Kac yasindasinki?
Bence böyle kalmalısın.Benden sana bir tavsiye.Bende 19 yaşındayım.Bende senin gibi hep çocuk gibi olduğumu söyleyen kişilerle karşılaştım hayatımda.Ama memnunum hayatımdan.Eğer çevrende kötü insanlar olmazsa çocukça görünmek o kadar güzeldirki.Farklı olursun çünkü.Seni saf temiz doğal olarak tanırlar.İçten olduğunu düşünürler.Ve ilk tanıştığın bir çok insan üzerinde olumlu izlenim yaratırsın.Yapmacı izlenimler yaratmazsın.Ama kendi kararlarını kendin almayı öğrenmelisin bunun yanında.Kendin yaşamalısın bazı şeyleri.Yaşayarak öğrenmelisin.Tecrübe edinmelisin diyim sana.Ama sana tavsiyem sakın doğallığını bozma kimseye uyma.Kim ne derse desin sen öylesin seni kabul eden öyle kabul etsin.Unutma erkekler senin gibi kızları tercih ederler genelde. :) Öpüyorum seni çocuk kız. :))
ihihihi mutlu oldumteşekkür ederim.ben de öptüüm seni abla :))
''kararların çok olgunca ama hareketlerin çocukça.dikkate alınmazsın'' diyolar bana..
bi hocam psikoloğa gitmemi söyledi çocuk gibi olduğum için.ben hayata sınıftakilerden daha pozitif baktığım için öyle oluyo sanırım..mesela ben hep gülümserim.öyle dururken bile gülerim yani..eve gidince düşünüyorum ama psikoloğa gitcek kadar abartılı bişey yaptığımı düşünmüyorum.. böyle olmaktan mutluyum...arkadaş ortamım da gayet iyi maşşallahama işte....................
sizce böyle mi kalmalıyım.?eğer böyle kalırsam hayatta ne gibi zorluklarla karşılaşırım kii.? :S
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?