• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

çocuksu olmak iyi midir?

ben de oldukça çocuksuyumdur,enn sevdiğim özelliğim,hiç bir zararını da görmedim,hatta oldukça yararını gördüm
misal biraz önce sağlık ocağındaydım,mesai saatleri dolmuş resmi olarak birşey yapamayacaklarını söylediler ama masum savunmasız kız çocuğu imajıyla yaptırdım muayanemi :))
ayrıca pozitif birisiymişsin,daha neyi dert ediyosun ki? benim çok çalışkan arkadaşlarım vardı lisede,daha ÖSSye girmeden 'ya kaydırma yaparsam' diye endişeleniyolardı,lisenin en güzel yıllarının keyfini süremediler bile..şimdi bazıları benden daha iyi bölümleri kazandılar ama hala mutsuzlar,ben küçücük bi ilde önüme gelen her etkinliği değerlendirirken onlar istanbulda evden okula bi hayat yaşıyolar,çünkü yaşam enerjileri yok..onlar dediğimden kasıt hatıra fotoğraflarında komik pozlar verdim diye bana biraz büyü diyen insnalar..
bence sen salla milleti,içinden geldiği gibi davran.Büyümek somurtup oturmaksa büyümemek daha hayırlı bence..

Bende cocuksuyumdur hareketlerım fılan ole yanı ama yerıne gore ne kadar cocouksu olsamda aldıgım kararların olgun olduguna emınım :)

bazı günler böyle oldğum için mutlu oluyorum..bazen de biri çocuksuluğumla ilgili kırıcı şeyler söylüyo.moralim çok bozuluyo.. :50: hoşlandığım çocuk da artık beni sevmiyo bu yüzden. ''ondan sevgili olmaz çok çatlak'' falan demiş kuzenime :25: ama gerçekten hareketlerimi abartılı bulmuyorum.onlar abartıyo bence.ne yapmalıyım

yaşıtız bende çok cocuksuyum ve bundan hiç rahatsız olmuyorum
giderim saçlarımı ikili yaparım .. sonra bu yaşta hala tüylü kalemler :D süslü böyle gözlükler kocaman kurdeleli tokalar falan ..
ama benim insanlara olan karşı tavırlarım olgun.. yoksa çocukluğumu kendime yansıtırım yani başkasına değil.. valla benim eski sevdiğim çocuk bana aynen şunu demişti '' seni seviyorum çünkü sen başkaları gibi değilsin kendini büyük göstermek için ugrasmıyosun kendin gibisin ve bu halinle bence çok tatlısın '' kendisi ise çok olgundu . o gün bugündür çocuksu oldugum için mutluyum :))

bazı günler böyle oldğum için mutlu oluyorum..bazen de biri çocuksuluğumla ilgili kırıcı şeyler söylüyo.moralim çok bozuluyo.. :50: hoşlandığım çocuk da artık beni sevmiyo bu yüzden. ''ondan sevgili olmaz çok çatlak'' falan demiş kuzenime :25: ama gerçekten hareketlerimi abartılı bulmuyorum.onlar abartıyo bence.ne yapmalıyım

hoşlandıgın çocuk öylemi demiş? bunu takmıyosun heralde?
seni seven seni oldugun gibi sevmeli anlıyomusun canım
çocuksu olmanında kötü bir tarafı yok.. kadın gibi olmaya calıscagına çocuk gibi ol
hem sunu unutma 18 yaş altındaki herkes çocuk sayılıyor :D :D
yani no problem

Back