Çocuk Hastalıkları Çocuklarda femur kırığı

Bebek Hastalıkları, diş çıkarma, bebeklerde kusma, bebeklerde ishal, bebeklerde uyku düzensizliği
Merhabalar alçı çıktıktan sonraki süreç nasıl ilerledi 3 ay olacak çocuğumun hala alçıda çok zor bir süreçten geçiyoruz aynı femur kırığı fizik tedavi isterlermi istemezlermi nasıl yürüyecek çok korkuyorum bir hasar kalır bacak kısa kalır diye
Kaç yaşında çocuğunuz çok geçmiş olsun bizimki 2.5 yaşında çok zor günler geçiriyoruz allah kimseye vermesin .alçı kenarları kesmesin acıtmasın diye bişry koyuyor musunz oğlum sürekli arkam acıyo diyo küçük olduğu için tam yerini de tarif edemiyor ne gecemiz var ne gündüzümüz çok zor

Merhaba benim oğlum da 1 ay oldu alçıda.sırtım acıyor diyo sürekli ne yapacağımızı şaşırdık
İlk ay çok zorlandık hiç uyumadı sabahlara kadar ağladı baya bir yumuşak yatak yaptık belinin altına falan yastık koyduk bide terledigi zaman kaşınıyor ona dikkat ediyoruz terletmemeye rabbim hepimizin yardımcısı olsun

Kaç yaşında çocuğunuz çok geçmiş olsun bizimki 2.5 yaşında çok zor günler geçiriyoruz allah kimseye vermesin .alçı kenarları kesmesin acıtmasın diye bişry koyuyor musunz oğlum sürekli arkam acıyo diyo küçük olduğu için tam yerini de tarif edemiyor ne gecemiz var ne gündüzümüz çok zor
4.5 yaşında benim oğlum çok sıkı olduğu için bişey koyamiyoruz maalesef sırtı ağrımasın diyede sürekli masaj yapmıyoruz alçısı nasil sizinde belden asagimi

Arkadaşlar merhaba benim oğlum iki buçuk yaşında parka düz yolda ayağı burkuldu kalçasının üstüne düştü ve basit dusmede femur kemigini kırdı. Hastanede hem doktor hem biz şok olduk. Komple iki bacak ve göğüs kısmı alçıya alındı. 1 aydır alçıda o kadar zor gunler geçirdik ve hala geçiriyoruz ki anlatamam. Allah kimseye yaşatmasın ama başından böyle bir olay geçen var mı yada yakınlarından duyan. Doktorumuz ayağında belli bir süre kısalık ve kemik kaymasında dolayı eğrilik olabilir dedi ama yaş aldıkça büyüdükçe geçer diyo ama zaman vermiyo yıllar alır diyo. Ailecek üzüntüden perişanız varsa bir bilen duyan beni bilgilendirebilir mi
Çocugunuzun şu an durumu nasıl acaba benim oglumunda üstüne kapı düştü femur kemiği kırıldı 3 ay olacak alçıda sonrası nasıl ilerler çok sıkıntili günler yaşıyoruz kısalık oluştumu bacaginda

Sizdeki son durumlar ne yarın kontrolümüz var kalbim sıkışıyor resmen kötü birşey duyarım diye
Merhaba bizim alçımız dün çıktı .şişlik var şişlikten mi bilmiyorum eğri gibi duruyır bacağı. Kendisi akşam yütüyücem dedi babası iki kolundan tuttu üzerine basamıyor tabi daha dün çıktı . İnşallah bu eğrilik geçer şişliktendir inşallah doktor yıllar içinde geceçek dedi ama içim içimi yiyr .siz nasılsınız buarda filmde kaynama vardı ama kırık görünüyor

Merhaba bizim alçımız dün çıktı .şişlik var şişlikten mi bilmiyorum eğri gibi duruyır bacağı. Kendisi akşam yütüyücem dedi babası iki kolundan tuttu üzerine basamıyor tabi daha dün çıktı . İnşallah bu eğrilik geçer şişliktendir inşallah doktor yıllar içinde geceçek dedi ama içim içimi yiyr .siz nasılsınız buarda filmde kaynama vardı ama kırık görünüyor
Bizimde 1 hafta oldu alcimiz çıkalı bir kez hafif bastırdık daha ağırlık vermeden bastırabilirsiniz dedi doktor eğrilik değil ama kısalik var gibi geldi bizede ama dediğiniz gibi şiş diz kapagi falan ondan olabilir bilemiyorum haftaya kontrolümüz var

Bizimde 1 hafta oldu alcimiz çıkalı bir kez hafif bastırdık daha ağırlık vermeden bastırabilirsiniz dedi doktor eğrilik değil ama kısalik var gibi geldi bizede ama dediğiniz gibi şiş diz kapagi falan ondan olabilir bilemiyorum haftaya kontrolümüz var
Biz de çok sıkıntılıyız eşimle kısalık görüyoruz çocukta çok canımız sıkkın doktor 6 ay sonra bakıcaz bidaha dedi bu kemik düzleşecek dedi ama şimdi durmadan araştıryoruz ne yapacağımızı şaşırdık

Biz de çok sıkıntılıyız eşimle kısalık görüyoruz çocukta çok canımız sıkkın doktor 6 ay sonra bakıcaz bidaha dedi bu kemik düzleşecek dedi ama şimdi durmadan araştıryoruz ne yapacağımızı şaşırdık
Bizimde çarşamba günü kontrolümüz var bakalm doktor ne diyecek araştırdığıma yaşayanlara sorduguma göre bütün doktorlar yıllar icinde düzelir diyormuş ama daha doktora bahsetmedik sorucaz baklm

Bizimde çarşamba günü kontrolümüz var bakalm doktor ne diyecek araştırdığıma yaşayanlara sorduguma göre bütün doktorlar yıllar icinde düzelir diyormuş ama daha doktora bahsetmedik sorucaz baklm
Film de kırık gözüküyor dediğiniz gibi daha kaynamaya devam edecek demişti doktorumuz merak etmeyin hiç kirilmamisa dönecek dedi

Film de kırık gözüküyor dediğiniz gibi daha kaynamaya devam edecek demişti doktorumuz merak etmeyin hiç kirilmamisa dönecek dedi
Bize de bir prof 1 yıl sonra dıştan bakınca ben de anlamam kırık olduğunundedi ama içimden endişe gitmiyor. Kısa kalırsa diye allah ferahlığa çıkarsın hepimzii evlat zor şuan yürümüyor bizimki 3 gün oldu çıkalı .sizinki başladı mı adım atmaya

Bize de bir prof 1 yıl sonra dıştan bakınca ben de anlamam kırık olduğunundedi ama içimden endişe gitmiyor. Kısa kalırsa diye allah ferahlığa çıkarsın hepimzii evlat zor şuan yürümüyor bizimki 3 gün oldu çıkalı .sizinki başladı mı adım atmaya
Bize üstüne çok bastırmadan yurutebilirsiniz dedi bizde riske atmamak için hiç kaldirmiyoruz kucagimizda hep

Benim oğlum 1 ay sonra tamamen yürüdü anca aksayarak ve dışa doğru basarak yürüdü 2-3 ay sonra tamamen düzeldi.
Merhaba şuan burda aktif misinix bilmiyorum ma görür de cevap yazarsanıx çok mutlu olurum. Benim oğlum 2.5 yaşında 15 temmuzda scooterdən düştü sağ femur kemiği kırıldı .belden aşağı alçı yaptılar 58 gün kaldı yeni çktı daha 4 gün oldu.oğlum şuan basaamıyor yürümğyor emekliyor anca.sanki hafif kısalık var gibi .doktorlar geçicek düzelicewk diyor ama biz çok üzgğnüz .henüz çok erken demi yürümesi için vakit var ve böyle kalmasından çok korkuyoruX

Merhaba benim oğlumun (32 aylık) da 5 gün önce parkta topa vurma sırasında düşüp sağ femur şaft kırığı oldu. Hemen hastaneye götürdük. Akşam ameliyatla tel ve çivi taktılar. Haftalık çiviler için pansumana gideceğiz 1 ay sonra çiviler ve teller çıkacak sonra 1 ay daha alçıda kalacak dedi doktorumuz. Kaç gündür çocuğum travma halinde sanki son bu geceye kadar neredeyse hiç uyuyamadi her uykuya dalma sırasında sıçrayıp ağlayarak geri uyaniyordu. Daha bu gece biraz uyuyabildi ama onda da sürekli sayıklıyor yapma diye. Sürekli dönmeye çalışıyor. Biraz yan donunce uyuyabildi. Sorum şu hep sırt üstü sabit mi tutmamız gerekiyor çok korkuyorum çünkü ya kayma, kaynanama felan olursa diye. Ama öbür türlü de ceviremiyorum sırt üstü çevirince geri ağlıyor yana dönüyor. Küçük daha laftan anlamıyor. Kalbim sıkışıyor çok ağlıyor çok çaresiz hissediyorum kendimi.

Merhaba benim oğlumun (32 aylık) da 5 gün önce parkta topa vurma sırasında düşüp sağ femur şaft kırığı oldu. Hemen hastaneye götürdük. Akşam ameliyatla tel ve çivi taktılar. Haftalık çiviler için pansumana gideceğiz 1 ay sonra çiviler ve teller çıkacak sonra 1 ay daha alçıda kalacak dedi doktorumuz. Kaç gündür çocuğum travma halinde sanki son bu geceye kadar neredeyse hiç uyuyamadi her uykuya dalma sırasında sıçrayıp ağlayarak geri uyaniyordu. Daha bu gece biraz uyuyabildi ama onda da sürekli sayıklıyor yapma diye. Sürekli dönmeye çalışıyor. Biraz yan donunce uyuyabildi. Sorum şu hep sırt üstü sabit mi tutmamız gerekiyor çok korkuyorum çünkü ya kayma, kaynanama felan olursa diye. Ama öbür türlü de ceviremiyorum sırt üstü çevirince geri ağlıyor yana dönüyor. Küçük daha laftan anlamıyor. Kalbim sıkışıyor çok ağlıyor çok çaresiz hissediyorum kendimi.
Geçmiş olsun aynı durumu bende yaşadım oğlum 2,5 yaşında evde top oynarken ters vurup düştü hastanede femur kırığı olduğunu söylediler o kemikte en sağlam kemikmiş doktor sopa alsan vursan bu kadar kıramazsın demişti
ameliyatla dizin yanında iki küçük kesi ile tel taktılar 40 gün sonra telleri çıkartılar şükür eskisi gibi sağlıklı bizimki uykuda sıçrıyor ağlıyor uyuyamıyordu doktor gözlem yapın video geçin dedi hatta çağırdık geldi baktı yaşadığı korkudan dolayı bu şekilde düzelir merak etmeyin demişti ameliyattan sonra 1 gün sonra düzeldi 1 yıl sonra tekrar götürmüştüm kontrole

İnşallah bizim de böyle işler bu sürecimiz. Kırığı duzelse de korkuları kalırsa diye korkuyorum. Sizin çocuğunuz hep düz mü yatmisti hatırlıyor musunuz? Hafif yana kaykilinca uyuyabiliyor çünkü. Yanlış bişey olursa diye endişeliyim biraz

İyi günler arkadaşlar herkese geçmiş olsun benim oğlumda iki ay önce femur kemiğini kırdı bir buçuk ay alçıda kaldı iki haftadır çıktı alçımız bir haftadır elinden tutup yürütüyoruZ ameliyatı yapan doktor fizik tedavi önermesi sadece egzersiz yaptırın ayağını dirsekten kırın dedi ama dirsekten kirmiyor yarıya kadar anca başka bir doktor fizik tedavi dedi fizik tedaviye götürdüm asla izin vermedi yapamadılar daha iki buçuk yaşında sizler ne yaptınız fizik tedavi aldimi çocuklariniz nasıl geçti alçı sonrasi

X