oh ohh maşallah enigmacım tekmeleri duymak ne güzeldir. bende sürekli hareketlerini hissetmeye çalışıyorum ama daha var sanırım. ne kadar kiloya yedikelrimize dikkat etsekse bu haftalardan sonra daha fazla alacağımız kesin bebişler sağlıklı olsunlarda. tatlılardan uzak durmak lazım özellikle bayramda. bizde yarın doktora gideceğiz bakalım cinsiyetlerini inşallah öğrenebiliriz. benimde altlı üstlü yatıyor kuzucuklarım biri kız biri erkek olsun diye dualar ediyorum.
Bu arada hepimizin Kadir gecesi mübarek olsun. rabbim evlatlarımızı sağlıkla, mutlulukla kucağımıza almayı nasip etsin. evlatlarımız nurlu yusuf yüzlü olsunlar inşallah. ömürleri boyunca hep gülsünler kalplerinde iman dolu sevgi ve saygılı olsunlar...
merabalar öncelikle kadir geceniz mubarek olsun bende ikizlere hamileyim tüp tedavisiyle oldu senin gibi kilolu kaldım 94 le başladım şu an 15. hafta içerisindeyim ve hiç kilo almadım ilk hamile olur olmaz iştahsızlık geldi bana halende zorla yiyorum 91-600 ze bile düştüm şu aralar 93 geliyorum doktorum her gittigimde tartıyor kilo alma dedi zaten hiç bişeyden kısıtlama yapmıyorum vede hep yatıyorum hareketsizligime ragmen kilom yerinde sayıyor bende acaba bebeklerim bide zayıf olursa diye endişe ediyorum ne bileyim demek seninde ikizler üst üstte benimkinede öyle diyor doktor üst üstteymiş alttakine ikiseferdir kız dedi üstteki kendini göstermiyor bilmiyoruz kızmı erkekmi fark etmez zaten saglıklı olsunlarda ben artık belki bundan sonra alırım kilo ben almıyayım daha dogrusu bebişler alsın sen hızlı gitmişsin belki duraklar bundan sonra boş ver takma fazla taktıkçada alırsın ikiz gebelik zor galiba ben şimdiden farklı hissediyorum kendimi allah hepimizin yardımcısı olsun canım..
canım sen ne şanslı bir ikiz gebesin çyle ahhh ahhh!!!
Ama yine de dikkat et 6 kilo vermen de çok iyi değil belliki mide bulantıların da var değil mi yoksa diyet falan yapmıyorsun değil mi?
yani 12 haftaanda 1-2 kilo almıış olsaydın ya da almasaydın bile çok fazla kilo vermişsin tartın bozuk falan değil değilmi?
dikkat et canım benim ben çok kilo aldığım için söylemiyorum :O)
ama bi doktoruna danış biliyosun içerde iki bebiş var artık yeme vaktin gelmiş :O)
keyfince yeee ohhh!!!
ŞAnsa bak ya :O)
merhaba kızlar bugün doktor amcamıza gittik renkli usg yede girecektik ama görevli olan personel izinliymiş artık haftaya inşallah. cinsiyetlerimiz belli oldu prenseslerim geliyor. sağlıklarıda gayet güzel dedi dr. sanırım doğuma kadar raporlu geçireceğim. herşeyi yasakladı hamurişi, pilav, çerez, aburcubur hepsi yasak. yürüyüşleirmide 5-10 dkda bir dinlenerek yapacakmışım. prenseslerim için herşeye katlanırım.
merhaba kızlar bugün doktor amcamıza gittik renkli usg yede girecektik ama görevli olan personel izinliymiş artık haftaya inşallah. cinsiyetlerimiz belli oldu prenseslerim geliyor. sağlıklarıda gayet güzel dedi dr. sanırım doğuma kadar raporlu geçireceğim. herşeyi yasakladı hamurişi, pilav, çerez, aburcubur hepsi yasak. yürüyüşleirmide 5-10 dkda bir dinlenerek yapacakmışım. prenseslerim için herşeye katlanırım.
:) canım prenseslerin hayırlı uğurlu olsun, güle güle gelsinler inşallah:) bir evde iki cimcime, cok güzel bisey, maşallah...sizin evde cok senlikli olucak, kıyafet kavgaları, sabaha kadar fisfis muhabbetler, anneden gizli babaylar beraber gizli is çevirmeler...süper, süper:) allahım bütün muruvetlerini ağız tadiyla yasamanızı nasip etsin inşallah...
balımnur çok sevindim prenseslerin gelişine Yaradan Rabbim sağlıkla dünyaya gelmesini nasip etsinler inşAllah...
canım niye herşeyi yasakladı doktor ödemmi olmuş niye herşeyi kestirdi biliyosun olaya hep yiyecek ve kilo olarak bakıyorum ya ben...
amin cnm inşallah hepimizin sağlıkla gelsin bebişlerimiz. dr beni görünce şaşırdı zaten göbüş çok büyüdü 9 aylık olunca kocaman olursun sen dedi güldü :))) sadece 4 kilo aldım. tedbir amaçlı birazda yasakladı. hamurişi tamamen yasak çerezlerden sadece ceviz yiyebileceğim. bu aylardan sonra tansiyon problemleri çıkıyormuş normal gebelikte bile dikkat et diyoruz sen dahada fazla dikkat edeceksin dedi dr. ben hamurişi fazla yemiyorum dedim dr hiç yemeyeceksin dedi. ağırlaştığım ama oturunca bebişelr sıkıştırıyor. sırtımız üzerine asla yatmıyacam hep yan yatıcam. işyerinde akşama kadar otuman sakınca yaratır doğum iznine kadar rapor verebilirim dedi. prenseslerimle yatacaz artık nabalım.
kizlar ben 49kilo ile basladim.16.haftadayim.53 olmusum.boyumda 163 .yani minyon tipliyim.ikiz gebelik olunca acaba bunyemkaldirirmi diye korkuyorum.yediklerime dikkat ediyorum.insallah sorunsuz atlatirim.
canım son ayda 4 kilo aldım daha öncesinde almadım. dr da ondan şaşırdı zaten gözüne fazla büyümüş geldik :))) netten hesaplama yaptım bu aylarda 6-7 kilo almak normalmiş birde ben evdeyim buda artı tabi. normal doğumu neden seçmeyi tercih ediyorsun: evet normal doğum daha iyi ama bizim ikiz bebeklerimiz birisini tehlikeye atmış olmazmıyız. geçen ay tvde gösterdiydi dr nomal doğum için ısrar etmiş bebişin birisi içeride sıkışmış. allah korusun ne sıkıntılar çekiyoruz. tabi bu senin kararın. biz daha o konuları hiç konuşmadık drumla.
kizlar ben 49kilo ile basladim.16.haftadayim.53 olmusum.boyumda 163 .yani minyon tipliyim.ikiz gebelik olunca acaba bunyemkaldirirmi diye korkuyorum.yediklerime dikkat ediyorum.insallah sorunsuz atlatirim.
kizlar tskler cvplariniz ivin.zaten midem hala bulaniyor cok bisey yiyemiyorum.aralik sonu dogum olcak Allah izin verirse.ögretmenlik yapiyorum.ekim sonu dogum iznine cikicam.sizler calisiyormusunuz.surekli yatarsakta kilo aliriz.
hayırlısı inşallah cnm. ben memurum ama 1 aydır raporluyum evdeyim sanırım doğuma kadarda evde olmam gerekiyor. yürüyüşlerim bile ksııtlandı 5 dkda bir dinlenmem gerekiyor yorulmamam lazımmış. yatmaktan başka çarem yok maalesef bebişlerimin sağlıkları için bu şart. hayırlısıyla gelsinlerde.
kizlar tskler cvplariniz ivin.zaten midem hala bulaniyor cok bisey yiyemiyorum.aralik sonu dogum olcak Allah izin verirse.ögretmenlik yapiyorum.ekim sonu dogum iznine cikicam.sizler calisiyormusunuz.surekli yatarsakta kilo aliriz.
canim bir problem risk filan mi var.neden bu kadar erken yatman gerekixormus.bana dr bisey demedi henüz belki bidaha ki kont de söyler ama günlük hayatina devam et demisti.dedigin gibi tek saglikli dogsunlarda biz yatariz .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?