Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Coğrafya netlerimi arttıramıyorum
- Konu Sahibi Patidostu
- Başlangıç Tarihi
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?- 14 Ekim 2016
- 7.066
- 47.622
- 548
- 16 Eylül 2017
- 7.438
- 13.759
- 248
Bana taktik verirseniz çok sevinirimBen öğretmenim. Isterseniz yardımcı olurum
Ya aslında konuyu biliyorum su söyle bu böyle diyorum çözerken direk bilgi sorusunu da yapıyorum. Ama yorum olunca yapamıyorum. 6 yanlış cikiyor hep denemelerde netlerimi nasıl arttırabilirim
Ben de aynı dertten muzdaribim
denemelerde derste vs full yapardım zira bilgi sorarlardı
ama ben ÖSYM gibi düşünemiyorum tarihte de I-II-III lü sorularım yanlış oluyor aynı sebeple
hatta artık şunu sormak istemişler ama bu soru garip deyip ters yorum yaptığım bile oluyor
2016 da 5 yanlışım 2018 de 6 yanlışım var coğrafyadan
zamanın varsa Önay Çepe öneririm video olarak
hatta instagramdan canlı yayın da yapıyor soru çözüyor
eğlenceli anlatıyor akılda kaldığını söylüyor dinleyenler
- 16 Eylül 2017
- 7.438
- 13.759
- 248
Benim bilgi de sıkınt8m yok yorunda sıkıntım var. Bayram Meral ve Engin Eraydının videolarını bitirdim video konusunda da sıkıntım yok. Ama fazla bilmekten yanlış yapıyorum sanırımBen de aynı dertten muzdaribim
ama ben ÖSYM gibi düşünemiyorum tarihte de I-II-III lü sorularım yanlış oluyor aynı sebeple
hatta artık şunu sormak istemişler ama bu soru garip deyip ters yorum yaptığım bile oluyor
Benim bilgi de sıkınt8m yok yorunda sıkıntım var. Bayram Meral ve Engin Eraydının videolarını bitirdim video konusunda da sıkıntım yok. Ama fazla bilmekten yanlış yapıyorum sanırım
aynen
ben daha ayrıntılı düşünüyorum
buradan şu da olur bu da olur şeklinde
geçen hoca ders anlatıyor soruyor söylüyorum vs
dün video mu izledin dedi yooo dedim ben yıllardır çalışıyorum bunları biliyorum sorun bilmek değil yorumlamak
örneğin herkes nüfus konusuna çok kolay diyor ama benim yanlışlar oradan çıkıyor ayrıntılı vs düşünüyorum
hoş 2018 de Adana nın hangi Toroslarda olduğunu bilmiyormuşum
il sorsa yapardım ((
Toroslar, anti Toroslar vardı Ahmet Arif'in şiirlerinde
Bu durumu konu calisarak degil soru cozerek asabilirsiniz.Ben de aynı dertten muzdaribim
Konu konu soru cozum videolari izleyin.cok faydasi olacaktir