Cok saol canım, bı atlatamadik su nezle olayını, ben neyse de Efe'ye üzülüyorum, verilen ilaçlar bitiyor 10 gün sonra haydi sil bastan yeniden hastalanıyor, okuldan aliyor tabi yapicak cok fazla bisey yok ama hemen süzülüyor kuzum
evdekilerde benimle dalga geciyorlar; ben bı hapsurmaya başlayınca duramam, üst üste en az 3-4 defa hapsururum, eee haliyle cisımi tutamıyorum, yaşlı ninelere dondüm:)
Balımcim bu arada senin çatlaklardan naber? Ben Efe'de hiç çatlamamıştım, bunlarda yok diye biliyodum, takı bugün gün ışında aynanın karşısında acı gerçeklerle karşılaşana kadar
göbek deliğimin cevresinde sol tarafta yol yol olmuş ordaydi alçaklar...cok derin degil gibi ama zamanla derinleşir mı, nasil oluyor acaba? İnternette baktım çatlak resimlerine öyle kırmızılık falan yok, senin ki nasil?
Bi de benim ayıptır söylemesi bacak aramdaki kemiklerim ağrıyor ya, yürürken adım attırmıyor resmen, sende de var mı benzer bisey? Hani bel, bacak, kalça, leğen kemiklerine alıştım da bu yeni çıktı, efe'deyken olmamisti...