- 14 Aralık 2015
- 3.043
- 1.965
- 32
- Konu Sahibi Yokgibiyim
Iyi akşamlar kızlar herkese hayırlı ramazanlar. Ben dertli bir insanım.Belki benim dertlerimden sıkıldınız ama napiyim beni de anlayın bende böyle sorunlar yaşamak istemezdim dertleşecek burası var benim için. Evet ben kafama takan ve duygusal bir insanım kabul ama illa ki kafama takılıyor ve içime atarsam hastalanıyorum o yüzden buraya derdimi açmaya mecburum. Şimdi diceksiniz yine mi elti konusu veya direk eltimi savunmaya beni suçlamaya geçceksiniz olsun canınız sağolsun napiyim. Konu şu biz eltimle asla anlaşamayan iki insanız eltim bana çok çektirdi beni ezmeye kalktı her seferinde, benden yaşça küçük olduğu halde ve küçük gelin olduğu halde beni hep küçük düşürmeye kalktı toplum içinde,yani aramız hiç iyi değil neyse. Eltimin oğlu 14 aylık,benim oğlum 21 aylık. Ikimizinde bir çocuğumuz var şuanda.Ama eltim benim oğlum doğdu doğalı oğluma çok fazla üzerine düşüyor.Kendi oğlu oldu yine değişmedi.Kendi oğlu minicik bebekken bile kendi oğlunu kucaklamaz benim oğlumu kucaklamaya kalkardi.Oğlu 5 aylıkken falan kendi oğlunu yere bırakır benim 12 aylık yürüyen oğlumun peşinden koşardi,halbuki onun oğlu çok küçük ve daha çok annesinin ilgisine muhtaç olduğu halde. Şuanda benim oğlum 21 aylık ve eltim hala oğlumun peşinde.Devamlı oğlumu kolundan çekistirir,zorla sarılmaya zorla öpmeye kucaklamaya kalkar,oğlumu çok zorluyor. Benim oğlumu zorlayana kadar kendi çocuğunu kucaklayabilir. Benim oğluma bakışları bile çok farklı.Ben onun oğlunu 20 günlükken bir kez kucagima aldım,onda da kucağıma zorla verdiler ve 7 saniye anca tutmuşumdur hemen ağlamasın dedim geri verdim ve o günden beri de asla kucağıma almadım yüzüne bile dokunmadim sadece parmağının ucuna dokundum birkaç kez o kadar,çocuklara yapismayi sevmiyorum. Ama eltim zorla oğlumu öpmeye kalkıyor,sanki kendi oğlu yokmuş gibi. Eltim şuanda ikinci oğluna hamile ama hala gözü benim oğlumda. Ben onun oğluna dokunmazken,onun benim oğluma karşı sanki hayatında hiç çocuk görmemiş gibi davranması ne kadar doğru,oğlumu bu kadar bunaltmasindan çok rahatsızım