Evet kızlar, dün kontrolum vardı, 34un vizesini aldım cok sukur:) Bayram sonrasını geç buldu, arife gunü kontrol var yine, hastaneye yatırmadan 3 günde bir kontrolu deneyelim bı dedi...bebisler yine donmuş kafa kafaya vermisler, Emre baya sıkışmış bı durumdaydı, artık boyle büyük hareketler yapmamaları lazım, yerleri cok dar patlativerirler keseyi dedi... Cok hareketliydiler nst uzun sürdü o yüzden sürekli bı grafik almak icin uğrastilar baya, sonucunu da iyi buldu dr'umuz. Emrenin dopleri 4un üstünde aynı direnç devam ediyor, ters akim yok ama Allah'a sukur. Sadece karın ölçülerine baktı, erdemin büyümesi yavaşlamış, bu haftalarda normal artik onemli olan buyumeye devam etmesi dedi, emreninde karnındaki gerilik yine 2-3 hafta arası, fark büyümemiş cok sukur. Eee sonuclar boyle olunca 34un vizesini de almış olduk:)
Sonra odasında benim kaşıntılarımı konuştuk, isin bebekler aciindan ne kadar tehlikeli olduğunu anlattı, kan tahlili verdim, bugün sonucları çıkacaktı ama henüz aramadılar, eger kanda safra kesesi asitim yuksek çıkarsa bı ilac kullanmaya basliycam o genelde degerleri düşürür ama her hafta kan tahlili yapacağız dedi, eger degerler düşmezse hemen alırım bebekleri dedi. Dünden beri dua ediyorum test sonucu negatif çıksın diye, normalde cok alerjik bı bünyem vardır benim, biseye alerji olmuş olsam keske. Özel bı diyeti flanda yokmuş kandaki ostrojen ve progesteron seviyesi ypiyomus bunu. Benim babaannem safra kesesinden hastaydi o hiç yumurta yemezdi, bende emrede gelisim geriligi çıkıp seker diyeti yuzundende adam gibi bisey yiyemeyince yumurtayı ikiye çıkarmıştım, acaba bu çift yumurta isimi tetikledi dedim, sanmıyorum dedi ama ben yine de kesicem yumurtayı. Yüzdük yüzdük kuyruğuna geldik, bı sorun olmadan Allah'ın izniyle su 1-2 haftayida atlatsak super olucak:)