Çocuklara "aşkım" diye hitap etmek bana çok itici geliyor. Siz bu konu hakkında ne düşünüyorsunuz.

Ben kedime ve yeğenime aşkım derim. Elimde değil onlar gerçekten aşkım benim.

Ya doğru söylüyorsunuz Allah kısmet ederse bende kucağıma alınca bakayım o kinadigim şeyleri yaparken bulacak miyim kendimi, Allah evladinizi size bağışlasın inşallah
aynen oyle oluyo bende kendime çok şaşirdim insan evladini nasil sevecegini ne soyleyecegini bilemiyo HAMİLEMİSİN RABBİM SAG SALİM KAVUŞTURSUN BEBENE

Sorgulama işine bak.

Pedagogların dediği herşeyi uygularsak yandık,çocukta ne eğitim kalır ne birşey. Valla aşkım diyorum tek aşkım kızım hiç de yanlış bulmuyorum. Ne varmış aşkım demekte? Bçyle bir kitap vardı doğru okudum asıl o zihniyet bana saçma geliyor. Eğitimsizlikle hiçbir alakası yok bunun.

Sıkıntıdan açılmış bir konu mune gelse de bdv den çekse şunu çok saçma sapan bir konu. Çocuğuma istediğim kelimeyi söylerim kardeşim kime ne? Sana itici geliyorsa sen deme.

Her pedagogun dediğini yapaydik en başta biz kafayı yerdik bence. O kadar takilirsaniz hayat size de çocuğunuza da çok zor olur. Ha ama bak bende erkek çocuklara paşa denmesini hiç ama hiç sevmiyorum. Eşim de dahil oğlumun baba tarafı oğlumu komple paşa diye severken sabırla yutkunuyorum sadece. Pedagoglar paşa diye sevilmesine de karşı mesela. E ne yapayım şimdi buraya konu mu açayım,kocamla mi kavga edeyim bende oğluma 2 kelimede bir aşkım diyorum bu arada

Yanlis biliyorsunuz ozaman biraz daha arastirin . Tiklanma ugranma sacma sapan basliklarla aciklama yapan bir cok uzman var. Bu konuyla ilgili aksini soyleyende bu dusuncenin dogru olmadigini soyleyen bir cok uzman var artik . Hemen ilk gordugumuz bilgiye atlamiyoruz

Ayy agziniza saglik

Ben de çok aşkım diyorum oğluma, ama demek istemiyorum alışkanlık olmasın oğlum, bebeğim, bitanem kelimelerinin sıklığını arttırmaya çalışıyorum şu sıralar
Yani aşkım bence de gereksiz bir laf

Peki bundan size ne ? Aşkım artık o kadar sıradan bir kelime oldu ki tıpkı canım kelimesi gibi. Herşeye anlam yüklemeyin. Herkesin bahsettiği "ELALEM" sizsiniz heralde.

Değil ya bir kere yayvan ve kısa olması yönüyle diğer tencerelerden ayrılıyor. Aslında uzun zamandır buna pilav tenceresi deniyor. Karnıyarık tenceresi diyen az kişi kaldı.
Yaaaaaa çok güldüm Allah da sizi güldürsün. Bir de açıklamış yorumlamış tez yazmışsınız iyi geldi sağol.

Aa birtanem de deme ya bir tane olduğunu düşünür de bencil olursa ? Bebeğim de sakıncalı ya bebeklikten cikamazsa :) oğlum iyidir oğlum diyin ama -m aitlik eki de sıkıntı olabilir sadece size ait olduğunu düşünebilir

Peki bunu konu olarak açtıracak ne oldu?
Biri bir şey mi dedi? Öyle bir şeyde yazmamışsınız.
Bize bilgi vermek için mi yazdınız yani bu konu açılmasının gayesi ne

Bu arada bende yanlış olduğunu dinledim bir çok kere çocuğun kimlik karmaşasını etkiliyormuş insallah bizler çocuklarımıza doğru hitap ederiz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…