çoğul gebelikte kilo alımı

Kızlar ya, erdem resmen "hinga" diye ağlıyo, çok gülüyorum o ağlarken:) başındaki "h" de kendi yorumu galiba...bu arada Emre, efe gibi "anni" diye ağlıyo. Sizinkiler nasıl?

prenslerim bişey sormak istiyorum,hani demişsin ya,gece belli bi saatte altını değiştirin diye,ama altı ıslak oluncada huzursuz oluyo durmuyo,o yuzden her kalktığımda altınada bakıyorum,kuru yatsın diye,nasıl yapcaz o zaman

9dan 3e kadar genelde 2 kere cis yapiyo benimkiler, onun islakligi cok olmuyor ama senin bizdiklar ondan bile rahatsız oluyor olabilir, ozaman napsak acaba? sadece bezi değiştirsen, ıslak mendille falan silme, çünkü asıl sıcacik popoya degen buz gibi ıslak mendil uyandırıyor onları ya da makyaj pamuğunu ılık suyla islatip silebilirsin ama riskli olur uyanabilirler...bide ben 9da altlarina biraz daha fazla pisik kremi (sebamed kullaniyorum ben) sürüyorum yogun olunca oda uzun sure koruyor, sabah ilk altlarını degistirirkende musluğun altında yikayip iyce temizliyorum kremi...Silmeden sadece bezi değiştirerek bı dene bakalım uyanacaklar mı, uyanmazsa oldu bu is demektir:)

,

Kızlar ya, erdem resmen "hinga" diye ağlıyo, çok gülüyorum o ağlarken:) başındaki "h" de kendi yorumu galiba...bu arada Emre, efe gibi "anni" diye ağlıyo. Sizinkiler nasıl?

hahah benim oğlan da ' büvvvvv ', '' bavvv '' diye araya serpiştiriyor ıngaa diye ağlıyor, kızım da '' üvveee'' diyor.

birşey anlaayım size komik geçen gün benim cadoloz kızımı doktora götürdüm doktor amcası da kel orta yaşlı bir doktor kızımın onu görünce suratı asıldı pek pas vermedi doktora doktor kucağında oturttu kollarında yukarıya yüzüstü kaldırıp kafasını kaldırmasına falan baktı işte motor gelişimini kontrol ederken bunlara rağmen doktorun suratına bile bakmadı. neyse doktor idrar tahlili istedi malum idrar örneğini alabilmeleri için yapışkanlı poşetlerden takmaları gerekiyor indik kan alma yerine orada bir tane erkek hemşire vardı o yaptı poşetini kızımın, erkek hemşire de genç bir çocuk 20 yaşlarında anammm benim kız bu oğlanı gördü bi gülmeye başladı bi cilveler bi kıkırdamalar buldu tabii genç yakışıklı çocuğu kikirdiyor hemşire abisi konuşuyor bununla bi yandan bu bi gülüyor bi heyecanlanıyor görmeyin gitsin bu kızla işimiz var bizim anlayacağınız

:)) ay cok tatli yaa, gozumun onune geldi resmen:) Akıllı kiz valla, napsin yaşlı kel adamı, citir seviyo kuzucuk, yerim ben onu:) teyzesi olarak destekliyorum:)

:)) ay cok tatli yaa, gozumun onune geldi resmen:) Akıllı kiz valla, napsin yaşlı kel adamı, citir seviyo kuzucuk, yerim ben onu:) teyzesi olarak destekliyorum:)

valla canım bu kız şimdiden yakışıklı-çirkin ayrımını yapıyorsa bilmem 18 ine geldiğinde nasıl baş edicez :)

benimkiler baştan beri annii diye ağlıyolar şimdi arada buuubaaa gibi diyorlar. gecede bıgır bıgır ne konuşurla bilmem birde birbirlerine cevap veriyorlar çok komik :)))

benimkiler baştan beri annii diye ağlıyolar şimdi arada buuubaaa gibi diyorlar. gecede bıgır bıgır ne konuşurla bilmem birde birbirlerine cevap veriyorlar çok komik :)))

Off şimdiden basladilarsa aralarında kaynatmaya sonunuz nolur bilmem:) benimde Emre konuskan olucak galiba, masallah herseye verecek bı cevabı var, sut cok gelir söylenir kizar, az gelir benimle çekişir, biberon gecikir küser söylenir, altını açınca mutluluktan çenesi durmaz...anlatacak cok lafı var beyfendinin:) erdem sürekli gülücük halinde, herkese mavi boncuk dağıtıyor, capkin olucak galiba:) ama bı aglayisi var hepimizin eli ayağına dolaniyo resmen, nasil gür bı sestir kardesim resmen erkek sesi:)

Ne güzelsiniz siz yaa, maşallah akıllı bebişlerinize. İnşallah bizim de böyle anları anlatacağımız günler gelir, biz de bu güzel duyguları yaşarız...

Son düzenleme:
Ne güzelsiniz siz yaa, maşallah akıllı bebişlerinize. İnşallah bizim de böyle anları anlatacağımız günler gelir, biz de bu güzel duyguları yaşarız...

2 ay sonra sen de bu sohbetlere katılacaksın inşallah canım, İnan 30. Haftadan sonrası bütün sıkıntılara ragmen daha hızlı geçiyor...

2 ay sonra sen de bu sohbetlere katılacaksın inşallah canım, İnan 30. Haftadan sonrası bütün sıkıntılara ragmen daha hızlı geçiyor...

İnşallah canım yaa, bu sohbetlere katılmayı sabırsızlıkla bekliyoruz. Çok korkuyorum erken gelmelerinden, bir defa sistit olmuştum antibiyotik kullandım. Geçen idrar kültürü yaptırdım bu defa da başka virüs çıktı. Hayırlısıyla bi atlatsaydık şu dönemi. Ama şunu anladım insan titizlendikçe, üstüne düştükçe karşılaşıyor böyle şeylerle. Buna şükür yine de

Aynen öyle canım, ne insanlar var ne hamileliklerinden haberdarlar ne de dogurduklarindan, o kadar rahatlar yani, biz korkup pimpiriklendikce basımıza gelmeyen kalmıyor:) cok gecmis olsun bu arada, inşallah sorunsuz atlatirsin bunu da...

Son düzenleme:
kızlar müjdeeeee,küçük kuşum artık evimde ,47 günün sonunda 1840 gr ile gönderdiler,hiç beklemiyodum,ben iki kiloyu bekleyecekler sanıyodum,ama mucizevi bi şekilde yolladılar,ikiz annesi olduğumu yeni anladım:) hiç kolay değilmiş,allahtan annem var,ona bile zorlanıyorum.daha bi uyku,emme sistemi oturtamamdım napcam bilmiyorum,ikisi aynı anda acıkıyo,ağlıyo,uykuya kolay dalamıyolar,gaz apayrı bi sorun...akıl verin lütfeeeeen

Basakcim, gözünüz aydin canim senden daha güzel bı haber alamazdik herhalde, bundan sonrası biraz gerilim biraz da komedi filmi geçecek, kolay gelsin canim:)

Son düzenleme:

Ayy çok sevindim gözün aydın canım, ikisini beraber al şöyle kucağına doya doya seyret, öp kokla, çok zor zamanlar geçirdin öncelikle keyfini çıkartmaya bak, bir daha da Allah ayırmasın. Bundan sonraki zorluklar başka türlü ve ömür boyu:) sevgiler

canım benim hayırlı olsun allah analı babalı büyütsün inşallah
ikizleri aynı anda emzirrip aynı anda iki kişi uyutursanız bir kalkar ve açıkırlar ben ikizlerimi önce birini emziriyor gaz vss. yapıp uyutuyor sonra diğerine geçiyordm böyle hem daha kolay hemde kendin bakma olanağın daha yüksek ben kendim büyüttüm 8.5 aylıklar şimdi çok sıkıştığın anlarda ikisini emzir ama mutlaka tek kişi uyutsun :))

ben hiç bilmiyordum bunları yaaa milupanın arkasında 3 aylıklar çin 150 cc diyor ama ben bir ay erken doğdular diye 3 ayın ortasını geçirdiğimiz halde 120 veriyorum ondan mı oğlan pek uyumuyor acaba ???

bir de şu yazdığın rutin işini bir denicem valla süper olur öyle 9 da uyusalar ahhh ahhh!!

şimdi benimkiler bir düzene binmedi daha kız daha iyice tabbi iki gün hiç uyanmamıştı keşke öyle olsa ama değil tabii...
oğlansa doyumsuz hep emmek istiyor memeye geçen bebem çıldırıyor :O)
oğlan 10 gün önce 5400 cıvarıydı sanki çok kilo almış gibi gelince bir iki gün sadece memeden daha çok emzirdim bu kez de bebişim çıldırdı ...
kızın pişiği geçti çok şükür ama bizim sorunumuz düzen yok görümceler çok karışıyor sinir oluyorum...

artık bir çaresine bakıcaz...

kızlar selam benim kuzuların ağızları salyalanıyor hep diş çıkaracaklar :S bu sabah sağlık ocağına izlem için gittik çok şükür gelişimleri normal oğlum tosinim özellikle bayağı kilo almış teyzelerri cimcime tızım da almış ama oğluşum kadar değil oğlum sağlık ocağına doktorundan hemşiresine herkese mavi boncukları dağıttı bu oğlan yalı çapkını olacak başımıza

cimcime tızıma da ilk görücümüz çıktı teyzeleri aile hekimimiz doktor hanım oğluna istedi düşünme aşamasındayız başlık isticem ağırlığınca mama istiyoz ilk etapta tızıma

cimcime tızıma da ilk görücümüz çıktı teyzeleri aile hekimimiz doktor hanım oğluna istedi düşünme aşamasındayız başlık isticem ağırlığınca mama istiyoz ilk etapta tızıma

canım inşAllah gaz sancılarımız biter de diş çıkarma için uğraşacak büyüklüğe geliriz :O)
biz daha 3 ayımızı bitiremedik :O)
Maşşahhal kuzularına nazarlardan korusun ya Rab...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…