çoğul gebelikte kilo alımı

Kızlar birinin cebinden giriyorum o yüzden kısa kesicem idare ediyorum şimdilik
Korkut ak istemem ama çok zor annem hala fransada ablam vardı oda nezle oldu
Eve gönderdim onu bir görümce var evde başıma bela sinir oşuyorum 60 yaşında ukalanın teki
Gündüzleri ise bir görümcem daha geliyor o çok iyi herşeyi yapıyo ben sadece beyza ve özgür le uğraşıyordum ama şimdi burda kalab görümce ablam iyileşene kadar kalıcaksa yandım
Beyza nın göbeği düştü dün gece özgür ün sağlam daha
Biraz alıştık birbirimize artık memeden de emmeye çalışıyoruz tabii tam çekemiyorlar
Çeneleri ağızları çok küçük ama alışmaları için yırtınıyorum inşallah alışmazlar biberona ama doktor da biberon
Şart yoksa memeden doymazlar dedi
Bu gün çok huzursuzlardı özgür bir türlü sus adı simdiden kucakta malmak istiyor sanırım
Geceleri ayrı perişanlık gündüzşeri sütümü sağıyorum avent harika bir alet geceleri emzirme yok direk biberondan
Gündüzleri ise memeden önce sonrada biberondan şimdilik çok. Zor ama inşallah yluna girecek herşey
Bu gün 9 gündür birliktez allah sizlerede zaöanında bebişlerize kavuştursun erken doğmasınlar sakın
Eşim geceleri de gündüzleride yarsımcı oluyor sağ olsun günlerdir uyumadım ama harika bir şey bu onlar dokuz gün çnce karnımdaydılar
Bu arada kızlar konu başlıüıma da bot düşeyim 34+0 da doğum yaptım emin değilim ama 17-18 kilo aldım 7.gün tartıldım 96,5 kgdım 90 ile hamile kaldım 107-108 kilo ile doğuma girdim
Keşke 30 kilo alsaydımda bebişlerim 2,5-3 kilo olsalardı çok şükür iki kilo olmaları bîle iyi ama aîz bol bol yiyin bebeklerle uğraşmal gerçektende Zoor böyle giderse 80 kiloya bile düşerim
Kızlar sizi çok özlüyorum hepinizi öpüyorum iyi oşun kütfen sabırla bekleyin beebişle...

her şeyin yolundaolmasına çok sevindim,
bak ne güzel sağ salim doğdular da büyümeye bile başladılar
darısı bizim başımıza inşallah
görümce olayına gelince.... oh ne güzel evin işlerini yapsınlar
sen de tüm gün bebeklerinle ilgilen
ne derse desin duyma boşverrrrrr
kendine çok çok iyi bak
bizleri habersiz bırakma sakın

özgür ve beyzaya maşallah cnm. biberon vermen iyi olmuş sütün yetişmiyorsa napcaksın mecbur. benim yeğenlerimde hep mamayla büyüdüler dünyaya gelen büyüyor. millet 1 çocuğa bakamıyor bizler 2 bebek allahımda ona göre sabrını verir. zamanla herşey düzene girer. seni ve kuzuşlarını kocaman öpüyorum cnm bebişler düzene girene kadar arada sırada görüşeceğiz anlaşılan. kendine ve kuzuşlara iyi bak.

cnm allah analı babalı büyütmeyi nasip etsin hayırlı olsun , sağlıklı olmalarına çok ama çok sevindim

Canım herseyin yolunda olmasına cok sevindim, 1-2 haftaya canavar gibi emmeye baslar onlar inşallah, emmeselerde biberonla verirsin sütunu cok sorun degil, yeterki rutin aralıklarla sag ki sütunu azalma falan olmasın. Bı de süt cok nazara gelir, mümkün oldukça ziyarete gelenlerin yanında süt falan verme, sütun var mı diyenlere de idare ediyor de geç.

1 haftada cok güzel atmissin ödemi, daha da 2-3 kilo ödemin vardır emin ol, zaten sezeryandan dolayı karın bölgen de de sislik vardır 40in çıkana kadar baya toparliycak gibisin...bu arada epidural mı oldu dogum, kacta oldu...vs detayları anlatsana yaaa...

kızlar nasılsınız nasıl gidiyor. vakit yaklaştıkça heyecanda artıyor zorlaşıyorda. bir gün iyiysem birgün çok yorgun hissediyorum kendimi. son hazırlıklarıda tamamladım şkrler olsun

allah analı babalı büyütsün enigmacım.ben grip olduğumda 70-80 lerdeydi sancılarım.doğumda ise 100 ü vurmuştu üstündeydi de..maşallah bebeklerin iyi doğmuşlar.rabbim analı babalı büyütsün nazarlardan saklasın inşallah.tıkalı olan göğsünden de emzir.

emzirirken bebeklerinin çenelerini parmağınla destekle küçük olduğu için çabuk yorulurlar.

mümkün olduğunca emzir dinlen bol sıvı tüket.sütün çoğalıyr.iki saate bir besle bebeklerini.

Kızlar merhaba, haftaya Perşembe ayın 15inde dogum var, haberiniz olsun:)) bugün gunümüz kesinleşti cok sukur, bilen bilir ben 16sinda benim dogum günümde olsun istiyodum ama dr'umun ogun cok önemli bı toplantısı varmış, müsait değilmiş 15i olur mü dedi, bende her iste vardır bı hayır deyip 15ine tamam dedim, gidebileceğim son güne kadar gitmiş olucam inşallah, 36+6 olmuş olucak, 37+ kolestazdan sonra hayal olmuştu zaten...

Bugün ki kontrol yine korku filmi gibiydi, Emre'nin dopleri son aşamada, Allah'tan yolun sonuna geldik, bu haftayida kazasiz atlatiriz inşallah, 2kiloyu azda olsa geçebilirmiş belki kuvoz icinde daha iyi olurmuş tabi 2 kilonun üstü ama belkide hiç girmez Allah'tan ümit kesilmez yani... Erdeme gelince ayniydi paşam, o iyi gidiyor cok sukur.

Bu arada safra asidinden sonra karaciğer enzimleri de yuksek çıktı benim, artık sistem iyce bozuldu tolere edemiyor vücut hamileliği, mecburen en fazla 10 gün icinde sonlndirmak gerekirdi hamileliği dedi dr'um neyseki yolun sonundayim artık...Cmtsi ve salı gunü yine kontrol var, sarılık başlamadan dogum olur inşallah.

Bı terslik olmazsa eşimde girecek doguma, efeninkine de girmişti, o normal dogum olunca 1 saate yakın fenalıklar geçirmişti dogumhanede:) ama göbek bağını o kesti, cok güzel ve özel bı andı. İnşallah bunların göbek bağını da esim keser yine, bu sefer okadar uzun sürmeyecegine dair soz aldı:) eger hersey planlandığı gibi giderse epidural olucak dogum, şimdilik benden bu kadar:)

prenslerim süper bir haber bu allahım bu haftayıda güzel geçirmeyi nasip etsin inşallah. ne güzel 1 haftan kaldı kuzuşlarını kucağına almana. emrede küvöze girmez allahın izniyle ikisinide yanına getirirler inşallah. sarılık olmaması için sütün gelmezse mama veriyorlar ona dikkat et bazı hastanelerde ihmal ediyorlarmış sütün gelsin emzir diyormuş hemşireler bebekte o arada sarılık oluyormuş. ayın 15ini iple çekiyoruz gelsin prensler :)))
bizimde 14ünde kontrolümüz var bakalım ne diyecek drumuz 2 gündür dahada sıkıştırıyor benim kızlarımda onlarda sabırsızlanıyorlar galiba. bende 3 hafta sayıyorum hayırlısı artık.

Cok saol canım benim, allahım saglikla kurtarsın inşallah hepimizi...saka gibi geliyor, öyleydi böyleydi derken sırayla geliyor kuzular:)

kızlar nasılsınız nasıl gidiyor. vakit yaklaştıkça heyecanda artıyor zorlaşıyorda. bir gün iyiysem birgün çok yorgun hissediyorum kendimi. son hazırlıklarıda tamamladım şkrler olsun

canım ben yatmaya devam ediyorum,
sürekli yattığım için her gün miskinim ben
hiçbir hazırlığım yok, maaşımı bekliyorum, bu ayki maaşımı bebeklerime harcayacağım inşallah
canım yataklarını ne yaptın?
ben park yatağa karar verdim
chicco mu kraft mı sence?

ben kraft park yatak pr001 modelini aldım canım şimdilik tek yatakta yatıracağım. içine yatak aldım, annem yorgan diktirdi onlara güzel çarşaf dktim yastıkları felan takım yaptım işte. çok fazla eşya almadım ihtiyacımıza göre alırız diye düşündük. avent biberon seti felan o kadar. birde oto koltuklarını aldım hastaneden çıkarken rahat olur diye.
sen kaçıncı haftandasın bizim az kaldı artık istesemde bişeyler yapamıyorum.

güle güle kullan
doktor doğum tarihi ile ilgili birşey söyledimi
ben de 30.haftadan sonra almayı düşünüyorum herşeyi

güle güle kullan
doktor doğum tarihi ile ilgili birşey söyledimi
ben de 30.haftadan sonra almayı düşünüyorum herşeyi

teşekkür ederim cnm. dr ilk önce 34+ yı görmek ondan sonra 36+yı görmek diye söyledi. 32+1de ciğer geliştirici iğne oldum her ihtimale karşı. ikizlerde erken doğum olabiliyor enigma arkadaşımız 34+0da doğum gerçekleşti biliyorsunuz her şeye hazırlıklı olmamız lazım. ama genelde 34+lı günlerde doğumu gerçekleştiriyor drlar. haftaya kontrolümüzde ne der bilmiyorum kızlarım iyice dayandılar karnıma canım acıyor resmen nefesim sıkışıyor oturup kalkamıyorum. ne olur ne olmaz diye çantalarımızı hazırladık bekliyoruz sizlerde hazırlayın kızlar acil durumda açıkta kalmayın. park yatak sorun değil 5 dkda kuruluyor zaten.

bana da 32 ile 36 arası bir yerde olur dedi ama 36 + lara gelemezmiyiz acep bilemiyorum
kişiden kişiye değişiyor bu durumlar
kilo almakla da alakalı sanırım çok kilo alan daha erken doğuruyor taşıyamıyor ,az kilo alan daha uzun süre dayanabiliyor
ben dondy beşiklerden almayı düşünüyorum ama bakalım
hayırlısıyla doğarlar inş. hepimizin bebekleri
benim şuan bir sıkıntım yok çok şükür ağrı ,acıma gibi ama ileriye doğru başlayabilir
sen kaç kilo aldın merak ettim

güle güle kullansınlar canım,benim yastık, yorgan işleriyle annem ilgilenecek inşallah
canım ben yarın 21. haftamı bitiriyorum
ben sadece mothercare nin internet sitesinden badi ,tulum falan aldım
beşik olarak chicco alıcam kararımı son anda değiştirmezsem
ikeadan iki kapılı bir dolap ve 5 çekmeceli beyaz bir şifonyer beğendim, onları alacağım sanırım
sizin haftadan dolayı bir şey yapamamanız normal
ben de sürekli yattığım için yapamıyorum

şu ana kadar 10 kilo aldım sadece oda sanırım bebişlerin kiloları kendimde bir değişiklik yok gibi sanki sadece karnım var. öyle kalçam felan büyümedi birde tuzu hamurişini kesmeme rağmen ödem oluştu. ellerim uyuşuk bacaklarımda ağrı var o kadar. şekerede dikkat edin kızlar ben insüline başladım öyle fazla tatlıda yemem aslında ama genetik birazda

aa ne güzel canım. bulantın olmusmuydu? yemek düzenın nasldı spor falan yaptınmı darısı bizim basımıza bend esuana kadar kilo almadım almaktan korkuyorum
ilk hamileliğim 13 kilolayla bıtmıstı .umarım cok kilo almam

canın ne sporu 3,5 aydır yatıyorum raporlu geçirdim hamileliğimi. ilk 3 ay kilo almadım ondan sonra almaya başladım onuda drum normal diyor. zaten kilolu birisiyim birde kilo alsayım vay halime. normalde yemek az yerim aynı düzenim devam etti. sadece hamurişi, pirinç, tatlı, tuzlu yemedim ama ona rağmen ödem oluştu şekerim çıktı felan. yedikelrinize özen gösterim ben çok meyve yerdim o bile sınırlandı herşeyin fazlası zarar. bol bol yoğurt tüketin ayran için.

ben de 10 kilo aldım
kolay kilo alan biri değilim ben aslında
ama normalde çok hareketliyimdir birden eve kapanınca vucutta birden ödem oldu sanırım
ama benim de sadece göbeğim var ,popom hala küçük
ben de bebeklere alıyorum yoksa hala 38 beden hamile pantolonları giyiyorum
bana da diyet verdi ..
sen hiç arada kaçamak yapıyormusun ,benim şekerim tam sınırda çıktı ama yine de diyet verdi
tatlıyı aşırı severim günde bi tane kurabiye yiyorum yoksa dayanamıyorum inş. bi sıkıntı olmaz
bende de gebelikte çıktı şeker öncesinde yoktu ,doktor gebelikten sonra geçer dedi
ben su içmeye çalışıyorum 2,2-5 litre
bi de sütü çok içiyorum
meyve ile süt içince meyve şekerini engelliyor dedi doktor
perşembe inş. teste gideceğim inş. düşük çıkar da şu diyetten de kurtulurum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…