• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bebek Kıyafetleri, Bebek Eşyaları Çocuklarımıza Takvim Yapmak

gamzeozs

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
30 Ekim 2008
49
1
96
Ankara
merhaba arkadaşlar. 1 yaşındaki oğlum için hayvanlı veya figürlü takvim hazırlamak istıyorum. photoshop çok fazla bılmıyorum. internetten hazır resim konularak hazırlanacak siteler bilen varsa paylaşırsa sevinirim. Şimdiden teşekkürlerkaydirigubbakcemile2

bende merakla bekliyorum bu işi bilen yardımsever arkadaşların cevaplarını çünkü bende kızım için hazırlayacağım inş.

site ismi bilmiyorum ama ben kızıma doğum gününde hazırladım 50 tane bastırdım ve gelenlere dağıttım masa üstü takvimiydi bizimki hani sayfa sayfa olanlardan ön tarafında takvim arkasındada kızımın resimleri var her aya farklı bi resmini koydum 2011 içinde 4-5 pozundan olaşan bi potbori yaptım yalnız ben taslak oluşturup eskişehirde bi firmaya yaptırdım gerçekten çok güzel oldu ve gelen herkeste çok beğendi

siz mi hazırladınız internetten. yoksa bastırdığınız yer mi hazırladı?aslında hazır şablonlu bir sürü site vardır ama bulamadım işte:umursamaz:

canım ben taslak hazırladım işte resimleriymiş takvimiymiş boyutuymuş.... diğer tüm işlemleri yaptırdığım yer yaptı

Back