• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Çocuklarınıza Ne İsim Koydunuz, Anlamları?

aaynaa

başlngc 116 gnc 75 hedef 70
Kayıtlı Üye
22 Temmuz 2014
30.142
26.879
798
Benim henüz çocuğum yok ama çok istiyorum inş..hayırlı ve sağlıklı bir şekilde benim de evladım olur amin tüm isteyenlere de..

Kağan ve Kerem .Anlamlarını bilmeyen yoktur tahminimce,yazmayayım.

Güzelmiş ben de bir erkek çocuğum olursa Talha koymak istiyoruz ama bakalım şuan hamile kalmak girişimlerindeyiz :)

Kızım olsa müberra ismini koymayı iisterim heralde ya da begüm

Erkek olursa burak da olabiliir hayırlısıyla bir hamile kalıp sağlıklı sıhatli hayırlı bir evladım olur inşaallah doktra gittim bakalım sonuçları bekliyorum

Daha bekarım ama şimdiden karar verildi :KK45: Elif Duru & Utku :KK46:

Allah tamamına erdirir inşaallah canım ben de eşimle konuşuyorum bazen isimleri ama hamilelik olmayınca :( üzülünce o da susuyor bakalım hayırlısıyla daha çok konuştuğum zaman gelecektir inanıyorum

Allah tamamına erdirir inşaallah canım ben de eşimle konuşuyorum bazen isimleri ama hamilelik olmayınca :KK43: üzülünce o da susuyor bakalım hayırlısıyla daha çok konuştuğum zaman gelecektir inanıyorum
Sen yine evlisin konuşman normal bana ne oluyorsa :KK45: Allah tez vakitte getirir inşallah yavrunu :KK46:

Kızım olursa elif hüma koymayı düşünüyorum :D canım sıkıldıkça isim düşünüyorum sanki hamileyim hhehehe

off düşünüyordum hep ama son zamanlarda hiç düşünmüyorum :(

anneler ne isimler koydunuz bebişlerinize

döndü ve dudu yu çeşitli taktiklerle atlatıp ela su koydum

benim çok hoşuma gitti hüma kızım olursa düşünüyorum seslenirken hüma kızım gel buraya demek ::KK70:
karakter olarak benzerlerse bol bol seslenmeniz gerekicek:hüma buraya gel, hüma oraya gitme,hüma onunla oynama:KK70:

Back
X