Çocuk Hastalıkları çocuklarınızı2-6 yaş arası sünnet ettirmeyin!!!

Bebek Hastalıkları, diş çıkarma, bebeklerde kusma, bebeklerde ishal, bebeklerde uyku düzensizliği
benim büyük oğlanı iki yaşında sünnet ettirtim çok korktu zor iyileşti ondan akıllandım kücük oğlum beş aylık haftaya sünnet olucak inşallah

oğlum 1,5 yaşında galiba bizde sınırı geçtik artık bekleyeceğiz.ben zaten büyüyüp gerçekten adam olmasını istiyorum naniknanik bu yüzden 7 yaşında yaptırıcam kısmetse.
şu anda çok yaramaz ele avuca sığmıyor zaten.

en iyi sünnet zamani cocuk 40 günün icindeyken cünkü o zaman daha aci hissi olmuyormus pipide:)
ve cabul iyiliesme oluyormus.evet 2 ve 6 yas arasi sakincali cünkü bu yaslarda cinsellik gelisiyor cocuklarda ve sünnet olunca cok kötü etkisi oluyor cocuklarda.
benim oglum dogdugunda karnimda 2 gün normal dogumu bekledi agriyi bu sekilde cektim o yüzden dogum sezeryanla oldu ve mikrop kapti bebegim.cok aci cekti serumlar falan o yüzden birde sünnet yaptirmak istemedim.suan 5 yasinda bende 7 yasini bekliyorum mecbur..

Bizede doktorumuz en geç 1,5 yaşına kadar yaptırmamızı yoksa 6 yaşına kadar

beklememiz gerektiğiğni sakıncalı oldugunu söyledi.

Bizde bu yüzden 1 yaşındayken sünnet ettirdik ne oldugunu bile anlamadı emzirmeyi de

bırakmamıstım ağrısı oldukca ilacın yanında emzirdim şimdi hatılamıyor bile iyiki

yaptırmışım. Aklı erince sünnete ikna etmekte zor oluyor. Soranlara ben sünnet oldum

bir daha olmaz diyor.:roflol::roflol:

merhaba ben oğlumu 3 yaşında sağlık nedeniyle sünnet ettirdim.tabiki sünnet kıyafeti seramoni filan olmadı.piskolojiside çok normal belkide benim şansımadır.bilgilerin için teşekkür ederim.

benim oğlum 15 aylık sünnet oldu....çok memnunum iyiki yaptırdım..ailecek rahatladık..hep aklımızda idi..

benim büyük oğlum altı yaşında, küçüğü ise henüz altı aylık, sizce en uygun ne zaman nedir, ikisinin sünnetini birlikte yapmak istiyorum

benim büyük oğlum altı yaşında, küçüğü ise henüz altı aylık, sizce en uygun ne zaman nedir, ikisinin sünnetini birlikte yapmak istiyorum

canım çok güzel işte.1 sene kadar sonra bile yaptırsan sünnetlerini büyük oğlun 7 küçüğü de 1.5 yaşında olacaka.s.

yiğenim dört yaşında sünnet oldu geçen hafta
hastaneden geldiler ağlayarak böcek varmış bende doktor kesti dedi
sonra bakıp bakıp nedenbeni kesti doktor deyip ağlıyordu
anlatsan anlamazki çocuk şokta
pişman olundu ama iş işten geçmişti

X