- 31 Aralık 2017
- 26
- 4
-
- Konu Sahibi siyahinci26
Ben girmesem yine baska alakasız biri girecek ulkede binlerce insan bu durumda girip ders anlatmayanlar bile var sistem sorunu benimle alakali degil tek yasayan bende degilimmm ve üstelik kendimi kac parcaya boluyorum hem kendim hem o ögrenciler icin benim emegime saygisıslik edemezsinizNeden işin ehline verilmiyor peki bu dersler? Ne öğretecegim diye düşünen bir öğretmen olabilir mi acaba? Siz girmeyin bence o derse.
Normal bir ogretmenin üc kati calisiyorum caba sarfediyorum ben burada daha da verimli olmak icin isin ehline sorayim diyorum cunku bende ogretmenin sadece alanim degilBen girmesem yine baska alakasız biri girecek ulkede binlerce insan bu durumda girip ders anlatmayanlar bile var sistem sorunu benimle alakali degil tek yasayan bende degilimmm ve üstelik kendimi kac parcaya boluyorum hem kendim hem o ögrenciler icin benim emegime saygisıslik edemezsiniz
Teşekkür ederim gerçekten çaba sarfediyorum yani en azinda alanim olmasada bende ogretmenim lojistik mezunlarınin bipe ücretli yaptığını gördüm gercekten sistem benimde elimde olsa kendi alanımim dısına girmek istememki kimse istemezİnternette bununla alakalı videolar olabilir diye düşünüyorum.Bende branş öğretmeniyim (giyim üretim teknolojisi) şu an meslegimi icra etmiyorum fakat ettigim dönemlerde bazı durumlarda bizlerde meslekle alakalı internetteki videolardan destek alıyorduk.Örneğin bir dikiş tekniğini daha akılda kalıcı nasıl anlatabilirim,öğrencilerin daha çabuk kavraması için ne yapabilirim ? gibi..
Tabi ki sizin yaptığınız kötü bir şey değil.Bu sistemin bir dayatması,sizde elinizden geldiğince fayda sağlamak istiyorsunuz.Çabamız hep daha iyi öğretebilmek,daha iyi anlamalarini sağlayabilmek.
Tebrik ediyorum,başarılarınızın devamını diliyorum.
Hanimefendi,yorumumda saygisiz tek bir kelimem yok.Sadece ,girmeyin o derse demekle yaptiginiz işten mutlu ve memnun olmadiginiz hissettim.Bu sekilde boş dersler ögrenciye de verimli olmaz.sistemsel sorunlari biliyorum maalesef.. siz felsefe mi okumustunuz? Ne bölum bitirdiyseniz kpss yönelseniz daha iyi olmaz mi? Ben de nacizane bir veli olarak yorum yaptim.Daha gençsiniz yazinizdan anlasiliyor.Benim yegenim de bölüm mezunuydu ,yillarca ücretli ögretmenlik yapti cook yorucu oldugunu hatta maaşini bile alamadigini söylerdi.Sonr 30 küsür yasinda cocugu varken kpss ye hazirlandi atandi uzaga doğu bölgesine.Sabir etti geldi şimdi büyuk bir sehirde devlet okunda calisiyor.Siz bir düşünün ,hakkinizda hayirlisi olsun insallah .Ben girmesem yine baska alakasız biri girecek ulkede binlerce insan bu durumda girip ders anlatmayanlar bile var sistem sorunu benimle alakali degil tek yasayan bende degilimmm ve üstelik kendimi kac parcaya boluyorum hem kendim hem o ögrenciler icin benim emegime saygisıslik edemezsiniz
Ne öğretecegini düsünen bir ögretmen olabilir mi diye söylemissiniz ben zaten ögrencileri düşündüğümden üzülüyorum yani ögrencilerle sigara icip para alanlar bile var işin içinde olmak bambaşka empati yapmak önemli gerçektenHanimefendi,yorumumda saygisiz tek bir kelimem yok.Sadece ,girmeyin o derse demekle yaptiginiz işten mutlu ve memnun olmadiginiz hissettim.Bu sekilde boş dersler ögrenciye de verimli olmaz.sistemsel sorunlari biliyorum maalesef.. siz felsefe mi okumustunuz? Ne bölum bitirdiyseniz kpss yönelseniz daha iyi olmaz mi? Ben de nacizane bir veli olarak yorum yaptim.Daha gençsiniz yazinizdan anlasiliyor.Benim yegenim de bölüm mezunuydu ,yillarca ücretli ögretmenlik yapti cook yorucu oldugunu hatta maaşini bile alamadigini söylerdi.Sonr 30 küsür yasinda cocugu varken kpss ye hazirlandi atandi uzaga doğu bölgesine.Sabir etti geldi şimdi büyuk bir sehirde devlet okunda calisiyor.Siz bir düşünün ,hakkinizda hayirlisi olsun insallah .
O cümleyi de ,sizin acinizdan mutlu olmadiginizi cikardigimdan söyledim.Siz de empati yapin ben de veliyim.Düşunsenize çocuğunuzun oğretmeni diyor mesela bunu .Konu yine sisteme dayaniyor maalesef.. Herkes kendi capinda cook hakliNe öğretecegini düsünen bir ögretmen olabilir mi diye söylemissiniz ben zaten ögrencileri düşündüğümden üzülüyorum yani ögrencilerle sigara icip para alanlar bile var işin içinde olmak bambaşka empati yapmak önemli gerçekten