Çocuklu bir sevgilim var yorum yapar mısınız ?

koşarak uzaklaş , emin ol evlenirseniz de hiç bir zaman seni ailesi olarak görmeyecek eski eş ve çocuk her zaman önceliği olacak. ayrıca bir insan taksi bile çağırmayıp eski eşinden yardım ister mi hiç mantıklı değil kafanı karıştırmak istemem ama eski eş boşandıklarını pek kabul etmiş görünmüyor.

Bu kadar olumsuz özellik çocuksuz bir adamda olsa düşünürdüm o kadar söyliyim.

Adamın çocuklu olması sorun değil. Sizin aranızdaki ilişki kötü. O sıraladığın şeylerden bir şey anlaşılmıyor. Eski eş de sevgilini kölesi yapmış işin zor.

Adamın eski eş, çocuk gibi durumları olmadığını düşünelim; yine neresinden tutsan falso. Sana karşı davranışları çok kötü ve hödükçe. Böyle biriyle böyle bi ilişkiyi sürdürme motivasyonun nedir?

Bırak kaç çocuklu insanlar uğraşılmaz.
Kadının çocuğu olsa bir şekilde kadın idare eder ama adamın çocuğu sıkıntı oluyor

Benim anladigim sevdiginiz eski evliligi ve iliskisinde hep veren taraf olmus adam ilgi gorup el ustunde tutulmaya muhtac kalmis. Sizi benim icin ne yaptin diye darlarken belki de aslinda o gunlerin hesabini soruyor. Taksiyi bile gondermek ne demek 15 yasinda cocuk bile taksi cagirabilir elinde telefon numarasi olunca (Istanbulda gelmiyor tabi ama farkli uygulamalarla yine cozer isini).
Eski yasadiklarindan siyrilip yeni iliskiye size tamamen fresh bir baslangic ve sans vermesi lazim. Cok deger veriyorsaniz terapi onerebilirsiniz. Sevmiyorsaniz Elin derdiyle ugrasmayin.

eski ese taksi aysrlayan adam hala eski esini seviyordur.sevmeyen erkek kilini bile kipurdatmaz.hala umidi var barisiiriz diye.cocuguda kendisiyle aurekli .kadinda cocugu babadan uzaklastirmiyor arayi sicak tutuyor demekki onlsr 2.bahsr tarzi flort yasayabilirler.siz bu iliskide bence ihtiyac gidericisiniz adamla cinsel iliskiniz varsa onu gideriyodur.duygusal ilgi veriyorsaniz onu kullaniyordur yalniz kalmak istemiyordur ama onun icin bir es ya da mustakbel es konumunda olmamissiniz .dost hayati devam ediyosaniz edin ama beklentiniz olmasin. o aski sevgiyi o adam size vermeyecektir .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…