Onlar sayesinde iyi bir Tecrube edindm uzak yola gitmekle Ama bide kusur arayan insanlar Yok Ben cocugumun esyalarini unutuomusum misafirlikte Yok Ben acele ettimmi elim ayagima giriyormus bide böyle kusur ararlar ne yapcam bilmiom anlamazBu ne yuzsuzluk ya benim oz annem babam ben israr etsem bile beni al birak demez aman kaza yaparsin diye... Bide sizin bebeginiz var ayrica sizdeki de iyi cesaret yeni ehliyetliyken okadar yol gitmek...
Kadin tam 2 hafta önceden basliyo davetiyeler önceden veriliyor Ya ayyyyy Cok sevio gezmeyi Ama oglunun gozunde gezmeyi mecburiyet olarak gösterio Cok fena acindirio kendini hasta diye Walla dugunlerde hop Hop oynuo Benden saglam yemin ediom 50 yasinda daha bi hastaligi YokO sizi gıcık edeceğine siz onu gıcık edin. Ne dese sakin sakin reddedin:
-Bir daha arabamızla gideriz.
-Hayır gitmeyiz.
-Ne güzel olur. Şöyle olur böyle olur.
-Hayır.
-Gideriz gideyiz.
-Hayır.
-Çocuk toplum görmüş olur.
-Hayır.
-Neden?
-Götürmeyeceğim çünkü.
Ay bu da yorucu. Bence ne derse desin “Götüremem, bu tartışma konusu değil, bu konuyu kapatalım” deyin.
Ben Hayir desem Bu sefer esime dio o gun ise gitme bizi götur izin al diyor Yani Benim ehliyetim var artik araba Bana lazim oluo ne öyle 2 gün arabami almak biktim gercekten
esimle kac Kere konusuyim Adam Hayir dio Kadin her gun ariyor annesi kalbinide kiramiyorEsine soylemen sart bu durumu konussun anasiyla sofor tutsun ozaman
Ve bunu yaptıktan sonra bahane bulmak...4 aylik ehliyetle 250 km lik yol mu yaptiniz ?
Cok zor Cok anlamaz cunku böyle insanlarla karsilastinmi bilmem Ama hep dedigim dedikO da götüremez, araba bana da lazım oluyor, deyin.
Ve bunu yaptıktan sonra bahane bulmak...
Çok geç artık.
Acemilik mi kaldiO ne ya pazarlamacılar sizin kadar yol yapmıyor . Uzun yol için acemiyim daha de sav başından
Walla 4 kere de tabikide kaza olucakti Allah kurtardi Ama sukurler olsun bisey olmadi yavrum icin Cok dikkat ettim11 yildir arac kullanıyorum .
4 aylikken anca pazara falan giderdim arka yollardan
Saf miyim ne :)
Ahaha ben iş dönüşü markete uğramamak, ekstra park etmemek için eksik malzemeyle yemek yapıyordum11 yildir arac kullanıyorum .
4 aylikken anca pazara falan giderdim arka yollardan
Saf miyim ne :)
Cok zor Cok anlamaz cunku böyle insanlarla karsilastinmi bilmem Ama hep dedigim dedik
Geçen gün çok korktum asla şehirler arası araç kullanmam eşim yanımda yokken mi desenizhanimlar evliyim simdiye kadar hep esim göturuyordu kaynanami dugunlere her ay yani dogulu olduklari icin dugunler cok oluyormus simdide esim geceleri calistigi icin yapamiyor ve benim ehliyetim var tabi kocasinin ehliyeti yok kadin bana hep diyo götur diye 4 aydir ehliyetim var tam 4 kere göturdum 250km yol cocukluyum kizim 1.5 yasinda gidip bide yatili kaliyoruz rezillik resmen cocukla kadina bu sefer hayir dedim bin kere sonunda razi oldu otobusle gitti gezmesine ama telefonda gene diyor arabamizla gideriz bi daha böyle rezillik diye yani kusura bakmasinda birincisi nerden onun arabasi oluo ben ve esim ortak aldik 2. ben bu kadina ne desemde ikna olmuyor anlamiyor hep ayni LAFI diyo arabayla götur diye biktim gercekten. Ne yapacam ben
Evet dediginiz cok mantikli. Konu sahibi arkadas boyle derse zorlama olmaz. Korktum gidemiyorum bu kadar basitGeçen gün çok korktum asla şehirler arası araç kullanmam eşim yanımda yokken mi deseniz
Gezmeyi seven ve hep kendi dedigi olsun isteyen kv cok zor.bendede var bitane.kadin dedigi olana kadar farkli sekillerde hep ayni seyi soyluyor.bazen her dediginde hayir demekten yoruluyorum.kafam şişiyor resmen.ama inatla hayir demeye devam.hanimlar evliyim simdiye kadar hep esim göturuyordu kaynanami dugunlere her ay yani dogulu olduklari icin dugunler cok oluyormus simdide esim geceleri calistigi icin yapamiyor ve benim ehliyetim var tabi kocasinin ehliyeti yok kadin bana hep diyo götur diye 4 aydir ehliyetim var tam 4 kere göturdum 250km yol cocukluyum kizim 1.5 yasinda gidip bide yatili kaliyoruz rezillik resmen cocukla kadina bu sefer hayir dedim bin kere sonunda razi oldu otobusle gitti gezmesine ama telefonda gene diyor arabamizla gideriz bi daha böyle rezillik diye yani kusura bakmasinda birincisi nerden onun arabasi oluo ben ve esim ortak aldik 2. ben bu kadina ne desemde ikna olmuyor anlamiyor hep ayni LAFI diyo arabayla götur diye biktim gercekten. Ne yapacam ben