benim cocuklar gitti biz isvicrede yasadigimiz icin kres mecbur degil fakat anaokulu mecbur.kres anasinifi icin ön hazirlik oluyor anasinifinda karsilasacagimiz zorluklari kresde atlatiyoruz mesela benim ortanca oglumu krese biraktigimde iki gözü iki cesme agliyordu birakma beni diye 3 haftada listi cünü haftada iki sefer gidiyordu.anasinifina gidince sen git anne diyordu cok avantalari nvar zaten hep oyon oynuyorlar bence faydali herkese tavsiye ederim
günaydın hanımlar herkese güzel bir gün dilerima.s a.s a.s
benim kızım birazdan gelcek okuldan bende onu bekliyom ölen yemeyi hazırlıyacam ama tabi buradan kalkabilirsem :roflol: :roflol: :roflol:
günaydın canım.meleğimiz nasıl bakalım.
öpüyorum sizleria.s.
canım benim meleğimde iyi.
dün toplantısı vardı teyzesi.öğretmeni o kadar memnunki anlatamam.dün konuşurken beni çok gururlandırdı.sınıfında en iyilerin başında geliyor teyzesi.öğretmeni toplantıda özellikle onun hakkında o kadar uzun konuştuki anlatamam.genelde onu örnek gösterdi.çok mutlu oldum çokkkkkkkkk.
:sm_cool:
inşallah canım.hepimizin melekleri inşallah hep gururlandırırlar bizi.
allah bahtlarını açık etsin inşallah canım.
oh çok güzel.yani ayrılık yok artık.hihoyyyt:lepi:
canım benim meleğimde iyi.
dün toplantısı vardı teyzesi.öğretmeni o kadar memnunki anlatamam.dün konuşurken beni çok gururlandırdı.sınıfında en iyilerin başında geliyor teyzesi.öğretmeni toplantıda özellikle onun hakkında o kadar uzun konuştuki anlatamam.genelde onu örnek gösterdi.çok mutlu oldum çokkkkkkkkk.
:sm_cool:
kızz senin kızınla benim kızım aynı sınıfta olmasın bizimde toplantımız vardı dün...:roflol:
şaka bi yana benim kızım hakkındada çok güzel şeyler söyledi durumunun çok ama çok iyi olduğunu söyledi...sende anlarsın bu duygunun tarifi yok demi...kaydirigubbakcemile2
kızz senin kızınla benim kızım aynı sınıfta olmasın bizimde toplantımız vardı dün...:roflol:
şaka bi yana benim kızım hakkındada çok güzel şeyler söyledi durumunun çok ama çok iyi olduğunu söyledi...sende anlarsın bu duygunun tarifi yok demi...kaydirigubbakcemile2
evet hayatım bu duygunu hiç bir tarifi yok.allah hep bu duyguları yaşamayı nasip etsin bize.:Saruboceq:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?