• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Anket çocuklarınız artık neden sokakata oynamıyor?

• Konu Sahibi Konu Sahibi ema1
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

çocuklarımız artık neden dışarıda oynamıyor ?

• onu dışarıda izleyecek vaktim yok

OY: 0 0,0%
  • kendisi dışarı çıkmıyor

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    23
  • Anket Kapalı .

ema1

Hayat, sen plan yaparken başına gelenlerdlr
Pro Üye
10 Ağustos 2009
26.146
18.312
823
. çevre sapıkla dolu

. onu izleyecek vaktim yok sokakta

.oyun ve park alanları yok

.kendisi dışarı çıkmıyor

Ben butun sIKlar yuzunden yollamiyorum....Hepsi birbiyle es seceneklerin zincirleme baglilar yani birbirine...

basinda ben olmadiktan sonra asla ama asla

disarisi it ,kopuk ,sapik ,sübyanci,eroinci,organ mafyasi dolu

kaza Allahtan derim hep ama ben cocugumu disari salarsam ,dikkatsizsem tabikide her kaza bela onu bulur

ya anaokulunda böylesine rahat olur ya da ben yaninda olucam o sartla

şimdiki çocuklara çok acıyorum ben yaa

ahh ahh gecelere kadar sokaklarda dururdum, oyun oynardık, annem bi tarafını yırtardı eve gelmem içinkaydirigubbakcemile2

ne günleri o günler:gitme:

ahh ahh gecelere kadar sokaklarda dururdum, oyun oynardık, annem bi tarafını yırtardı eve gelmem içinkaydirigubbakcemile2

Aynen yaa yeni nesil bilgisayar başında asosyal olup gidiyo :gitme: küçükler için demiyorum

sapık dolu etraf bu zamanda çocuk yanlız başına çıkmamalı sokağa alacaksın kendin parka götüreceksin en iyisi vaktinde yoksa evde otursun en iyisi

bahçeli evler tarih oldu komşuluk bitti.her yer koca koca binalar insanlar birbirini tanımıyor çocukları kime neye güvenip sokağa bırakabilirsiniz ki nerde çoklukkaydirigubbakcemile3hem bırakıcak sokak da kalmadı zaten

site buyuk guvenlıklı park var ancak sıte ıcınde oynayabılır
sokaga cıkamaz etraf manyak sapık dolu :çok üzgünüm:

korkuyorum nası koruyup kolluycaz:çok üzgünüm:

he ya gece 3 e kadar saklambac oynardık basımıza hıc kötü bısey gelmedı
herkes bırbırının cocugunu gözler kollardı :sinifsinif:
sokaktan eve sadece yemege gelırdık :gitme:

yninda ben yada bi büyük olmadan yollamam...
bi ögretmen sokakda görcek diye korkardik cocukken...
nerde kaldi o günler, cok üzülüyom simdiki cocuklara ya
hapis gibi büyüyolar:gitme:

evet sapık dolu.güvenli değil ki artık.eskidenmiş o ev önünde oynamalarımız :((

Ah Ah benim mahallede hep arap Turkler genclerin cogu manyak kontak, Fransizlar tipsizler maymunlar dolu ondan korkuyorum ama ah ah bizde gece saat 1 lere kadar anamlarla arkadaslarla oynardi gezerdik, halen gezeriz am eskisi gibi degil tabi ayda yilda, ama elimden geldignden gezdiriyorum oynatiriyorum cocuklarimi cok sukur,
sapiklar dolu oldugundan istemiyorum of of sabir .

Öyle bir zamanda yaşıyoruz'ki bırakın dışarı çıkarmayı coçuklarımız artık evde bile güvende sayılmıyorlar.Zaman kötü dersek zamana haksızlık etmiş oluruz.ınsanlarımız kötü. Kime güveneceğimizi şaşırdık.:çok üzgünüm:

ben oyun ve park alnini isaretledim aslinda var ama bizim bina ve yanlardaki binlarda cok sikayet ediyorlar hep yasli insanlar oturyor ve sese gelemedikleri icin cocuklari disarida fazla birakamiyoruz......

bu konu beni gerçekten çok üzüyor,
kızımın kendi çocukluğumda ki kadar özgür yaşayabilmesini o kadar çok isterdim ki,biz yedi mahalle gezerdik,sadece acıkınca ve akşam ezanı okununca eve koşardık,eve giriş saatimizi imam belirlerdi yani,çamur,taş,gazoz kapağı gibi herşey oyuncağımız olurdu.....
şimdi akvaryumlarda büyüyen,parklarda saat tutularak oynayan çocuklar var,ve onların PARANOYAK olmuş ebeveynleri.....

Biz Paranoyak olmadık canım.Ettiler

Sapıklar,Katiller,organlara göz dikenler bizi malesef paranoyak ettiler.

ben elimden geldiğince kızımla çıkacağım sokağa.

Sık sık çıkarmaya özen gösteriyoruz

Bende gece 2 lere kadar basket sahasından çıkmadığımızı bilirim.babam artık camdan gelin demese daha gitmeyecektik.

Biz Paranoyak olmadık canım.Ettiler

Sapıklar,Katiller,organlara göz dikenler bizi malesef paranoyak ettiler.

ben elimden geldiğince kızımla çıkacağım sokağa.

Sık sık çıkarmaya özen gösteriyoruz

aynı şeyi kastettim ya bende,hele ki son günlerde ki,çocuk kaçırma haberleri iyice durumu çığırından çıkardı.....
şimdi okul kenarlarından geçerken bütün çocukların ya hemen servise koştuğunu görüyorum yada ,kapı önlerinde sıra olmuş anne babaları....biz yürüyerek gider gelirdik ,hemde arada tren yolu vardı ve okul evimize epeyce uzaktı,ben 11 yıl böyle okudum...şimdi doğup büyüdüğüm yerdede durum her yer gibi....korku her yerde...

Back