• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Çocuklara Göre Aşk

hokabaz21

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
30 Haziran 2009
200
0
96
35
Balıkesir
En büyüğü 10 yaşında olan bir grup çocuğa "sence aşk nedir? " diye sormuşlar, işte yanıtları:

"Aşk, sevgilimizle aramıza bir sürü kötü şey gelmeden önce hissetiğimiz şeydir "

"Benim anneannem sırtından hasta olmuştu ve eğilemediği için ayak tırnaklarına oje süremiyordu, dedemin de parmakları hasta olmasına rağmen anneannemin ayak tırnaklarına hep o oje sürüyordu...Bence aşk budur."

"Sizin adınız, size aşık olan birinin ağzından daha değişik çıkar, o size adını söylediği zaman "Benim ne güzel adım var diye düşünürsünüz."

"Aşk bir kızın güzel bir koku sürmesi, bir erkeğinde güzel bir koku sürmesi ve ikisinin dışarı çıktıkları zaman birbirlerini koklamalarıdır."

"Aşk birlikte yemeğe gittiğiniz zaman sevgilimizin kendi kızarmış patateslerini bizim tabağımıza koyması ve bizim tabağımızdan hiçbir şey almamasıdır."

"Aşk biri sizi ne kadar kırmış olsa da sırf o üzülür diye ona kötü birşey söylememektir."

"Aşk çok yorgun olduğumuz da bizi gülümsten birşeydir."

"Aşk, annemiz, babamıza kahve yaptığı zaman ona götürüp vermeden önce kendisinin bir yudum içmesi ve tadının çok güzel olduğunu kontrol etmesidir."

"Aşk her zaman öpüşmektir...öpüşmekten yorulduğunuz zaman bile hala birlikte olmak ve çok konuşmak istersiniz. Benim annemde babamda böyleler."

"Aşk, sevgilimiz bişey söylüyorsa yılbaşı hediylerini bile açmayı bırakıp onu dinlemektir."

"Senden nefret ediyorum dediğimiz birine ileride aşık oluruz."

"Aşk sarılmaktır...Aşk öpüşmektir...Aşk hayır demektir.."

"Birine kendimiz hakkında kötü birşey söylersek o korkar ve bir daha bizi sevmez.. ama bize aşıksa, bizi sevmeye devam eder, hem de eskisinden daha çok."

"Aşk, sevgilimize"Bu kıyafetine bayılıyorum dediğimiz için onun o kıyafeti hergün giymesidir."

"Aşk sevgilimizin herşeyi bildikten sonra bile onunla çok iyi arkadaş olabilmektir."

"Aşk kocamız terliyken ve çok kötü kokuyorken bile sen "Bruce Willis'ten daha yakılışıklısın demektir."

"Aşk, köpeğinizi bütün gün evde yalnız bıraksanız bile eve döndüğünüzde size koşup bütün suratınızı yalamasıdır."

"Aşk, sevgililer günü kartlarının üzerinde yazan şeyleri sevgilimize söylemek ama başkalarına söylerken yakalanmamaktır."

"Birine aşıksanız, kirpikleriniz hareket ettikçe gözlerinizin içinden yıldızlar çıkar."

"Aşık değileniz "seni seviyorum" demeyin ama gerçekten hep aşıksanız"seni seviyorum" deyin hem aşıksanız hem de seni seviyorum demiyorsanız çok ayıp."

arkadaşlar biraz uzun oldu kusura bakmayın biraz hızlı yazdım kelime hataları yapmış olabilirim

Back