oh ohh maşallah enigmacım tekmeleri duymak ne güzeldir. bende sürekli hareketlerini hissetmeye çalışıyorum ama daha var sanırım. ne kadar kiloya yedikelrimize dikkat etsekse bu haftalardan sonra daha fazla alacağımız kesin bebişler sağlıklı olsunlarda. tatlılardan uzak durmak lazım özellikle bayramda. bizde yarın doktora gideceğiz bakalım cinsiyetlerini inşallah öğrenebiliriz. benimde altlı üstlü yatıyor kuzucuklarım biri kız biri erkek olsun diye dualar ediyorum.
Bu arada hepimizin Kadir gecesi mübarek olsun. rabbim evlatlarımızı sağlıkla, mutlulukla kucağımıza almayı nasip etsin. evlatlarımız nurlu yusuf yüzlü olsunlar inşallah. ömürleri boyunca hep gülsünler kalplerinde iman dolu sevgi ve saygılı olsunlar...
Balımnur inşAllah istediklerin gerçekleşir ve emin ol ki haftaya falan hissedersin meleklerini benim doktor randevum bayramdan sonra desene ben çok çıkıcam tartıda :O)
ben şerbetli tatlıları hiç sevmem ben anca bir iki çikolata yersem yerim o kadar...
bu arada Kadir gecemiz mübarek olsun Yaradan Rabbim hepimize sağlıklı doğumlar ve sağlıklı evlatlar aileler nasip etsin...