benim de kızım var 7 yaşında geceleri bezlemiyorum ama neredeyse kış ayları her gün en az bir defa çarşaf değiştiriyorum .akademic hospital de harika alpay var biz ona gidiyoruz ama dediklerinden çıkarttığım sonuç beklemekten başka bir şey yapılamayacağı.eğer ters birşeyler yoksa .ben sticker yöntemini denedim sonuç veriyor ama bir süre sonra çocuk sıkılıyor özellikle başarısız olduğunda hepten agresifleşiyor.ben bu yazı atlattık derken 4 gündür gene başladı kaçırmalar delireceğim o kadar maralim bozuldu ki ...ürodinamiği biz yaptırdık can yakıcı bir şey değil yapılırken çocuğumun yanındaydım ama çocuğu geriyor rahatlatmak lazım borular falan ordan burdan .umarım atlatırız kışın bu durum çok zor ya
evet canım aynen dediğin gibi kışın çok zor oluyor.bende yazın biraz rahat ettim sıcak havada üzerine birşey örtmediğim için en fazla bir çarşaf yıkıyordum sorun olmuyordu .ama oğlum geceleri bazen iki kez kaldırmama rağmen çok fazla çiş yapıyor yatağına ve artık yorgan örttüğüm içinde çarşaf yorgan ne varsa kirleniyor .çok can sıkıcı .artık rahat uyku uyuyamıyorum .iki günde bir yorgan yıkıyorum .çabuk kurumuyorda.sizin bu konuda ne gibi önlemleriniz var acaba .