Çocuklu annelere soruyorum bir bakar mısınız

Yokgibiyim

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
14 Aralık 2015
3.043
1.965
32
Iyi akşamlar kızlar herkese hayırlı ramazanlar. Ben dertli bir insanım.Belki benim dertlerimden sıkıldınız ama napiyim beni de anlayın bende böyle sorunlar yaşamak istemezdim dertleşecek burası var benim için. Evet ben kafama takan ve duygusal bir insanım kabul ama illa ki kafama takılıyor ve içime atarsam hastalanıyorum o yüzden buraya derdimi açmaya mecburum. Şimdi diceksiniz yine mi elti konusu veya direk eltimi savunmaya beni suçlamaya geçceksiniz olsun canınız sağolsun napiyim. Konu şu biz eltimle asla anlaşamayan iki insanız eltim bana çok çektirdi beni ezmeye kalktı her seferinde, benden yaşça küçük olduğu halde ve küçük gelin olduğu halde beni hep küçük düşürmeye kalktı toplum içinde,yani aramız hiç iyi değil neyse. Eltimin oğlu 14 aylık,benim oğlum 21 aylık. Ikimizinde bir çocuğumuz var şuanda.Ama eltim benim oğlum doğdu doğalı oğluma çok fazla üzerine düşüyor.Kendi oğlu oldu yine değişmedi.Kendi oğlu minicik bebekken bile kendi oğlunu kucaklamaz benim oğlumu kucaklamaya kalkardi.Oğlu 5 aylıkken falan kendi oğlunu yere bırakır benim 12 aylık yürüyen oğlumun peşinden koşardi,halbuki onun oğlu çok küçük ve daha çok annesinin ilgisine muhtaç olduğu halde. Şuanda benim oğlum 21 aylık ve eltim hala oğlumun peşinde.Devamlı oğlumu kolundan çekistirir,zorla sarılmaya zorla öpmeye kucaklamaya kalkar,oğlumu çok zorluyor. Benim oğlumu zorlayana kadar kendi çocuğunu kucaklayabilir. Benim oğluma bakışları bile çok farklı.Ben onun oğlunu 20 günlükken bir kez kucagima aldım,onda da kucağıma zorla verdiler ve 7 saniye anca tutmuşumdur hemen ağlamasın dedim geri verdim ve o günden beri de asla kucağıma almadım yüzüne bile dokunmadim sadece parmağının ucuna dokundum birkaç kez o kadar,çocuklara yapismayi sevmiyorum. Ama eltim zorla oğlumu öpmeye kalkıyor,sanki kendi oğlu yokmuş gibi. Eltim şuanda ikinci oğluna hamile ama hala gözü benim oğlumda. Ben onun oğluna dokunmazken,onun benim oğluma karşı sanki hayatında hiç çocuk görmemiş gibi davranması ne kadar doğru,oğlumu bu kadar bunaltmasindan çok rahatsızım

Iyi akşamlar kızlar herkese hayırlı ramazanlar. Ben dertli bir insanım.Belki benim dertlerimden sıkıldınız ama napiyim beni de anlayın bende böyle sorunlar yaşamak istemezdim dertleşecek burası var benim için. Evet ben kafama takan ve duygusal bir insanım kabul ama illa ki kafama takılıyor ve içime atarsam hastalanıyorum o yüzden buraya derdimi açmaya mecburum. Şimdi diceksiniz yine mi elti konusu veya direk eltimi savunmaya beni suçlamaya geçceksiniz olsun canınız sağolsun napiyim. Konu şu biz eltimle asla anlaşamayan iki insanız eltim bana çok çektirdi beni ezmeye kalktı her seferinde, benden yaşça küçük olduğu halde ve küçük gelin olduğu halde beni hep küçük düşürmeye kalktı toplum içinde,yani aramız hiç iyi değil neyse. Eltimin oğlu 14 aylık,benim oğlum 21 aylık. Ikimizinde bir çocuğumuz var şuanda.Ama eltim benim oğlum doğdu doğalı oğluma çok fazla üzerine düşüyor.Kendi oğlu oldu yine değişmedi.Kendi oğlu minicik bebekken bile kendi oğlunu kucaklamaz benim oğlumu kucaklamaya kalkardi.Oğlu 5 aylıkken falan kendi oğlunu yere bırakır benim 12 aylık yürüyen oğlumun peşinden koşardi,halbuki onun oğlu çok küçük ve daha çok annesinin ilgisine muhtaç olduğu halde. Şuanda benim oğlum 21 aylık ve eltim hala oğlumun peşinde.Devamlı oğlumu kolundan çekistirir,zorla sarılmaya zorla öpmeye kucaklamaya kalkar,oğlumu çok zorluyor. Benim oğlumu zorlayana kadar kendi çocuğunu kucaklayabilir. Benim oğluma bakışları bile çok farklı.Ben onun oğlunu 20 günlükken bir kez kucagima aldım,onda da kucağıma zorla verdiler ve 7 saniye anca tutmuşumdur hemen ağlamasın dedim geri verdim ve o günden beri de asla kucağına almadım yüzüne bile dokunmadim sadece parmağının ucuna dokundum birkaç kez o kadar,çocuklara yapismayi sevmiyorum. Ama eltim zorla oğlumu öpmeye kalkıyor,sanki kendi oğlu yokmuş gibi. Eltim şuanda ikinci oğluna hamile ama hala gözü benim oğlumda. Ben onun oğluna dokunmazken,onun benim oğluma karşı sanki hayatında hiç çocuk görmemiş gibi davranması ne kadar doğru,oğlumu bu kadar bunaltmasindan çok rahatsızım
Ben burada bir sorun goremedim..sewiyor demekki ben mutlu olurdum cocugumun sevilmesine..cocugun cani skliosa o zaten belirtir aglar vs yada ittirir fln..yani bilemedim siz sanki kadini sewmediginiz icin gozunuze batmis gibi geldi bana

Kendi ogluyla her zaman birlikte belki ozluyordur.cocuk bunaliyorsa aglatma darlaniyor dersiniz olur biter ne guzel seviyormus benim oz ablam cocuguma zarar verdi bak pedagog la gorusmek zorundayim kimbilir kac seans
Zarar mi verdi pardon ozel degilse ablaniz ne yapti cocugunuza merak ettim de

Çocuğunuzu sevmesinde bir sakınca görmedim ben.. olabilir sevebilir kanı ısınmıştır çekimi fazladır vs vs... Ama hiç zannetmiyorum ki bir anne kendi çocuğuna aynı şeyi yapmasın... Sadece sizin çocuğunuzu gördüğünde sevmek geliyordur içinden... Siz de bir garipsiniz.. istemiyorsaniz buradaki düşüncelerini kendisine de söyleyin..

Ben burada bir sorun goremedim..sewiyor demekki ben mutlu olurdum cocugumun sevilmesine..cocugun cani skliosa o zaten belirtir aglar vs yada ittirir fln..yani bilemedim siz sanki kadini sewmediginiz icin gozunuze batmis gibi geldi bana
Sigara kokulu ağzıyla oğlumu zorla öpmesinden bıktım artık.Oğlum zaten istemiyor ağlıyor mizmizlaniyor ama eltim oğlumu yine zorlamaya devam ediyor,oğlum öpülmekten hoşlanmiyor dediğim halde zorla öpüyor

Sigara kokulu ağzıyla oğlumu zorla öpmesinden bıktım artık.Oğlum zaten istemiyor ağlıyor mizmizlaniyor ama eltim oğlumu yine zorlamaya devam ediyor,oğlum öpülmekten hoşlanmiyor dediğim halde zorla öpüyor
Anliorum tatli bir dille israrla kirmakdan inan bende opemiorum sewmior yengesi yinede tesekkur ederiz fln dersiniz

Sanki sadece eltinize değil 5 aylık meleğede öfkeli gibisiniz. Normal olan eltiniz bence. Kendi oğlunu ihmal edip sizinkini sevdiği falan yok. Normal insanlar gibi davranıyor günahsız kuzulara yansıtmıyor hırsını
Yok kardeşim eltimin oğlunun ne suçu var ufacık bebek. Yemin ederim eltim kendi oğlu 5 aylıkken bile kendi oğlunu yere rastgele koydu ve benim yürüyen oğlumu kucaklamaya kalktı

Zarar mi verdi pardon ozel degilse ablaniz ne yapti cocugunuza merak ettim de
Kolundan surukleyip yapayalniz arka odada birakmis aglayacaksan burada agla hayvan diye bagirmis.yok ozel degil konu actim hatta bu konuda okuyabilirsin.tek basima asamadigim bir sorundu cunku

.Ben onun oğlunu 20 günlükken bir kez kucagima aldım,onda da kucağıma zorla verdiler ve 7 saniye anca tutmuşumdur hemen ağlamasın dedim geri verdim ve o günden beri de asla kucağıma almadım yüzüne bile dokunmadim sadece parmağının ucuna dokundum birkaç kez
Kusura bakmayın bu yazdıklarınızda normal davranışlar değil zaten.

Kolundan surukleyip yapayalniz arka odada birakmis aglayacaksan burada agla hayvan diye bagirmis.yok ozel degil konu actim hatta bu konuda okuyabilirsin.tek basima asamadigim bir sorundu cunku
A aaa soke oldumm yaa cok uzuldumm ba insallah cocugunuz atlatir yaa

Iste bu yanlis sigara icip cocugu opmek ustelik cocuk istemiyorsa

Anliorum tatli bir dille israrla kirmakdan inan bende opemiorum sewmior yengesi yinede tesekkur ederiz fln dersiniz
Dedim zaten yengesi oğlum öpülmekten hoşlanmiyor yanagi tükürük oluyor dedim.Eltimin cevabı,bende ıslatmadan öperim o zaman oldu. İlla o sigara kokulu ağzıyla öpcek yani laftan anlamıyor

Malesef ne kizim nede ben atlatamadik arkadasim.doktor destegi gerekiyor ikimizede carsamba randevu buladik en erken.kizimin pedagog destegine ihtiyaci var
Ya konunuzu bulamadim ben neden boyle yapti ablaniz cocuk ne yaptida boyle oldu kac yasinda bide

Beraber mi yaşıyorsunuz siz eltinizle?Ben de merak ettim doğrusu ,ben de bebekleri çok severim ama kendi oğlum varken sempatiyle gülerim severim sadece.ısrarla üzerine gidecek kadar düşkün değilim başkasının bebeğine ki kan bağı bile yok oğlunuzla.Bana çok ilginç geldi.Eşinizle nasıl arası eltinizin?

Sigara kokulu ağzıyla oğlumu zorla öpmesinden bıktım artık.Oğlum zaten istemiyor ağlıyor mizmizlaniyor ama eltim oğlumu yine zorlamaya devam ediyor,oğlum öpülmekten hoşlanmiyor dediğim halde zorla öpüyor[/QUOTE.
siz birbirinizden hoşlanmadığınız için olumlu davranışlarınız bile göze batar olmuş.Fakat yine de çocuğunuz bu durumdan rahatsız oluyorsa ki sanmıyorum siz rahatsız oluyorsunuz söyleyin şakayla ay çocuk sana nasıl da bakıyor git kendi çocucuğunu sev azcık falan diyebilirsiniz. Zaten sevmiyorsun laf sokman da dert değildir

Sigara kullanıyosun bebeklerin bağışıklığı zayıf olur oğlumu öpme dediniz mi hiç kesin bi dille?Yani deli değilse öpme demenize rağmen öpmez herhalde.

Sizde de sorun var yalnız.Ne yani kendi çocuğunuz var diye diğer çocukları parmağınızın ucuyla mı seveceksiniz?Sizi çok tuhaf buldum ben kusura bakmayın.Belli ki sorunlarınız da var yardım alın böyle buraya konu açmakla olmaz.Evlat yetiştiriyosunuz.

X