çocukla birde

kızlar bişey sorcam,prematur bebeklerin gelişimini nasıl takip etcem,yani bildiğiniz bi site falan var mı,ne zaman gelişim oyuncaklarına baslayım,oturması,kalkması falan nasıl baslayım bu takiplere

canım henüz oyuncaklar için falan erken zaten 3. aydan itibaren sulu dişlik çıngıraklardan alabilirsin ya da kukla eldivenlerle onların dikkatini celbediebilirsin ama 4. aydan itibaren tutmaya başlarlar genelde benimkiler haftaya 4 aylık olacaklar hala tutamıyorlar oyuncağı uzanıyorlar takip ediyorlar ben ellerine tutuşturunca tutabiliyorlar anca. en keyifli aylar 3. aydan itibaren başlıyor zaten agu agu demeye sesler çıkarmaya seni ve babalarını tanımaya, dışarıda başka insanlarla iletişim kurmaya onlara gülmeye başlıyorlar yani sosyalleşmeye başlıyorlar.

oturtma konusunda da doktorların ihtilaflı görüşleri var. kimileri bebeklerin doğumdan itibaren oturmaya müsait olduklarını söylüyorlar raşitizm hastalığının eskiden bilinmemesi yüzünden eskiden beri oturtulmaz diye bir düşüncenin olduğunu söylüyorlar raşitizmin de oturtmakla alakası olmadığını düşünüyorlar. kimi doktorlar da 5. aydan itibaren hafif hafif koltukta vs. destekli oturtulmaya başlanılmasını öneriyorlar.

ama bizim çocuk doktorumuz 3. aydan itibaren kucakta çok fazla olmamak kaydıyla bizim desteğimizle oturabileceklerini söyledi ben de kucağımda bellerine sırtlarına destek vererek oturutoyrum 15 gündür çok da hoşlarına gidiyor zaten yatmaktan sıkıldılar.

site önerim de '' bebegimneyesin.com '' diye bir site var faydalı buluyorum bir de nurturia sitesinde soru cevap bölümleri oldukça faydalı buralardan yararlanabilirsin

ovv kolay gelsin :) ben de yaza taşınacağım kara kara düşünmeye başladım

canım kolay gelsin sana inşAllah sağ salim kenini incitmeden bitirirsin taşınma işini kışın çok zor taşınma işleri Allah yardımcın olsun.
ben yıkıyamıyorum popoları kakadan sonra ılık suda pamukla siliyorum evim kalirüferli değil banyo buz gibi oluyor.üşütürler diye korkuyorum doğal gaz geçsn bizim caddeden kesin bağlatıcam mersin e daha 2-3 enedir hatlar döşeniyor çok az yerde doğal gaz var.darısı bize elektrik bu ay 518 tl geldi 1.5 aylık bu geçen ay 200 gelmişti .doğal gaz daha ekonomik olur bizim için tüm ev ısınır en azından.
ben premium care e devam etmeye karar verdim çünkü kızım iki günde bir kaka yaıyor ve yaptığındada göbeği ile sırtına kadar çıkıyor.primanın ikinci ve üçüncü kalitesi idare etmiyor.ben hala uni baby kullanıyorum ıslak pamuk olarak huggies i hiç denemedim...

kızlar benimkilerin en sevdikleri şey altlarının değiştirilmesi alt değiştirme yerine koyar koymaz yüzlerinde güller açıyor aguuuu aguuu abuvvv demeye başlıyorlar şimdi az önce de aynı şeyi yaptılar da yazayım dedim bu arada artık gündüzleri beraberler birbirlerini tanımaya birbirlerine dokunmaya başladılar birkaç gündür birbirleriyle konuşuyolar bi de agu agu artık benle babalarını mı çekiştiriyolar bilmiyorum

bu arada kızlar oyun halısı almak istiyorum ama ikisi aynı anda oynasınlar beraber istiyorum hem birbirlerini de oyalarlar diye ama oyun halılarına baktım da hep küçükler ikisi bir arada sığmaz diye düşünüyorum ayrı ayrı mı alayım bilemedim şimdi yok mudur ikizler için arabalar gibi oyun halılarından ya da büyük oyun halıları acaba

kızlar merhaba nasılsınız ? benım bulantılar geçti şükür 20. haftamda detaylıya gırecegım tam zamanı dedıler.
ikiz bebek arabası alan varmı ? bebeklerin odalarını ne yaptınız tek dolap yetıyormu? yava syavas hazırlıklara baslayacagız

cnm benimkiler hergün kaka yapıyorlar yapmadıklaırnda ise çok ağlıyorlar ben günde 1 defa mamalarına 1 çay kaşığı kadr zeytinyağı koyuyorum iyi geliyor dene istersen birde birde banyolarından sonra zeytinyağıyla yağlıyorum vücutlarını ağzına sürüyorum sonra popsunada rahatlatıyor. benimkiler çok gazlı bir çare bulamadık böyle böyle devam ediyoruz yarın aşımız var ne yapacağız bilemiyorum

merhaba kızlar biz aşılarımızı olduk kızlarımdan birisi çok etkilendi ateşi çıktı ishal oldu çok ağladı gece. 3. ayda rotavirüs aşısı yaptırmayı düşünüyoruz siz yaptırdınızmı, bebeklere etkisi oldumu. ağlamalarına dayanamıyorum ya şu aşılar bi bitse

merhaba kardeşim peki ikiz gebelikte ailede ikiz olması önemliymiş acaba bende de olabilir mi? özel bir çabayaya da bitkisel bir ilaca gerek varmı? annemn ikizi var. annemin ikizi olan teyzemin üçüzü var eşimin teyzesinin de ikizi var inş. bana da nasip olur. maaşallahhh sana da diğer kardeşlerime de Allah yar ve yardımcılarınız olsun inş.

kardeşim sana primadan başkasını önermiyorum inan. prima pişik yapmadığı gibi daha kaliteli bir bez..

Kızlar Emre domuz gribi oldu dün gece hastaneye yattık, dua edin bebislerim için nolur...

Allah acil şifalar versin canım çok şaşırdım ve üzüldüm unutma bebişlerimizi küçük dünyaya getirdik çabuk toparlandılar Emre de çabucak toparlanır atlatır inşallah. hangi belirtileri gösterdi ki, bu lanet dommuz gribi yine mi çıktı meydana mevsim kış ya :S

Kızlar Emre domuz gribi oldu dün gece hastaneye yattık, dua edin bebislerim için nolur...
Haydaa o da nerden çıktı canım ya var mı ki bu sene? Allah acil şifalar versin, bebekler ne kadar olmuştu? Kiloları filan iyi gidiyor mu? Güçlü bür antibiyotik tedavisi ile konu çözülür, dikkat edin kendinize... Çok çok geçmiş olsun...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…