Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Çocuk Hastalıklarıçocuklarınızı2-6 yaş arası sünnet ettirmeyin!!!
oğlum 1,5 yaşında galiba bizde sınırı geçtik artık bekleyeceğiz.ben zaten büyüyüp gerçekten adam olmasını istiyorum naniknanik bu yüzden 7 yaşında yaptırıcam kısmetse. şu anda çok yaramaz ele avuca sığmıyor zaten.
en iyi sünnet zamani cocuk 40 günün icindeyken cünkü o zaman daha aci hissi olmuyormus pipide:) ve cabul iyiliesme oluyormus.evet 2 ve 6 yas arasi sakincali cünkü bu yaslarda cinsellik gelisiyor cocuklarda ve sünnet olunca cok kötü etkisi oluyor cocuklarda. benim oglum dogdugunda karnimda 2 gün normal dogumu bekledi agriyi bu sekilde cektim o yüzden dogum sezeryanla oldu ve mikrop kapti bebegim.cok aci cekti serumlar falan o yüzden birde sünnet yaptirmak istemedim.suan 5 yasinda bende 7 yasini bekliyorum mecbur..
merhaba ben oğlumu 3 yaşında sağlık nedeniyle sünnet ettirdim.tabiki sünnet kıyafeti seramoni filan olmadı.piskolojiside çok normal belkide benim şansımadır.bilgilerin için teşekkür ederim.
yiğenim dört yaşında sünnet oldu geçen hafta hastaneden geldiler ağlayarak böcek varmış bende doktor kesti dedi sonra bakıp bakıp nedenbeni kesti doktor deyip ağlıyordu anlatsan anlamazki çocuk şokta pişman olundu ama iş işten geçmişti