Bebek İkinci El çocuklara rahatlık

leyna

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
31 Aralık 2010
2.760
329
163
Arkadaşlar oğluma yeni aldım bunlardan normalde oğlumun ayaklarının üstü etli olduğundan çoğu ayakkabıyı giyemiyordu ama bu ayakkabı öyle hafif ki eğer düşünürseniz kesinlikle tavsiye ederim ayağında yok gibi rahat...

Dün ben aynısını 15 tlye aldım başka siteden benden sonra yirmi kisi daha istemiş çok tutulan bir ayakkabı gercekten

NUrturiadan aldım canim yanında Nike spor ayakkabıcıda aldım ikisine 30 tl verdim bugün geldi tertemizler giyilmemis gibi inşallah bulursunuz

ay canım gördüm ilanını senin çocuklar kaç yaşında ayakkabı nasıl küçülünce temiz kullanırsan sende bana sat

Canim kızıma büyük geldi seneye giydiririm sonrada oğluma bırakırım seninki kızsa Adidas sandaletleri seneye olmaz pembe onları satarim

Benim kızımda uç yasına giricek ve adidaslarimiz bu sene olur ancak kısa girince istersen satarım tertemiz yıkanabiliyor pembe üstünde iki tane cirt cirtli banti var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…