Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ruheşimi bulduğuma inandığım için şimdiden onla karar verdik.. Nasip olursaGüzel isimler bence
Sen yine evlisin konuşman normal bana ne oluyorsaAllah tamamına erdirir inşaallah canım ben de eşimle konuşuyorum bazen isimleri ama hamilelik olmayıncaüzülünce o da susuyor bakalım hayırlısıyla daha çok konuştuğum zaman gelecektir inanıyorum
Amin olsun hayal kurmak umut etmek güzeldir insan hayallerle yaşarSen yine evlisin konuşman normal bana ne oluyorsaAllah tez vakitte getirir inşallah yavrunu
![]()
Doğru haklısınAmin olsun hayal kurmak umut etmek güzeldir insan hayallerle yaşar
hüma kızkardeşimin adı gurur duyar adıylaKızım olursa elif hüma koymayı düşünüyorumcanım sıkıldıkça isim düşünüyorum sanki hamileyim hhehehe
hımm güzelmiş ela isminin seslenişi çok hoşdöndü ve dudu yu çeşitli taktiklerle atlatıp ela su koydum
benim çok hoşuma gitti hüma kızım olursa düşünüyorum seslenirken hüma kızım gel buraya demek :hüma kızkardeşimin adı gurur duyar adıyla
karakter olarak benzerlerse bol bol seslenmeniz gerekicek:hüma buraya gel, hüma oraya gitme,hüma onunla oynamabenim çok hoşuma gitti hüma kızım olursa düşünüyorum seslenirken hüma kızım gel buraya demek :![]()