• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

çoğul gebelikte kilo alımı

Gunaydın kızlar 3gundur mide agrıları ile hiç uyuyamıyorun durumum prk îyi dğil 2 gun önce aşırı ağrılarımdan dolayı hastaneye kaldırldım nst sancılı çıktı rahim açıklığım az çıktı tansiyonum 16yı geçti yatışım yapıldı aparr topar ekip kuruldu bebeklerimi az daha doğuruyordum doktorumla konuştum sabredelim biraz daha dedim iyi olmazsam doğururum dedim zor ikna ettim o gce hastanede yattım tansiyonum dduşunce eve tavurcu oldum evde yatıyorum şimdi işte böyyle kızlaer cok korkuyorum daha cok erken

Bayramınız mübarek olsun kızlar. prenslerim durum nasıl neden moralin bozuldu bu kadar. bende çok korkuyorum erken doğacaklar diye her gün şükür bugünüde geçirdik der oldum. enigmacım senin durumunada üzüldüm yorma kendini yat dnlen artık gezme fazla tansiyon çok önemli. bende sürekli takipteyim bir çıkıyor sonra düzeliyor. dünde merdiven çıkınca çok yorulmuşum. son aydayız rabbim hayırlısıyla kucağımıza almayı nasip etsin en zor zamandayız.

Gunaydın kızlar 3gundur mide agrıları ile hiç uyuyamıyorun durumum prk îyi dğil 2 gun önce aşırı ağrılarımdan dolayı hastaneye kaldırldım nst sancılı çıktı rahim açıklığım az çıktı tansiyonum 16yı geçti yatışım yapıldı aparr topar ekip kuruldu bebeklerimi az daha doğuruyordum doktorumla konuştum sabredelim biraz daha dedim iyi olmazsam doğururum dedim zor ikna ettim o gce hastanede yattım tansiyonum dduşunce eve tavurcu oldum evde yatıyorum şimdi işte böyyle kızlaer cok korkuyorum daha cok erken

Aman kızlar noldu bize boyle yaaa:( enigmacim, dr'un preeklemsi teşhisi koydu mü sana? Sanki belirtiler artik kusku birakmiyor gibi degil mi? Nst'den ayrı bebislerin doplerlerine baktir mutlaka. Sen zaten ciğer geliştirici olmuştun canım, Allah göstermesin simdi doğsalar bile cok sorun yasamazsınız inşallah, surda bisey kalmadı ama günler de geçmiyor sanki...artık hiç kalkmadan yat lütfen, kilona falanda takılma, alacağından 2-3 kilo daha fazla alırsın yattın diye son aysanız zaten oda bisey degil...elini hiç bişeye sürme sakin, canını sıkan ekstra bisey falan yasamadın di mı?

Bayramınız mübarek olsun kızlar. prenslerim durum nasıl neden moralin bozuldu bu kadar. bende çok korkuyorum erken doğacaklar diye her gün şükür bugünüde geçirdik der oldum. enigmacım senin durumunada üzüldüm yorma kendini yat dnlen artık gezme fazla tansiyon çok önemli. bende sürekli takipteyim bir çıkıyor sonra düzeliyor. dünde merdiven çıkınca çok yorulmuşum. son aydayız rabbim hayırlısıyla kucağımıza almayı nasip etsin en zor zamandayız.

Canım seninde bayramın kutlu olsun:) Emre'nin doplerinde kötüleşme var, Çarşamba gunü yaklaşık 1 saat kadar iyi bir kan akımı aradı dr'um malesef bulamadık, zaten hareketleri cok cılız ve az sayıda, saatlerce hissetmedigim oluyor, cok korkarak gitmiştim kontrole de, icerde heran hersey olabilir, bunu bilerek beklemek cok zor geliyor bana...kontrol sonrası ben dayanamıyorum bu strese, doğsunlar kuvezde büyüsünler dedim yine... En sağlıklı bebekte bile her türlü terslik yaşanabilir, allahım ne yazdıysa onu yasayacağız biliyorum ama korkudan resmen kafayı yemek uzereyim, allahım hepimizin yüzüne baksın inşallah...sende dikkat et nolur, sende annenden dolayı genetik yatkinlikta var zaten. Bende senin gibiyim gün saat sayıp duruyorum...

canım benim korkuyoruz ama ne yapabiliriz ki artık herşey allahtan. bizde bayram diye birkaç kişiye gittik çok yorulmuşuz. hele dün kızlar hiç durmadı habire tekmelediler. prenslerim biz ciğer geliştiricide olmadık ne yapacağız acaba. sizin yine 2 hafta önde ben 4 hafta dayansınlar diye sayıyorum. sende takibi ihmal etme ne olur. rabbim sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin artık iyice zorlaştı hakkımızda hayırlısı olsun.

Eveeettt kızlar artık araya bayram tatili giriyor o yüzden görüşemiyeceğiz...
Benim evde net olmadığı için giremeyeceğim ama işe de ara veriyorum belki iyi olursam pazartesi-salı-çarşamba gelebilirim belki dediğim gibi
önceliğim sağlığım hayırlısı olsun artık...

Eğer görüşemezsek diye sizlere de söyleyeceklerim var evet burası çoğul gebelikte kilo alımı ile ilgili bir konuydu ama hepimiz burda dertleştik...
kilo alımı olrak şu an 34 haftama 108 kg ile yani 18 kg almış olarak girdim.
tansiyon sorunlarım dışında herşey yolunda gibi...
burda özellikle prenslerim ve balım ile kurduğum akadaşlıktan dolayı çok memnunum ve çok şanslı hissediyorum diğer arkadaşlra da çok teşekkür ederim...
Eğer olaki görüşemezsek hepinizin sağlıklı karnımızda bebeklerimizle sabırla bir bayram geçirmemizi diliyorum.
kimse 37 haftasından önce doğurmasın :O)
darısı 38 haftada doğurmak olsun inşAllah... :O)
bayramda bir şekilde nete girmeye çalışırım ama görüşemezsek te aklımın sizlerde olduğunu unutmayın.
prenslerim atlatıcaz bayramıda sonraki haftaları da :O)
balım her şey yolunda gidicek ve prenseslerini aralıktan önce kucağına almiyacaksın merak etme...
Boncuk yolu ortaladın hayırlısıyla sende sağlıkla bizim hftalarımızı gör ve kendine dikkat et...

hepinizi öpüyorum kızlar iyi bayramlar...

Öncelikle iyi dileklerin için çok teşekkür ediyorum. Allah senin ve diğer arkadaşların da bebeklerinizi inşallah zamanında ve sağlıklı doğmalarını nasip eder. Sen de lütfen artık sadece dinlen ve bebişleri bekle. İyi haberlerini bekliyoruz canım.

Kızlar hepinizin bayramını kutluyorum. Balımnur ben şimdiden merdiven çıkamıyorum. Ve gerçekten size imreniyorum.Son ayınızda maşallah yine de aktifsiniz. Allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin.

Canım seninde bayramın kutlu olsun:) Emre'nin doplerinde kötüleşme var, Çarşamba gunü yaklaşık 1 saat kadar iyi bir kan akımı aradı dr'um malesef bulamadık, zaten hareketleri cok cılız ve az sayıda, saatlerce hissetmedigim oluyor, cok korkarak gitmiştim kontrole de, icerde heran hersey olabilir, bunu bilerek beklemek cok zor geliyor bana...kontrol sonrası ben dayanamıyorum bu strese, doğsunlar kuvezde büyüsünler dedim yine... En sağlıklı bebekte bile her türlü terslik yaşanabilir, allahım ne yazdıysa onu yasayacağız biliyorum ama korkudan resmen kafayı yemek uzereyim, allahım hepimizin yüzüne baksın inşallah...sende dikkat et nolur, sende annenden dolayı genetik yatkinlikta var zaten. Bende senin gibiyim gün saat sayıp duruyorum...

Prenslerim sana uzaktan stres yapma demek kolay biliyorum, ben de ufacık bir acıma ve ağrıda nasıl endişeleniyorum ama çok şükür ki bu haftaya kadar gelebildin, biraz daha dayanabilirsin. Anne olmak gerçekten çok zor, Allah yardımcın olsun.
Nete girmediğim günler inanın hepinizi çok merak ediyorum ve hepiniz için dua ediyorum.Allah kolaylık versin.

Kızlar hepinizin bayramını kutluyorum. Balımnur ben şimdiden merdiven çıkamıyorum. Ve gerçekten size imreniyorum.Son ayınızda maşallah yine de aktifsiniz. Allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin.

sağolasın canım. son ay artık aktifliğimiz kalmadı maalesef merdivenler mahvediyor zaten bugün belim çok ağrıyor bundan sonra dışarıyada çıkamayacağım galiba. sende yolun yarısını geçmişsin maşallah inş zorluklar yaşamadan atlatırsın sende.

canım benim korkuyoruz ama ne yapabiliriz ki artık herşey allahtan. bizde bayram diye birkaç kişiye gittik çok yorulmuşuz. hele dün kızlar hiç durmadı habire tekmelediler. prenslerim biz ciğer geliştiricide olmadık ne yapacağız acaba. sizin yine 2 hafta önde ben 4 hafta dayansınlar diye sayıyorum. sende takibi ihmal etme ne olur. rabbim sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin artık iyice zorlaştı hakkımızda hayırlısı olsun.

Âmin canım benim...bı de nezle oldum biliyo musun?:) gözüm, burnum cesme gibi, Allah'tan ates falan yok, bı minoset alıyorum gözüm açılıyo, basımın ağrısı geçiyo...

Prenslerim sana uzaktan stres yapma demek kolay biliyorum, ben de ufacık bir acıma ve ağrıda nasıl endişeleniyorum ama çok şükür ki bu haftaya kadar gelebildin, biraz daha dayanabilirsin. Anne olmak gerçekten çok zor, Allah yardımcın olsun.
Nete girmediğim günler inanın hepinizi çok merak ediyorum ve hepiniz için dua ediyorum.Allah kolaylık versin.

Saol boncukcum, inşallah geçecek bu günlerde zor geçiyor iste, sonu iyi olsun hepimiz icin inşallah. Hep iyi seyler düşünüp kendi kendime moral vermeye çalışıyorum, ben yapı olarak bu gibi durumlarda icime kapanırım, konuşamam, bu durumda boğuyor beni aslında...seneye bu zamanlar hep beraber mamasını, pisigini...vs konuşuyor oluruz inşallah:)

Âmin canım benim...bı de nezle oldum biliyo musun?:) gözüm, burnum cesme gibi, Allah'tan ates falan yok, bı minoset alıyorum gözüm açılıyo, basımın ağrısı geçiyo...

geçmiş olsun canım aman dikkat et kendine. ben limonla geçirdiydim sende dene istersen. ağrılarım giderek artıyor benimde hayırlısı olsun sabredeceğiz.

geçmiş olsun canım aman dikkat et kendine. ben limonla geçirdiydim sende dene istersen. ağrılarım giderek artıyor benimde hayırlısı olsun sabredeceğiz.

Cok saol canım, bı atlatamadik su nezle olayını, ben neyse de Efe'ye üzülüyorum, verilen ilaçlar bitiyor 10 gün sonra haydi sil bastan yeniden hastalanıyor, okuldan aliyor tabi yapicak cok fazla bisey yok ama hemen süzülüyor kuzum:( evdekilerde benimle dalga geciyorlar; ben bı hapsurmaya başlayınca duramam, üst üste en az 3-4 defa hapsururum, eee haliyle cisımi tutamıyorum, yaşlı ninelere dondüm:)

Balımcim bu arada senin çatlaklardan naber? Ben Efe'de hiç çatlamamıştım, bunlarda yok diye biliyodum, takı bugün gün ışında aynanın karşısında acı gerçeklerle karşılaşana kadar:( göbek deliğimin cevresinde sol tarafta yol yol olmuş ordaydi alçaklar...cok derin degil gibi ama zamanla derinleşir mı, nasil oluyor acaba? İnternette baktım çatlak resimlerine öyle kırmızılık falan yok, senin ki nasil?

Bi de benim ayıptır söylemesi bacak aramdaki kemiklerim ağrıyor ya, yürürken adım attırmıyor resmen, sende de var mı benzer bisey? Hani bel, bacak, kalça, leğen kemiklerine alıştım da bu yeni çıktı, efe'deyken olmamisti...

kızlar, şöyle bir haftalarınıza baktım da maşallah sona gelmişsiniz bir çoğunuz.. Rabbim banada nasip eder inşallah o günleri görmeyi.. Daha çoooook uzun zaman var benim önümde :(

sizleri görünce ben de maşallah :nazar::nazar::nazar::nazar:demeden edemiyorum, ben henüz 20. haftamdayım, bu hafta birden karnım kocaman olmuş gibi hissediyorum, sizleri sürekli okuyorum ve olası durumları öğrenmeye çalışıyorum, ben minyon olduğum için çok zorlanmaktan korkuyorum,
20 haftada 4 kilo nasıl arkadaaşlar?

Cok saol canım, bı atlatamadik su nezle olayını, ben neyse de Efe'ye üzülüyorum, verilen ilaçlar bitiyor 10 gün sonra haydi sil bastan yeniden hastalanıyor, okuldan aliyor tabi yapicak cok fazla bisey yok ama hemen süzülüyor kuzum:( evdekilerde benimle dalga geciyorlar; ben bı hapsurmaya başlayınca duramam, üst üste en az 3-4 defa hapsururum, eee haliyle cisımi tutamıyorum, yaşlı ninelere dondüm:)

Balımcim bu arada senin çatlaklardan naber? Ben Efe'de hiç çatlamamıştım, bunlarda yok diye biliyodum, takı bugün gün ışında aynanın karşısında acı gerçeklerle karşılaşana kadar:( göbek deliğimin cevresinde sol tarafta yol yol olmuş ordaydi alçaklar...cok derin degil gibi ama zamanla derinleşir mı, nasil oluyor acaba? İnternette baktım çatlak resimlerine öyle kırmızılık falan yok, senin ki nasil?

Bi de benim ayıptır söylemesi bacak aramdaki kemiklerim ağrıyor ya, yürürken adım attırmıyor resmen, sende de var mı benzer bisey? Hani bel, bacak, kalça, leğen kemiklerine alıştım da bu yeni çıktı, efe'deyken olmamisti...

canım efeciğine maşallah videosunu seyrettim çok tatlı bir kuzu. çişini tutamaman çok normal son aydayız sık sık wcye git ben öyle yapıyorum. gece uykuya dalıp çok sıkışmışsam yürüyemiyorum bu gece çok kötü oldu eşim kalktı zorla wcye gittim artık çok baskı yapıyorlar. çatlaklar dersen senin yine iyi benm harita gbi oldu lierac kullandığım halde bide. cildim kurudur benim herhalde ondanda çok çatladı diyorum ama karnım çok büyüdü halada büyümeye devam ediyor :))) bacak aram sadece bebişim tekmelediğinde sızlıyor canım ay bide o çıkmasın zaten mahvolmuş durumdayız. az kaldı biraz daha sabır sağlıkla zamanında kucağımıza alalımda başka bişey istemiyorum.

sizleri görünce ben de maşallah :nazar::nazar::nazar::nazar:demeden edemiyorum, ben henüz 20. haftamdayım, bu hafta birden karnım kocaman olmuş gibi hissediyorum, sizleri sürekli okuyorum ve olası durumları öğrenmeye çalışıyorum, ben minyon olduğum için çok zorlanmaktan korkuyorum,

kilon gayet normal canım taşırsın korkma sen yeterki dikkat et kendine bende minyonum :))) karnın büyük olmasıda normal iki bebek taşıyorsun sonuçta. bunlara pek takılma sen yeterki dikkat et kendine. tuzu kes, hamurişi felan yeme, meyveyi ben gibi abartma şeker çıkar sonra.

selam 20.haftaya kadar ben de 4 kilo almıştım
ama birden kilo alıyorsun karnın birden büyüyor
ben yine kilo almazdım ama 6 haftadır evdeyim erken doğum riskinden dolayı
evde otur otur kilo aldım
ama zaten 20.haftaya kadar bişey belli olmuyor 20 .haftadan sonra asıl kilo alımı başlıyor
ondan sonra da durduramıyorsun :1:
çünkü bebekler büyüyor onların kapladıkları bir alan var
inş. hayırlsıyla doğrursun
kiloya göbeğe takılma
sağlıklı olsunlar yeter

selam 20.haftaya kadar ben de 4 kilo almıştım
ama birden kilo alıyorsun karnın birden büyüyor
ben yine kilo almazdım ama 6 haftadır evdeyim erken doğum riskinden dolayı
evde otur otur kilo aldım
ama zaten 20.haftaya kadar bişey belli olmuyor 20 .haftadan sonra asıl kilo alımı başlıyor
ondan sonra da durduramıyorsun :1:
çünkü bebekler büyüyor onların kapladıkları bir alan var
inş. hayırlsıyla doğrursun
kiloya göbeğe takılma
sağlıklı olsunlar yeter

canım ben ilk haftadan itibaren yatıyorum, o yüzden kiloyu sizlerden daha hızlı almaktan korkuyorum, benim korkum kilo değil, doktorum kilo alırsan erken doğumu tetiklersin dedi, yani tek korkum çok erken doğmaları:43::43::43::43:

canım ben ilk haftadan itibaren yatıyorum, o yüzden kiloyu sizlerden daha hızlı almaktan korkuyorum, benim korkum kilo değil, doktorum kilo alırsan erken doğumu tetiklersin dedi, yani tek korkum çok erken doğmaları:43::43::43::43:

inş. bişey olmaz korkma
yediklerine dikkat et saqğlıklı beslen gerisini düşünme

Back