• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bebek İkinci El çocukların bayılacağı sevimli çanta

kahvekokusu32

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
7 Mart 2014
513
230
133
oğlum çok sevdiği için almıştım bir kaç kez kullanıldı...

Eklentiler

• canta.webp
    canta.webp
    8,1 KB · Görüntüleme: 81
  • canta2.webp
    canta2.webp
    5,1 KB · Görüntüleme: 99
  • canta3.webp
    canta3.webp
    10 KB · Görüntüleme: 76
75 tl ürün için pahali.arkadaşım netten 59 tl ye aldı şifırını kargo dahil.
siz bana fiyatını sordunuz özelden mesaj atıp söyledim.link gönderdiniz, benim ürünümün orjinal olduğunu pahalı aldığımı size belirtip, aldığım yerin linkini atıp fiyatını attım size. soran arkadaşa benim yerime fiyat verip üzerine arkadaşınızın aldığı fiyatı da belirtmeniz hiç hoş değil. madem arkadaşınız o fiyata almış bana sorana kadar aldığı yeri sorup sizde oradan alsaydınız.

Arkadaşımınkıde orijinal...hem olsa ne olmasa ne. .50 sene Mi kullanacak. ..Bakın siz bile kullanmadan satiyorsunuz.siz pahali aldınız diye millet 75 e almak zorunda değil.

Arkadaşımınkıde orijinal...hem olsa ne olmasa ne. .50 sene Mi kullanacak. ..Bakın siz bile kullanmadan satiyorsunuz.siz pahali aldınız diye millet 75 e almak zorunda değil.
hanımefendi, benim ne kadar kullanıp kullanmadığımdan size ne ? milletin ne kadar alacağından da size ne ? siz almazsınız olur biter... madem arkadaşınız almış gidin alın ordan, saçma sapan konuşmayın.

Back