Çocuklu kadın bekar adam..

Bence siz bu konuda cok hassas oldugunuz icin herseyi iğneleme olarak algiliyorsunuz.
Evlenmeyi dusunmedigim sadece sevgili oldugum her insani elinden tutup ailemin yanina goturmedim ben, çogu insan da boyle yapiyordur yani cevremde de oyleydi. İlişkiden ailelerin tabi ki haberleri olur ama detay vermeye gerek olmaz saniyorum zaten ortada evlilige gidecek bir sey yoksa ailelerde cok karismayabiliyor.
O yuzden evlilik dusundugunuzu varsayarak yorum yaptim sadece
Dönüp ilk yorumunuzu okur musunuz ? Ben olsam evliliğe götürmezdim çocuk sorumluluktur sorumluluk sorundur vs vs aşağılamaya mı çalışıyorsunuz bilmiyorum ama ben evladımı hiç sorun olarak görmedim 😂 sonra o olmadı evlilik için öldüğümü felan iddia ettiniz açık arar bir edayla. Bu arada insanların evladına sorun gözüyle bakmadan önce bir kez daha düşünün.

Dönüp ilk yorumunuzu okur musunuz ? Ben olsam evliliğe götürmezdim çocuk sorumluluktur sorumluluk sorundur vs vs aşağılamaya mı çalışıyorsunuz bilmiyorum ama ben evladımı hiç sorun olarak görmedim 😂 sonra o olmadı evlilik için öldüğümü felan iddia ettiniz açık arar bir edayla. Bu arada insanların evladına sorun gözüyle bakmadan önce bir kez daha düşünün.

Cocuk sorumluluktur, sorundur demek aşagilamak mi? Cocuklu adamlarla evlenmiş kadinlarin actigi konulara bakarsaniz ne demek istedigimi anlarsiniz. Cocugunuzu siz tabi ki sorun olarak gormezsiniz cunku sizin cocugunuz ama hiç cocuk sahibi olmamiş, o duyguyu bilmeyen biri için bekarliktan direkt cocuklu hayata geçmek gayet sorun OLABİLİR, sorumluluk buyuk.

Aşk varsa hiç sorun olmaz diyip hayali yorum yapmak zorunda miyiz size? Asagilama yapmişsam mesajimi şikayet edebilirsiniz.
Daha fazla anlatmakla ugrasmayacagim siz belli ki sadece okumak istediginiz yorumlar gelsin diye konu acmissiniz.
İyi geceler

Cocuklu bosanmis bir erkekle bekar kadinlar neden evlenmek istemiyorsa cocuklu bosanmis kadinla da bekar erkekler o nedenle evlenmek istemeyebilir. Sorun cocuk, evet siz cocugunuzu sorun olarak gormuyorsunuz ama karsi taraf icin sorun. Annesi ya da babasi degiliz ama ayni evde yasayacagiz bu da probleme sebep olabilecek bir sey.

Buna benzer birşeyler yaşadığında karşı taraf nasıl tepki verir diye düşünürken bu konuyu gördüm, evlenmek bence çok ciddi birşey,sevgili olmaya benzemez.sorumluluk ve sorumluluk.
Ben biriyle tekrar aşk yaşamak isterim ama evlenir ve aynı evde yaşar mıyım,sanmam.sevdigim adam da olsa çocuklarım için hep bir yabancı olacak.bunu annem de ikinci evliliğini yaptığı için biliyorum.biz hiç aynı evde yaşamadık,annem biz buyukken ve dedemle kalırken evlendi akşama kadar bizle olur,öteki eve geçerdi gece.simdi de iki ayrı ev var bekar kardeşlerimin kaldığı ve eşiyle yaşadığı.ama sorunlar yine de oldu zaman zaman.ben karşımdaki bekar kişiye bunları yaşatmanın ötesinde çocuğuma bu haksızlığı yapmak istemezdim.kizim olduğu için zaten aynı evde biriyle evli kalmak istemem bile,zmaan kötü güvenemem.ama gün gelir tüm bu şartları zorlayacak öyle biri gelir fikrim değişir bilemem,kesin ertesi günü de kıyamet kopar zaten böyle birşey olursa🤣

Selaaaaam güzeller güzeli sevgili kk kadınları ❤️
Uzun zaman sonra buraya konu açtıracak bir takım sorulara sahibim.
Arkadaşlar yıllar önce evliliğimi bitirdim, bu evlilikten bir evladım var, kendimi iyi hissettiğim bir dönemde yeni bir ilişki istedim sanırım, oldu sayılmaz ama birisi var, kalbimin ritmini bozan. Bu duyguyu o kadar çok özlemişim ki. Sorun şuuu kiii kendisi bekar hiç evlenmemiş genç sayılacak bir yaşta, aile yapısının beni kabul etmeye müsait olmadığını biliyorum, kendisininde benimle bir ilişkiye cesareti olmadığını seziyorum, dolayısıyla hayatta bazı şeyleri deneyimlemiş bir kadın olarak “ ya amaan üzülmeme değmez “ mantığındayım. Yani ben bu adı olmayan ilişkiyi ileri taşımam taşımamasına da sizlere sorum şu ;
Neden toplumda çocuklu ve boşanmış bir bayana böyle sanki vebalıymış gözüyle bakılıyor, ben bununla her tanıştığım insan da karşılaşacak mıyım ? bana bunu ne olur izah edin 😂
Boşanmış adamlar çocuklarını yanına alıp bakmıyor genelde sadece tatilde falan aldığı için adam rahatça başka bir ilişkiyi sürdürebiliyor. Ama kadınlar annelik rolünü düşünmek ve ön plana koymak zorunda olduğu için işler farklı yürüyor.
Zaten bence benzer yollardan geçmemiş ve ebeveyn olmamış biri böyle bir ilişki için uygun değil.

Çok yakın arkadaşım 2 çocukluydu ve boşandı. Sonrasında hiç evlenmemiş ve hatta kendisinden 5 yaş küçük bir adamla evlendi. Kadının maddi durumu adamınkini 3 e falan katlar. Evlenirken arkadaşımı adamın ailesinden kimse istemedi ve düğüne dahi gelmediler. Sonuç ne mi ? Adam benim çocuğum da olacak diye tutturdu bir çocukları daha oldu ve şu an berbat durumdalar. Adam arkadaşımın çocuklarını istemiyor. Ev dar geliyor , çocuğumu rahatça sevemiyorum falan demiş. Hatta salonda sevişmek istiyorum onu bile yapamıyoruz falan diyormuş. Evlenirken aklı neredeydi bilinmez. Şimdi arkadaşım b*ka batmış durumda ve çok mutsuz. Keşke evlenmeseydim hiç diyor.
Yani bana göre de asla olmuyor ve olmayacakta.

Rahatına düşkün erkekler kendi öz çocuklarının sorumluluklarını bile zor kabulleniyor, çocuk gelince hayat değişiyor malum, ve bu düzen değişikliği erkekler için büyük sorun. Şimdi bekar bir erkekten yerine göre bazı şeyler isteyeceksin çocuğun için kabul eder mi?

Karşınızdaki kişi bir ilişkinin sorumluluğunu yürütemeyeceğini düşünüp size adım atmamış..belki başka bir durumda evlenip ayrılmış , iki çocuğu olan bir adamla karşılaşıp bir ilişkiye başlayacaksınız ..bence siz de "çocuklu kadın bekar adam" diye kafanızda bir kalıp oluşturmayın.

Beni genel olarak toplum ilgilendirmiyor aslında, kastım farklıydı samimi art niyetsiz bir şeyler yaşamak istediğim kişi bana böyle mi bakacak aaa çocuğu var mı diyecek her karşılaştığım 😂
Gercekten seven bakmiyor oyle ama sunu soyleyim evlilik yapmayan erkekle anlaşmak cok zor. Cok toy oluyor ilişki ne bilmiyor. Şartlar eşit olunca oda çocuklu yani daha iyi oluyor. Bende ayni durumdayim🥰

Arkadaşlar yıllar önce evliliğimi bitirdim, bu evlilikten bir evladım var, kendimi iyi hissettiğim bir dönemde yeni bir ilişki istedim sanırım, oldu sayılmaz ama birisi var, kalbimin ritmini bozan. Bu duyguyu o kadar çok özlemişim ki. Sorun şuuu kiii kendisi bekar hiç evlenmemiş genç sayılacak bir yaşta, aile yapısının beni kabul etmeye müsait olmadığını biliyorum, kendisininde benimle bir ilişkiye cesareti olmadığını seziyorum, dolayısıyla hayatta bazı şeyleri deneyimlemiş bir kadın olarak “ ya amaan üzülmeme değmez “ mantığındayım. Yani ben bu adı olmayan ilişkiyi ileri taşımam taşımamasına da sizlere sorum şu ;
Neden toplumda çocuklu ve boşanmış bir bayana böyle sanki vebalıymış gözüyle bakılıyor, ben bununla her tanıştığım insan da karşılaşacak mıyım ? bana bunu ne olur izah edin 😂
Karşı taraf begendiğiniz kişi problem etmediği sürece bi problem olacağını sanmıyorum

Sizin kendi çocuğunuz size elbette sorun değil. Benim de çocuğum var. Ama bir sorumluluğunuz var. Her adımda çocuğunuzu düşünmek zorundasınız. Aklıma en basit gelen şey gecenin körü evde otururken hadi gel çıkıp bir şeyler içelim diyemezsiniz. Her şey önceden planlanmış olmalı çocuk bir yerlere emanet edilmiş olmalı vs. Çocuk yaparken biz bunları göze alarak yapıyoruz. Artık böyle şeylerde gözüm yok. Bu sorumluluğu kaldırabilirim diyoruz. Hatta bunu o anki hayat arkadaşımızla mutluluk içinde üstleniyoruz.
Ama bekar biri, o çocuğun dünyaya getirilmesinde payı olmayan, böyle bir hayatı seçmemiş biri neden bir anda sizinle bu sorumluluğun altına girsin.
Ben kendi adıma girmezdim. Ortada büyük bir aşk varsa düşünülür denenir belki bilmiyorum.

Veba değil ama çocuklu hayat ile bekar hayatın birbirnden bayağı farklı olması siz de tahmin edersiniz ki.

Ben şöyle düşünüyorum. Evet aşk yaşanabilir sevgililik yapılabilir ama evlilik zor gibi çünkü çocuk sizin ve eski eşinizin. Tamamen sizin ve onun huyunu suyunu almış. Bekar bi adam yanlış anlamayın hiç hayatında çocuk gibi bişey yokken hoop diye bir başkasının çocuğunu şak diye kabul etmez ki. Bunun için gerçekten aydın ilkel olması lazım türk toplumunda bu yok. Öyle bi coğrafyadayız ki bekaret zarı yok diye yüze kakılan hor görülen kafadayız hala, sizin dediğiniz nasıl olsun? Keşke olsa bence de olmalı ama olmuyor işte malesef. ☺️ Öz babası gibi davranamaz, çocuk sinir krizi geçirdiğinde öz babası gibi sabırlı olamaz, içinden bu ne ya diye geçirir. Kim yeğeni için bile geçirmiyor ki?

Boşandım ve çocuksuzum .Yineaynı şeyler oluyor.Bu olaylara sadece sanat dunyasında kötü bakılmıyor bence .Yada daha üst kesımlerdemı dıyeyım .En kucuk olayda senın boşanmış olman önund serılıyor .2 tane arkadasım var kocaları bitcoınden sureklı para kaybetmıs neye kaybettıgınıde dolememış.Takı eve ıcra kagıdı gelene kadar .Boşanmak ıstemısler ama şöyle konuşmuşlar .Bakın filemede çok guzel bakkmlı çalışan ama o bıle bırıyle evlenemıyor.Kısmet öıkıyor ama ıstedıgım gıbı deıl Oylecok korkuolar ki kocasızlıktan .Ben 27 yasında boşandım .Şaka gıbı ınsanlar gercekten .Ama bunların hiç sorun olmadıgı bır yerde yaşamak ısterdım

Bu işin olurunu ben anca yatılı bakıcı tutanlarda gördüm. Sorumluluk tamamen bakıcıya kilitleniyor, anne sadece oynamak, sevmek için çocuklarla takılıyor. Evlendiği adama çocukla sohbet etmek, eğlenmek dışında birşey kalmıyor, o zaman herkes halinden memnun oluyor. Ama balayından döner dönmez adama çocukla ilgilen derseniz yada çocukla ilgilenmekten adama vakit ayıramazsanız, günün sonunda kollarında yorgunluktan perti çıkmış bir kadın görürse işler hiç toz pembe olmuyor. Aşk sorunları çözmüyor sadece belli süre görmezden gelmenizi sağlıyor. Bir tarafın çocuklu olması sorun mu bence değil, ama çok çok zor birşey. Kendi adıma işin kolayı varken niye zorluklarla boğuşayım derim.

Milletimiz böyle maalesef ki. Ama karşılıklı sevgi olduğu zaman zorda olsa birşeyler illa ki hallolur diye düşünüyorum. 😊

Siz burdaki son derece makul bi yoruma bile şu kafayla yaklaşıyorsanız zaten sizinle kesinlikle bekar biri yapamaz. Çünkü fazlasıyla alıngansınız, sorumluluk demiş aşağılama demişsiniz, hassasiyetiniz çook artmış durumda. Bu konuda zerre esnekliğiniz yok belli ki.

Bence bekarları direk eleyip evlenmiş boşanmış ve bebesi olanlara bakın mümkünse, böylece en azından ikinizin de benzer hayatları olur. Kimse bi diğeri için artan sorumluluk anlamında yük olmaz.

Kadın da çocuklu bir adamla birlikte olacağı zaman oturup düşünüyor yani çocuklu biriyle birlikte olmak herkesin tamam hadi diyebileceği bir şey değil. Toplumda kadın daha çok irdeleniyor e zaten sebebi açık değil mi, bekarete bu kadar önem veren toplumda kadın evlenmiş bir de çocuğu var.

İşin toplum tarafını bir kenara bırakırsak bireysel olarak ben, çocuklu adamla birlikte olur muydum bilmiyorum ama beni geri çeken şeyler olurdu. E hep babasıyla ise ben birden bir çocukla aynı evde yaşamaya hazır mıyım, eski eşiyle çocuk için sürekli görüşmek zorunda ben bu ister miyim (istemem) gibi gibi.

Evlilik düşünmüyorum diyorsunuz o zaman bir sorun yok ama sağlıklı olur mu tartışılır. Çoğu erkek buna balıklama atlamıyor mu zaten.

çocuk sorumluluktur sorumluluk sorundur vs vs aşağılamaya mı çalışıyorsunuz bilmiyorum
E ama çocuk sorumluluk demek
İnsan kendi çocuğuna sahip olmak için ne detaylar düşünüyor, büyütürken ne zorluklar yaşıyor
Ki kendi çocuğumuz yani
Doğal olarak tahammülümüz daha yüksek
Kendi çocuğu olmayan biri için büyük sorumluluk
Bir yandan çocuğun babasıyla ilişki devam etmek zorunda
Bazı durumlarda bu da sorun olabiliyor

Bir de kendi çocuğumuza söyleyebileceğimiz çoğu şey başkasının çocuğuna söylenmiyor

Bi sürü sorun işte

Bekar olsam bu toplara girmek istemezdim ben de

X