- 11 Eylül 2019
- 2.934
- 18.963
- 128
- Konu Sahibi Yakud-u Anka
-
Neyseki öyle birşey olmadıEn sonunda o cırakla siz evlendiniz diye okuyacagımı düşünmüştüm
Beni de ortak ediyordu kendineçırak fenaymış kızlarda saf
Ayyy yalnız değilmişim bende aynı şeyi düşünmüştümEn sonunda o cırakla siz evlendiniz diye okuyacagımı düşünmüştüm
Zaten çocukluğumdan bir kesit dedim öylesine anlatmak istedimGozlerim kanadi
Hani sonu degisik bitmeliydi.. oku oku macera cikmadi :)) klasik ergen dunyalari.
Hahah niye yaGafam yandı
O uykusuzlukla iyi yazmissin canim gercekten.
Zira ben suyu zor iciyorum uykulu halimle..
Kucuklugumuzde hepimizin boyle seyleri oldu tabi. Ama sonu boyle bitmeseydi iyydi:))
Tabii ki böyle ara ara yazarım balımDemek orda haksızlık mücadelenin tohumları atılıyor
O yaşta kızlar da erkek arkadaşım olsun diye hava atma peşinde
Hikâyelerinin devamını bekliyorum canım
HahahahAyyy yalnız değilmişim bende aynı şeyi düşünmüştüm
Yok evlenmemen iyi olmuş :)) ne bilim hararetli yazilinca sonu başka bekleniyor :))nasıl bitseydi kız sonu illa evlenemiydim o biliyodu ki ona bakmam her haltına şahit olmuşum ne yüzle anasını babasını yollasın
O yaşlarda büyümek sevgili bulmak demekti galiba 14sün ya daha demi bizim anıdakilere diyorum yani ne bu aceleOrta sondayım o yaşlarda çok silik bir kızdım lisede bile sevgili olayım olmadı platonik takılırdım hep.Neyse konumuza dönelim yakın arkadaşım karşı berberle çıkıyordu,o zamanlar cep telefonu ne gezer bizde dükkanın numarasını yollamış çakal,kız müsait zaman bulunca evden arardı baya işi ciddiye bindirdi hatta evlenicem falan diyordu kör kütük aşık oldu adama,adam diyorum çünkü rahat 10 yaş vardı araları.Sokak aralarında buluşmalar benide hep yanında götürürdü ne cesaret gitmişim orası ayrı.Kızın evi bize biraz uzaktı yürüyerek 5 dk falan.Neyse haftasonu annem ekmek almaya mahallenin köşedeki bakkala yolladı beni (saf saf gidiyorum olacaklardan habersiz) girdim dükkana kafayı bi kaldırdım anaa bu adam yanındada kapalı güzel bir kız el ele bunlar kahvaltılık alıyorlar bizim bakkal amcadan kız kocacım falan diyoo ben kaldım böylebakıyom bunlara adam beni görünce beti benzi attı apar topar çıktı dükkandan.Ben tabi eve uçtum kahvaltıyı zor yaptım dedim anne ben ayşeye (ismi salladım) gidiyorum tabi o zamanlar şimdiki gibi değil sabahtan akşama sokakta geçerdi zamanımız arkamdan geç kalma diye bağırdı canım anam.Mirkelam gibi koşuyorum ben neyse gittim evine girdik odasına dedim böyle böyle bu ağlamaya başladı krizlere falan girdi.Ertesi gün aramış adamı hesap sormuş adamda itiraf etmiş nasıl olduysa ayrıldılar tabi.Bir süre bunalım takıldı unuttu.Daha sonra da liseyi yarıda bıraktı evlendi erkenden çok şükür iyi biri çıktı karşısına.Şimdi düşünüyorum da verilmiş sadakası varmış kızın bir zarar görmeden kurtuldu çok kötü şeylerde olabilirdi cahil cesareti varmış bizde de.Bu da böyle ergen bir anımdır siz anlatınca direk bu olay aklıma geldi
Yok bizim anıdakine bende demiştim haklısınızO yaşlarda büyümek sevgili bulmak demekti galiba 14sün ya daha demi bizim anıdakilere diyorum yani ne bu aceleevli de çıkabilir sapıkta çıkabilir b.. ta çıkabilir yani güvenmemek lazım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?