ben de bir aydır evdeyim yatıyorum ben de
ben de bir ayda yatarak aldım 3 kiloyu zaten yoksa bir ay öncesine kadar sadece 4 kilo almıştm
bakalım ben kaçla bitireceğim
ben herşeyi yiyorum valla
bayramdan sonra şeker yüklemem var
yarım kilo baklava yedim nerdeyse akşam
Afiyet olsun, yarasın canım:) bencede simdi ye bayramdan sonra seker çıkarsa rüyanda görürsün bı daha:) saka bı tarafa eger yatışın devam edecekse dikkat et, 28-30dan sonra cok hızlanıyor kilo alımı, taniyon falan çıkarmasın basına, Allah korusun...
biri bana yardımcı olabilirmi lütfennn
ben de 28den sonra şişerim diye tahmin ediyorum
acaba 28den sonra birden kaç kilo alırım
bende hiç şeker hastalığı olmadı inş. çıkmaz
eskiden beri şekere toleranslıyım ben ,
2 tepsi baklava yiyip 50 kilo gezen biriydim ben
Ay kızlar çıldırıcam yaa!!!
bu gün beşikler gelicekti zaten çok afilli bir şey almamıştık çünkü neticede 3-4 yaşına kadar yatıcaklar htta ilk 6 ay falan bizim odada kalıcaklar bir park yatakta(daha doğrusu ikisi aynı yerde yatabilecekleri kadar)
neyse saabah anahtarı görümceme bırakmıştım ben işteyim diye pembe krem olan zaten korkuluğundan dolayı salıya kalmıştı beni arayıp bilgilendirdiler ve şimdi görümcem aradı ki ben bunları kabul etmiyorum çünkü
bunun boyası akmış gibi duruyor dedi..sinirlendim elimde değil.o zmanan alma abla dedim.şimdi sinirim bozuldu babamlara çok masraf olmsın diye paket şeklinde iki beşik aldık uyku setleri cibindirikleri döşşekleri içinde kampayalı bir üründü.
babamın kartından çekildi şimdi babam da yok fransadalar görümcem iade edelim gibisinden bir şey söyledi ama ayıp olmazmı babamlara ay çok sinirim bozuldu kaldım ortada elim ayağıma dolandı.
çünkü ellerinde pembeninki teşhirdi mavi ise atölyeden direk gelicekti.
bu görümcelerimin asortiklikleri bişeyi beğenmemeleri beni çıldırtacak indirimde 1000 liraya mal oldu iki beşik.şimdi babama bana senin beşikleri iade edicem kartını yolla mı diğcem...
Ay kızlar çıldırıcam yaa!!!
bu gün beşikler gelicekti zaten çok afilli bir şey almamıştık çünkü neticede 3-4 yaşına kadar yatıcaklar htta ilk 6 ay falan bizim odada kalıcaklar bir park yatakta(daha doğrusu ikisi aynı yerde yatabilecekleri kadar)
neyse saabah anahtarı görümceme bırakmıştım ben işteyim diye pembe krem olan zaten korkuluğundan dolayı salıya kalmıştı beni arayıp bilgilendirdiler ve şimdi görümcem aradı ki ben bunları kabul etmiyorum çünkü
bunun boyası akmış gibi duruyor dedi..sinirlendim elimde değil.o zmanan alma abla dedim.şimdi sinirim bozuldu babamlara çok masraf olmsın diye paket şeklinde iki beşik aldık uyku setleri cibindirikleri döşşekleri içinde kampayalı bir üründü.
babamın kartından çekildi şimdi babam da yok fransadalar görümcem iade edelim gibisinden bir şey söyledi ama ayıp olmazmı babamlara ay çok sinirim bozuldu kaldım ortada elim ayağıma dolandı.
çünkü ellerinde pembeninki teşhirdi mavi ise atölyeden direk gelicekti.
bu görümcelerimin asortiklikleri bişeyi beğenmemeleri beni çıldırtacak indirimde 1000 liraya mal oldu iki beşik.şimdi babama bana senin beşikleri iade edicem kartını yolla mı diğcem...
KizLar test sonucum cok yuksek çıkmamış, ilacla kontrol altına alırız zaten sık kontrol ediyoruz bebekleri, artik daha da riskli hale geldi, inan suan seni dogurtmak benim daha cok isime gelir, buyuk risk aliyoruz ama bir gun bir gundur iceride kalsinlar dedi, sik sik kan tahlili yapicaz....bu halimize sukur, allahım beterinden saklasın:)
yanlız ben dün test sonucunu beklerken stresten kendimi ev isine verdim, Efe'nin odası kuruldu, zorum varmış gibi onu bitirdim aksamda misafir geldi, su saat oldu bebekler de daha kendine gelemedi, yorgunluktan ne bende ne de onlarda tık yok resmen...
Evet kızlar, dün kontrolum vardı, 34un vizesini aldım cok sukur:) Bayram sonrasını geç buldu, arife gunü kontrol var yine, hastaneye yatırmadan 3 günde bir kontrolu deneyelim bı dedi...bebisler yine donmuş kafa kafaya vermisler, Emre baya sıkışmış bı durumdaydı, artık boyle büyük hareketler yapmamaları lazım, yerleri cok dar patlativerirler keseyi dedi... Cok hareketliydiler nst uzun sürdü o yüzden sürekli bı grafik almak icin uğrastilar baya, sonucunu da iyi buldu dr'umuz. Emrenin dopleri 4un üstünde aynı direnç devam ediyor, ters akim yok ama Allah'a sukur. Sadece karın ölçülerine baktı, erdemin büyümesi yavaşlamış, bu haftalarda normal artik onemli olan buyumeye devam etmesi dedi, emreninde karnındaki gerilik yine 2-3 hafta arası, fark büyümemiş cok sukur. Eee sonuclar boyle olunca 34un vizesini de almış olduk:)
Sonra odasında benim kaşıntılarımı konuştuk, isin bebekler aciindan ne kadar tehlikeli olduğunu anlattı, kan tahlili verdim, bugün sonucları çıkacaktı ama henüz aramadılar, eger kanda safra kesesi asitim yuksek çıkarsa bı ilac kullanmaya basliycam o genelde degerleri düşürür ama her hafta kan tahlili yapacağız dedi, eger degerler düşmezse hemen alırım bebekleri dedi. Dünden beri dua ediyorum test sonucu negatif çıksın diye, normalde cok alerjik bı bünyem vardır benim, biseye alerji olmuş olsam keske. Özel bı diyeti flanda yokmuş kandaki ostrojen ve progesteron seviyesi ypiyomus bunu. Benim babaannem safra kesesinden hastaydi o hiç yumurta yemezdi, bende emrede gelisim geriligi çıkıp seker diyeti yuzundende adam gibi bisey yiyemeyince yumurtayı ikiye çıkarmıştım, acaba bu çift yumurta isimi tetikledi dedim, sanmıyorum dedi ama ben yine de kesicem yumurtayı. Yüzdük yüzdük kuyruğuna geldik, bı sorun olmadan Allah'ın izniyle su 1-2 haftayida atlatsak super olucak:)
KizLar test sonucum cok yuksek çıkmamış, ilacla kontrol altına alırız zaten sık kontrol ediyoruz bebekleri, artik daha da riskli hale geldi, inan suan seni dogurtmak benim daha cok isime gelir, buyuk risk aliyoruz ama bir gun bir gundur iceride kalsinlar dedi, sik sik kan tahlili yapicaz....bu halimize sukur, allahım beterinden saklasın:)
yanlız ben dün test sonucunu beklerken stresten kendimi ev isine verdim, Efe'nin odası kuruldu, zorum varmış gibi onu bitirdim aksamda misafir geldi, su saat oldu bebekler de daha kendine gelemedi, yorgunluktan ne bende ne de onlarda tık yok resmen...
kızlar günaydın. az önce doktordan geldik durumumuz gayet iyi prenseslerin birisi 1500 dieğri 1550 gr olmuşlar maşallah. sularıda iyi dedi dr. yalnız 36. haftadan önce bir durum olurda doğum gerçekleşmesi gerekirse tıp fakültesine sevkedecekmiş. buna hiçde sevinmedim inşallah kuzuşlarım sabreder 36. haftayı görürüz. tıptaki hemşireler çok katı ilgisizler, drlarda asistanlara bırakıyor başına dikiliyor 10 tane çömez aralarıda konuşup konuşup gidiyorlar bişeyde yaptıkları yok. gece boyunca hiç yanına uğramazlar felan. moralim bozuldu yani ama hakkımızda ahyırlısı neyse o olsun diyecek bişey yok iş bebişlere kaldı artık erken gelmeyi düşünmesinler bile :))))
enigmacım sen nasıl oldun, mobilya işini naptın canım halledebildinmi. bu kadarda karıştırma şu görümcenleri canım ya stres yasak.
Balım maaaşAllah onlara 36 yı görürsün merak etme benle prenslerim de görücez inşAllah biz şu bayramı atlatalım hayırlısıyla inşAllah...
sen 31.haftadasın aralığın ortalarında şmyle 37.haftayı da atlatırsın gör bak inşAllah...
bizlerde yeni anneler olarak yazrız sana o zaman anişAllah...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?