• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

çocuklarımız için birikim yapmak...

beril78

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
26 Eylül 2007
294
1
96
İzmir
kızlar merhaba,

benimde 11 aylık bir kızım var.Allah hepimizin çocuğunu bizlere bağışlasın inşallah.
belki daha erken ama şu anda sağlıklıyken ,gençken ve çok şükür işimiz gücümüz varken bebişime birikim yapmak istiyorum ama nasıl.bankaların değişik alternatifleri varmış aslında henüz araştırmadım.malum özel sektör her an iş problemi yaşayabiliriz aslında.o yüzden bir an önce bu konu hakkında bişeler yapmak istiyorum.sizler neler yapıyorsunuz?

bende çok düşündüm bunu ama karar veremedim benim sigortacıma sordum napabilirim dedi isterseniz emeklilik sigortası yaparız 10 yıl süreden sonra maaş bağlanıyormuş,belli bir süreden sonra istersen parayı topluda çekebiliyormuşsun ama tam araştırma yapmadım açıkçası başka ne olabilir diye

biz fon hesabı açtırdık her ay belli bir miktar fon alıyoruz.

bildiğim kadarı ile emeklilik için 18 yaş şartı vardı ama ben vakıfa sormuştum onun haricinde bende düşünüyorum bişeyler yaptırmayı en azından ileride eğitimi için falan kullanılır veya evleneceği zaman :)

Back