Cocukluyum kaynanam her uzak dügüne götür diyor

Dört aylık ehliyet ,çocuk ve 250 km yol ..gerçekten çok cesursun ..yalnız hem çocuğunu hem başkalarını tehlikeye atıyorsun ..kayinvaliden az yiyip uber tutsun . Böyle rahatlık görmedim ..

250 km yol ve 4 aylik ehliyet yaninda bide bebek?

Is esinizde biter bence onun bastan razi gelmemesi gerekiyo elalemin evinde ne isin var cocukla diye.

17 yasimdan beri araba suruyorum ona ragmen esim 250 km lik yola gondermez beni yanliz.

Kaynanaya kesin net bi sekilde soyleyin artik gitmiycem diye en fazla bi kac gun trip atar.

Dört aylık ehliyet ,çocuk ve 250 km yol ..gerçekten çok cesursun ..yalnız hem çocuğunu hem başkalarını tehlikeye atıyorsun ..kayinvaliden az yiyip uber tutsun . Böyle rahatlık görmedim ..
Peki ya buna razi olup aman yaslilar diyen koca?
Şok oldum, esim koyde bile yalniz vermezdi bana nolur nolmaz diye. Adam sehirler arasi gönderiyor.

Arabada arıza var yaptıramadık. Uzak yola aman gitmeyin dediler. Uzun süre çalışınca x kayışı mı ne çıkıyormuş. Usta öyle demiş eşime. Bitti gitti. Parasını verelim derlerse de 1000 2000 deyin daha da konusu açılmaz.

imkanın varsa bir sonraki sefer tamam de, ancak çocuk yüzünden gecik ya da çocuğu da götür yavaş sü yani ona konforsuz bir yolculuk geçirt. :)

Net hayir deyin. Büyüklerimize saygimiz sonsuz eyvallah,ama böyle seyler olmaz. Sirf siz olsaniz neyise ama kücük cocuklara o kadar yol eziyet. Türkiyede yolculuk yapmak icin otobüsler gayet rahat. Onlarla gitsin. Acil meseleler olsa anlarim ama yaz o kadar cok dügünler oluyor. Size eziyet

hanimlar evliyim simdiye kadar hep esim göturuyordu kaynanami dugunlere her ay yani dogulu olduklari icin dugunler cok oluyormus simdide esim geceleri calistigi icin yapamiyor ve benim ehliyetim var tabi kocasinin ehliyeti yok kadin bana hep diyo götur diye 4 aydir ehliyetim var tam 4 kere göturdum 250km yol cocukluyum kizim 1.5 yasinda gidip bide yatili kaliyoruz rezillik resmen cocukla kadina bu sefer hayir dedim bin kere sonunda razi oldu otobusle gitti gezmesine ama telefonda gene diyor arabamizla gideriz bi daha böyle rezillik diye yani kusura bakmasinda birincisi nerden onun arabasi oluo ben ve esim ortak aldik 2. ben bu kadina ne desemde ikna olmuyor anlamiyor hep ayni LAFI diyo arabayla götur diye biktim gercekten. Ne yapacam ben :KK43:

araba ve şoför kiralıycak

saçmalığın daniskası! net bir dille hayır diyeceksiniz.eşinize de ise araba bana lazım diyip kestirip atın.yüz verdikçe astarını istemiş bu kaynana

eşin bişey demiyor
sen bişey demiyorsun

bu nasıl rahatlık gerçekten, hayatınız üzerinde bu kadar kontrolsüz olmayın ya.

düğün günü gelip başınıza silah mı dayıyor?

Satın arabayı, kolunuza bilezik yapın. Sizi taşımaktan başka iş görmüyordu, siz alın biz kullanırız deyin, sesi kesilince alırsınız yine.

Benim kaynanam da nereye oturmaya gitse beni muhakkak cagirir, biri gelse cagirir ilk zamanlar yuzgoz olmamak icin gitmiyordum 10 kere cagirsa 1 kere gidiyordum ama artik akillandim. Gezmeye gittigimiz gun kaynanamda yiyoruz yemegi o hazirliyor, ben sofranin kurulmasina az bir yardimci oluyorum sonra ya kizi ya kendi bulasiklari falan hallediyor ben hiiiiiic yerimden kalkmiyorum. Suan 6.5 aylik hamileyim gobegim falan sis sofrayi da kurmuyorum o yuzden :KK70:
Hatta bazen havlu nevresim yolluyorum gezdikten sonra yikamasi icin anne ben yetistiremedim bunlari diye o yikayip katlayip geri gonderiyor.
Ben careyi boyle yaparak buldum rahatladm cunku gelinlere cok duskunler ve beni herkese gostermek istiyor..
Sizde durumu lehinize cevirecek hicbirsey yok mu?

4 aylık ehliyetle 250 km yok gerçekten siz hadi kullanıyonuz kendinizi bilirainizde kv iyi deli cesareti varmış:))).
Bir kaçkerede atlatmışaınız deyin daha iyi kullanımıyom bak kaza yaparız belki binmez ömrü billah

hanimlar evliyim simdiye kadar hep esim göturuyordu kaynanami dugunlere her ay yani dogulu olduklari icin dugunler cok oluyormus simdide esim geceleri calistigi icin yapamiyor ve benim ehliyetim var tabi kocasinin ehliyeti yok kadin bana hep diyo götur diye 4 aydir ehliyetim var tam 4 kere göturdum 250km yol cocukluyum kizim 1.5 yasinda gidip bide yatili kaliyoruz rezillik resmen cocukla kadina bu sefer hayir dedim bin kere sonunda razi oldu otobusle gitti gezmesine ama telefonda gene diyor arabamizla gideriz bi daha böyle rezillik diye yani kusura bakmasinda birincisi nerden onun arabasi oluo ben ve esim ortak aldik 2. ben bu kadina ne desemde ikna olmuyor anlamiyor hep ayni LAFI diyo arabayla götur diye biktim gercekten. Ne yapacam ben :KK43:

Cok acil lazim degilse arabayi satin bence en karli is :halay:

4 aylık ehliyetle şehirler arası yol yapmak bildiğin deli cesareti. Hadi onu geçtim, acemi olmanıza rağmen taşıdığınız 2 can var, biri bebeğiniz. Böyle şeyler keyfine yapılmaz, işin içinde size emanet canlar var. Bugün olmaz, yarın olmaz, başka bir gün Allah korusun kaza olur. Şehirler arası yol ekstra dikkat ve özen ister. Kayınvalidenize de kendinize artık güvenmediğinizi çünkü arabada bebek taşıdığınızı, onu da hiçbir yere bırakamayacağınızı söyleyin. Nasıl gidiyorsa gitsin. Eşinize de yolda gözüm dalıyor arada bebeğimiz var dikkatli kullanamıyorum şehirler arası, korkuyorum emanet can taşıyorum, vebalini alamam dersiniz. Mantıklı da bir sebep.

Benim kaynanam da nereye oturmaya gitse beni muhakkak cagirir, biri gelse cagirir ilk zamanlar yuzgoz olmamak icin gitmiyordum 10 kere cagirsa 1 kere gidiyordum ama artik akillandim. Gezmeye gittigimiz gun kaynanamda yiyoruz yemegi o hazirliyor, ben sofranin kurulmasina az bir yardimci oluyorum sonra ya kizi ya kendi bulasiklari falan hallediyor ben hiiiiiic yerimden kalkmiyorum. Suan 6.5 aylik hamileyim gobegim falan sis sofrayi da kurmuyorum o yuzden :KK70:
Hatta bazen havlu nevresim yolluyorum gezdikten sonra yikamasi icin anne ben yetistiremedim bunlari diye o yikayip katlayip geri gonderiyor.
Ben careyi boyle yaparak buldum rahatladm cunku gelinlere cok duskunler ve beni herkese gostermek istiyor..
Sizde durumu lehinize cevirecek hicbirsey yok mu?
Kadin gezmesine duskun tam 15 senedir ogluyla böyle bir hayati olmus her hafta sonu kocasinin yanina biner gibi oglunun yanina binmis ve gezmis biri alismis kudurmustan beterdir diye bi söz var ve cok dogru

X