kızlar benim kızımda 2 yaş 2 aylık saklambaç oynamayı çok seviyor.müzik açıp birlikte zıplaya zıplaya dans etmeyi seviyor.çok çabuk sıkılan bi çocuk maalesef kutu kutu pense,çatlak patlak,benim bir köpeğim var oynuyoruz.bide çaydanlık bardak felan aldım.oyuncakları ile evcilik oynuyoruz.tabii her oyun ortalama 5 dak sürüyor.
Semacım Ali Baba da iyi fikirmiş hiç aklıma gelmemişti o şarkı:)Bulaşık makinesi malesef bizdede revaçta nasıl düzelcek bilmiyorum:sinifsinif:Duygucum Alya Menal kitaptaki resimlere bakmaya ve oradaki şeyleri benim anlatmama bayılıyor.Sonra da kitabı ona verip kitabın içindeki nesneleri ona soruyorum ,bulunca alkış yapıyoruz.
Bebeklerini uyutmaktan çok keyif alıyor.
Biz de Ali Baba eşliğinde hayvan taklitleri yapıyoruz.
Ama bu bulaşık makinasına saldırma olayı hiç bitmedi,her açtığımda aynı hevesle hücuma geçiyor.
Zıplama işi bizimkinde iç güdüsel ,sandalyenin üstünde bile zıplıyor,bizdeki paniği siz düşünün.
Ege'nin süekli seninle olmak istemesi çok normal canım,aynen bizimki de öyle.Hatta bu aralar babasından bile kaçıp bana geliyor.Babası çok bozuluyor ama tüm gün bir arada olduğumuz için iyice bize bağlandılar galiba.
duygucum kusura bakma hayatım bir türlü bu topige yazamadım bu sayfayı açman çok iyi olmuş güzelim bizlerde çok güzel fikirlerinizden yararlanmış oluruz tüm arkadaşlarımızın.
Ozan Ege en çok saklambaç oynamayı seviyor, bul takla da uzun süre oynuyor,arada sırada ben yanına oturuyorum legolarıyla kuleler falan yapıyoruz ama ondan çabuk sıkılıyor. ben kucagıma yada yanıma oturtup kulak,burun agız işte organlarımızı yada başka şeyler ögreteyim istesemde mümkün degil başaramıyorum.
Mevlüdeninde dedigi gibi ozan ege küçüklükten beri yatagın üstüne yatırıp ben zıplardım çok hoşuna gider halen şimdilerde ayaga kalkıp benimle yapmak istesede başaramıyor:))
Bizimde kitaplarımız var 0-3 yaş çocuklar için meyveler,renkler ama hiçmi hiç ilgisini çekmiyor.
Balon ve topla oynamayı çok seviyor. topla oynarken hep gool gool diye söylenir durur.
Serapın ekledigi tahta yapbozlarıda var ama onlada çok oynamış degildir.
Bizden bu kadar teyzesi sizinde fikirlerinizi bekliyoruz.
Sağol Serapcım:)O tahta yapbozları nerden aldın Serapcım ondan bende alayım olmazsa:=)Valla hepsini denedim tencere tava dışında hiç birşeyle oynamıyor bizimki teyzesibilmiyorumkismile
ne güzel masrafsız bir çocuk işte. Evde tava tencereden bol ne var. Gerçi çikan gürültü de sizi oldukça yıpratıyor olabilir.-tatlicadiarzu-
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?