• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Çocuklarda gece alt islatma

...SiNeM...

Guru
Kayıtlı Üye
4 Şubat 2010
16
2
288
Merhaba güzel anneler 7yasinda kızım var gece altını islatiyor ne yapsam geçmedi pedagog a götürdük hiç sorun yok doktora götürdük mesanede sorun yok gece uyumadım sürekli çise kaldırdım ama yine de devam etti doktor genetik dedi ben artık bez bağlıyorum yoksa altını ıslatıp gece kalkıp ağlıyor ve carsafti üstüydü banyosuydu yine uyuyana kadar gece kabus oluyor bana. çok çaresizim denemediğim yol kalmadı doktor da ilaç için küçük dedi 7 yaş ta zor bu durum bana bir yol gösterin ne yapayim. Bezlemeye devam etsem kaç yaşına kadar gider bu durum

Halamın bütün kız çocukları gece altını ıslatıyordu aynı sizin gibi doktorlar bir şey bulamadı 10-12 yaşında kendiliğinden düzeldi bu durum ama bir tanesi evlenene kadar gece altına ıslatmaya devam etti. Çocuğunuzun belki uykusu ağırdır ve uyanmakta zorlanıyor olabilir mi? Saat başı uyandırıp tuvaleti var mı diye sormayı deneseniz? Çok zor bir durum Allah yardımcınız olsun 7-8 yaşlarındaydım halamın 3 kızı var hala eve girdiğimdeki sidik kokusu burnumdadır :( kadın ne yapsa olmadı

Merhaba güzel anneler 7yasinda kızım var gece altını islatiyor ne yapsam geçmedi pedagog a götürdük hiç sorun yok doktora götürdük mesanede sorun yok gece uyumadım sürekli çise kaldırdım ama yine de devam etti doktor genetik dedi ben artık bez bağlıyorum yoksa altını ıslatıp gece kalkıp ağlıyor ve carsafti üstüydü banyosuydu yine uyuyana kadar gece kabus oluyor bana. çok çaresizim denemediğim yol kalmadı doktor da ilaç için küçük dedi 7 yaş ta zor bu durum bana bir yol gösterin ne yapayim. Bezlemeye devam etsem kaç yaşına kadar gider bu durum
Merhaba biz de de durum aynı iki kızım var dört yaşındaki bir kez bile kacirmamiatir. Yedi yaş olan Bi kez bile kuru kalkmadı. Doktorlara gitti psikoloğa gittik testler yapıldı. İki kez kaldır dediler ben üç kez kaldırdım hepsinde de çişli uyandı. 3bez çöp. Alarm aldım 1haftada pili bitti saat başı çaldı en az ve hepsinde de azar azar da olsa hep ıslak kalktı buna çarşaf mi dayanır. Bıraktım. Bu sene ilaca başladık iki tane denedim hiç fayda görmedim. Hala 22de yatıyor 24de gidiyorum işemiş bile. Kizkardeslerim ve ben hep isedik genetik biliyorum. Ama az kaldırdın gec Kaldırdın eğitimi yanlış mı verdin bir sorunu mu var demelerinden çok sıkıldım. Kizlardeslerim 12 14yas civarı bıraktılar ben 7. Ben pes ettim çözümü bilen iletisin yoksa da bez önerilerine açığım çünkü bezler küçük geliyor artık tasma oluyor ucuz yollu hasta bezi lazım bize.

Benim oğlum da 6 yaşın da , altına kaçırıyor geceleri , genetik bu durum bende yapıyordum:) ama oğlumu ben böyle yaptım ilk çişe alıştırdım zamanlar geceleri bagladim, kendisi cis için kalkti zamanlar oluyordu ilk alıştırdım zaman , salak kafam çevreden gece bebegi sokma lavaboya dedikleri için bagladim , ilk alıştığı zaman uyku da çişi geldi zaman sağ sol yapıyordu:( kaldırmadim:( belki goturseydim oyle alışcakti:( 1 e başladı bu sene 2 gündür bağlamiyorum kaldırıyorum 2 kere zor kalkıyor gelmiyor diyor sinirleniyor tam kabus oldu :( bez de bimin en büyük numarasını alıyordum gayet iyidi sızdırma olmuyor , ama kesin kararlıyım artık bez yok , kendisi de istemiyor bezi :(

Back