- 1 Kasım 2012
- 11.135
- 25.714
- 34
Bende bosandiktan sonra hayatima giren kisiyle yasayarak anladim denklik meselesiniBu konuya dün de yorum yazmıştım ama konu almış basını gitmis :)
Aslında konuyu açan arkadaşın serzenisini ben anlıyorum boşandığım ilk zamanlar ben de aynı şeyi hissetmiştim ne yani bu dağ ayısı yüzünden ömrüm artık yalnız mı geçecek ya da illa ki çocuklu birini mi bulmalıyım demiştim ama sonradan düşününce gerçekten denklik çok önemli
Sadece burda bir kitle var çocuksuzsa evlenme kız çocuğun varsa evlenme çocuğun varsa evlenme vs vs aşırı bir önyargıyla yaklaşıyorlar e arkadaşım ikinci evliliğini çocuklarıyla yapıp çok mutlu olan insanlar da vardık görmedik mi ? Ayrıca cocuk olmayınca da hersey güllük gülistanlık mı gidiyor birton sorun oluyor hayatlarında
Yani demem o ki iki insan bir arada olmak istedikten sonra yoldur gidilir sorundur asılır yeter ki o temel iyi atılmış olsun
Bekardi, ben cocuklu. Annesi istemedi diye kendisidd istemedi. Aradan 3 4 yil gecti annesiyle konusma firsati bulmustum. "kizim benim oglum kendi sorumlulugunu alamiyor hem senin hemde cocugununkini hic alamaz, ben sen ve oglumdan cok o cocuga uzulurum vebali boynuma kalir hakkini helal et" demisti.
Bu arada 2.ci evliligimi yaptim, kizim vardi esiminde kizi vardi aralarinda 1 yas bile yok. Simdi bi kizimiz daha oldu, cok sukur cokta mutluyum.