Cocukluyum kaynanam her uzak dügüne götür diyor

Bu ne yuzsuzluk ya benim oz annem babam ben israr etsem bile beni al birak demez aman kaza yaparsin diye... Bide sizin bebeginiz var ayrica sizdeki de iyi cesaret yeni ehliyetliyken okadar yol gitmek...
Onlar sayesinde iyi bir Tecrube edindm uzak yola gitmekle Ama bide kusur arayan insanlar Yok Ben cocugumun esyalarini unutuomusum misafirlikte Yok Ben acele ettimmi elim ayagima giriyormus bide böyle kusur ararlar ne yapcam bilmiom anlamaz

Kadin tam 2 hafta önceden basliyo davetiyeler önceden veriliyor Ya ayyyyy Cok sevio gezmeyi Ama oglunun gozunde gezmeyi mecburiyet olarak gösterio Cok fena acindirio kendini hasta diye Walla dugunlerde hop Hop oynuo Benden saglam yemin ediom 50 yasinda daha bi hastaligi Yok

Düğüne gitmek istiyorsa yol orda gitsin. Her seferinde sana mı güvenecek. Goturemem kusura bakma de, ona laf söyleyecek söz bırakma.

Kocan napıyo bu arada ?
Bu arada bravo 4 ayda 250 km yol
Kayınvalidende de deli cesareti varmış .
Yenı ehlıyet alan bırının aarabasına bınmem .

Geçen gün çok korktum asla şehirler arası araç kullanmam eşim yanımda yokken mi deseniz

Gezmeyi seven ve hep kendi dedigi olsun isteyen kv cok zor.bendede var bitane.kadin dedigi olana kadar farkli sekillerde hep ayni seyi soyluyor.bazen her dediginde hayir demekten yoruluyorum.kafam şişiyor resmen.ama inatla hayir demeye devam.

o araba arıza verse lastiği patlasa ne yapacaksınız , kim tamır edecek ,
manyagın sapığın biri durup size zarar verse ne yapacaksınız ,

tecrübeyle sabittir tamda buradan ilerle inan bana kv sana beni götür diyemez,

O istesin dursun siz hayır demeye devam edin ve bu dediginizi de uygulayın gerekirse tartışın bu konuda mecbur degilsinizya.O istedi diye küçücük çocukla eziyet çekmeye ne gerek var bence 4 kere kabul edip gitmeniz bile hata zaten kv de 4 kere gittik gene gidebiliriz kafasında olduğu icin ısrarlı,direnç geliştirmiş.Bu güne kadar götürdüm tecrübe ettim olmuyor çocukla diyin yani..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…