- 7 Mart 2014
- 513
- 230
- 133
- Konu Sahibi kahvekokusu32
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Çanta Kaç lira acaba birde hafif mi ağır gibi duruyoroğlum çok sevdiği için almıştım bir kaç kez kullanıldı...
yok gayet hafif. elinize aldığınızda hiç bir ağırlığı yok. mesaj kutunuza bakın lütfen.Çanta Kaç lira acaba birde hafif mi ağır gibi duruyor
Canta kac yas icin yygun? Bide fiyati nedir?oğlum çok sevdiği için almıştım bir kaç kez kullanıldı...
75 tl mişCanta kac yas icin yygun? Bide fiyati nedir?
siz bana fiyatını sordunuz özelden mesaj atıp söyledim.link gönderdiniz, benim ürünümün orjinal olduğunu pahalı aldığımı size belirtip, aldığım yerin linkini atıp fiyatını attım size. soran arkadaşa benim yerime fiyat verip üzerine arkadaşınızın aldığı fiyatı da belirtmeniz hiç hoş değil. madem arkadaşınız o fiyata almış bana sorana kadar aldığı yeri sorup sizde oradan alsaydınız.75 tl ürün için pahali.arkadaşım netten 59 tl ye aldı şifırını kargo dahil.
hanımefendi, benim ne kadar kullanıp kullanmadığımdan size ne ? milletin ne kadar alacağından da size ne ? siz almazsınız olur biter... madem arkadaşınız almış gidin alın ordan, saçma sapan konuşmayın.Arkadaşımınkıde orijinal...hem olsa ne olmasa ne. .50 sene Mi kullanacak. ..Bakın siz bile kullanmadan satiyorsunuz.siz pahali aldınız diye millet 75 e almak zorunda değil.