Coğrafya netlerimi arttıramıyorum

Patidostu

Çok pati az insan çok huzur
Kayıtlı Üye
16 Eylül 2017
7.412
13.746
Ya aslında konuyu biliyorum su söyle bu böyle diyorum çözerken direk bilgi sorusunu da yapıyorum. Ama yorum olunca yapamıyorum. 6 yanlış cikiyor hep denemelerde netlerimi nasıl arttırabilirim :KK43:

Ya aslında konuyu biliyorum su söyle bu böyle diyorum çözerken direk bilgi sorusunu da yapıyorum. Ama yorum olunca yapamıyorum. 6 yanlış cikiyor hep denemelerde netlerimi nasıl arttırabilirim :KK43:

Ben de aynı dertten muzdaribim

denemelerde derste vs full yapardım zira bilgi sorarlardı

ama ben ÖSYM gibi düşünemiyorum tarihte de I-II-III lü sorularım yanlış oluyor aynı sebeple

hatta artık şunu sormak istemişler ama bu soru garip deyip ters yorum yaptığım bile oluyor

2016 da 5 yanlışım 2018 de 6 yanlışım var coğrafyadan

zamanın varsa Önay Çepe öneririm video olarak

hatta instagramdan canlı yayın da yapıyor soru çözüyor

eğlenceli anlatıyor akılda kaldığını söylüyor dinleyenler

ama ben ÖSYM gibi düşünemiyorum tarihte de I-II-III lü sorularım yanlış oluyor aynı sebeple

hatta artık şunu sormak istemişler ama bu soru garip deyip ters yorum yaptığım bile oluyor

Benim bilgi de sıkınt8m yok yorunda sıkıntım var. Bayram Meral ve Engin Eraydının videolarını bitirdim video konusunda da sıkıntım yok. Ama fazla bilmekten yanlış yapıyorum sanırım

Benim bilgi de sıkınt8m yok yorunda sıkıntım var. Bayram Meral ve Engin Eraydının videolarını bitirdim video konusunda da sıkıntım yok. Ama fazla bilmekten yanlış yapıyorum sanırım

aynen

ben daha ayrıntılı düşünüyorum

buradan şu da olur bu da olur şeklinde

geçen hoca ders anlatıyor soruyor söylüyorum vs

dün video mu izledin dedi yooo dedim ben yıllardır çalışıyorum bunları biliyorum sorun bilmek değil yorumlamak

örneğin herkes nüfus konusuna çok kolay diyor ama benim yanlışlar oradan çıkıyor ayrıntılı vs düşünüyorum

hoş 2018 de Adana nın hangi Toroslarda olduğunu bilmiyormuşum

il sorsa yapardım :KK43:((

Toroslar, anti Toroslar vardı Ahmet Arif'in şiirlerinde

Bu durumu konu calisarak degil soru cozerek asabilirsiniz.
Konu konu soru cozum videolari izleyin.cok faydasi olacaktir

X