çocukluğumuzun özlenen lezzetleri....

masal5758

beni kategorize etme!
Kayıtlı Üye
28 Haziran 2011
2.538
25
68
İstanbul
Çocukken yemeye doyamadığınız, en sevdiğiniz yiyecek/abur cubur nedir?
Açılışı yapıyorum:
-ETİCİN portakallısından
-TROPHY adlı hindistan cevizli gofret(nasıl bi tattı o öyle olsa da yesek)
-bir de ayıcık şeklinde kakaolu büskiviler vardı adını hatırlamıyorum ama çok leziz bişeydi
-bi de kakaolu bi sakız vardı ambalajı turuncu renkti onun da adını hatırlamıyorum:(((

daha çoktur ama şu an aklıma gelenler bunlar...

ayıcıklı kurabiyeler bumbo muydu jumbo muydu neydi bayılırdım:) birde capri sun icecek vardı simdi hic biri satilmiyor :( güzel olan herşeyi kaldırıyorlar zaten...

bende hatırladım ;bumbo özledim :(( bi tane abonesi olduğum pamko vardı nasılda severdim:) çok şey varda adını bilmiyorum yani unutmuşum..

Son düzenleme:
ayıcıklı kurabiyeler bumbo muydu jumbo muydu neydi bayılırdım:) birde capri sun icecek vardı simdi hic biri satilmiyor :( güzel olan herşeyi kaldırıyorlar zaten...

yiyecek bırak çizgifilmler bile bir başkaydı..mahalle çocukları toplanır apartman köşesinde piknik yapardık..öyle güzel şeyler vardı ki nerdee şimdi...çocuklar değişti yiyecekleri değişti hiç bişe kalmadı :((((

yiyecek bırak çizgifilmler bile bir başkaydı..mahalle çocukları toplanır apartman köşesinde piknik yapardık..öyle güzel şeyler vardı ki nerdee şimdi...çocuklar değişti yiyecekleri değişti hiç bişe kalmadı :((((

şeker kız candy ay savaşcıları tom&jerri daha neler şimdi olsa izlerim o derece güzeldi :) biz akşama kadar mahallede aklınıza gelebilecek bütün oyunları oynardık akşam ezanına kadar mahalle çocuklardan geçilmezdi komşuluk diye birşey vardı yok şimdi... eskiler çok farklıydı yada biz özledik heralde.

aynen ya güzel olan şeyleri kaldırıyolar
ne demeye kaldırıyolarsa...
...ama capri sun var hala aklında olsun
bende hatırladım ;bumbo özledim :(( bi tane abonesi olduğum pamko vardı nasılda severdim:) çok şey varda adını bilmiyorum yani unutmuşum..

pamko da ne ben onu bilmiyorum:/

yumiyum sulugöz tipitip hatırlıyorum:) sulugöz hala duruyor ben arada nostalji yapıyorum ;)

$altin-seklinde-cikolata_77727.jpg
Benim hatırladğımda bu altın çikolatalar.
Şimdilerde pek yok artık.
:63::63:

aynen ya güzel olan şeyleri kaldırıyolar
ne demeye kaldırıyolarsa...
...ama capri sun var hala aklında olsun

pamko da ne ben onu bilmiyorum:/

mini çuval gibi poşeti vardı şeffaf ,üstünde bi kadın resmimi ne vardı tam hatırlamıyorum..ismi pamkoydu..sarı sarı bişeydi..ya nasıl anlatsam bilemedim şimdi şimdikiler mısır cisplerine sarar ne bileyim cipso falan yer ya o zamanlardada pamko vardı..

inanmıcaksınız ama ben çocukluğumdaki domatesleri özlüyorum:27::27:

bi de sucuk, aynı lezzette sucuk kesinlikle yok:6:

ohooooo ben yazarsam tevellüt ortaya çıkar : ))

ahhhhh

elvan gazoz
aydede bisküvi
çokomel
meybuz
balık kraker
cicoz sakız

offff offf : ((

şeker kız candy ay savaşcıları tom&jerri daha neler şimdi olsa izlerim o derece güzeldi :) biz akşama kadar mahallede aklınıza gelebilecek bütün oyunları oynardık akşam ezanına kadar mahalle çocuklardan geçilmezdi komşuluk diye birşey vardı yok şimdi... eskiler çok farklıydı yada biz özledik heralde.

Georgie(doğru yazdım mı bilmiyorum) vardı, ve ay savaşçısına bayılırdım okula bile gitmemiştim birkaç bölümü çok merak ettiğimden:1: Caprisun çok güzeldi hep karnım ağrırdı çok içerdim, geçenlerde içtim yine. eski tat yok ama. ülker kremalı bisküvi vardı tadı harikaydı, şimdikiler onun yanında bişeye benzemiyor. önce kremasını sonra bisküvisini yerdik.

Back