- 14 Haziran 2023
- 7.083
- 22.420
- 268
- 33
- Konu Sahibi damlaainkorea
-
Doğurunca karar ver"canım kızım, canım oğlum" demek varken aşkım demek bana çok yanlış geliyor. Uzmanlar doktorlar kitaplar bunlar hakkında binlerce kitap yazmış iken insanların inat ile bunun sevgi olduğunu kabul etmesi bana biraz eğitimsizlik geliyor. İsterseniz google yazıp pedagogların yazdığı şeylere bakabilirsiniz, hâlâ ortada yanlış bir şey olduğunu düşünmüyorsanız o zaman buraya gelip boşuna tartışmanıza gerek yok. Kimse kimsenin anneligini sorgulayamaz ama uzman kişiler bu konuda yanlış diyor ise yanlıştır.
Dur bak böyle diyince bir irkilme geldiDoğurunca karar verbebek aşkı gözünü kör edebilir, yapmam dediğin her şeyi yapabilirsin
Boyle haddinizi asan yorumlar yapip sonra agzinin payini alinca kuyruğuna basilmis enik gibi viyaklamalariniz yokmu bayılıyorum.Benim açtığım konu, işine bak o zaman her incige cinciga maydanoz olma sanane?
Tabiki tercih meselesi bu saygı duyarım. Aman hele bi sağlıkla doğusunda inşallah doğunca kim bilir nasıl sevicezYa belki de değildir benim ki daha doğmadı bilmiyorum ama yapmamaya çalışacağım gerçekten bu konuda uyaran insanları dinlediğimiz zaman aslında alti boş konuşmuyorlar
Ya çok tatlısınızTabiki tercih meselesi bu saygı duyarım. Aman hele bi sağlıkla doğusunda inşallah doğunca kim bilir nasıl sevicez
Vallahi yok ya ilk defa duydum karnı yarık tenceresiBende şeyi merak ediyorum karnıyarık fırında yapılan birşeyken neden karnıyarık tenceresi var bu konu hakkında bir bilginiz var mı acaba
Ya maşallahOooo ben neler demiyorum kiaşkım diyorum valla. Evet yanlış olabilir ama nasıl demeyeyim ölüyorum bitiyorum onlaraaaa
+1Valla istediğimi derim kime neee
Bir zamanlar fırınım yoktu canım karnıyarık çekiyordu. Yahu karnıyarık tenceresi varsa bu nimet tencerede de pişer fırına o kadar da gerek yok diye düşünüp ocakta yapmıştım. Güzel de olmuştu. Benim gibi fırınsızlar da karnıyarık pişirebilsin diye yapılmış bir tencere olması olası.Bende şeyi merak ediyorum karnıyarık fırında yapılan birşeyken neden karnıyarık tenceresi var bu konu hakkında bir bilginiz var mı acaba
İşte bazı şeylere anlam veremesenizde olabiliyor demekki cocuğunuz doğunca bizli konuşup,babamız,ananemiz diye hitaplarda bulunursanız taşa tutarız sizi diyelimVallahi yok ya ilk defa duydum karnı yarık tenceresi
Ne mana ama yani demi bi farkıda yok yani normal tencereBir zamanlar fırınım yoktu canım karnıyarık çekiyordu. Yahu karnıyarık tenceresi varsa bu nimet tencerede de pişer fırına o kadar da gerek yok diye düşünüp ocakta yapmıştım. Güzel de olmuştu. Benim gibi fırınsızlar da karnıyarık pişirebilsin diye yapılmış bir tencere olması olası.
Valla ne demek istediğinizi tam anlayamadımİşte bazı şeylere anlam veremesenizde olabiliyor demekki cocuğunuz doğunca bizli konuşup,babamız,ananemiz diye hitaplarda bulunursanız taşa tutarız sizi diyelim
Değil yaNe mana ama yani demi bi farkıda yok yani normal tencere
Ya işte her tencere setinde olan o tencere işte annemden öğrendim bendeDeğil yabir kere yayvan ve kısa olması yönüyle diğer tencerelerden ayrılıyor. Aslında uzun zamandır buna pilav tenceresi deniyor. Karnıyarık tenceresi diyen az kişi kaldı.
Yaşamadan büyük konuşmayın cocuk büyütmeye dair konularda kimsenin yanında biz neysedee gerçek hayattaki kişiler hemen çakar lafıValla ne demek istediğinizi tam anlayamadımama sanırım demek istediğiniz şey insan anne olduktan sonra herseyi diyebiliyor evladına, bakalım ya belki bende büyük konuşur sonra öyle aşkım aşkım diye dolaşırım ortalıkta Nazan Öncel şarkısı gibi
Lafı çakana bende çok güzel çakarım o konuda hiç şüphen olmasın senin. İçini ferah tutYaşamadan büyük konuşmayın cocuk büyütmeye dair konularda kimsenin yanında biz neysedee gerçek hayattaki kişiler hemen çakar lafı
E hadi bakalım bol şansLafı çakana bende çok güzel çakarım o konuda hiç şüphen olmasın senin. İçini ferah tut
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?