- 22 Kasım 2020
- 6.310
- 89.948
- 498
- Konu Sahibi damlaainkorea
-
Uzmanların söylediği bir konudan bahsediyorum ben size, kime ne ise bu kadar kızmanıza gerek yok yanlış bir şey yapmıyor iseniz öfke duyulacak bir şey yoktur bende böyle pasif agresif insanları çok itici buluyorum. Sizin beni çok itici bulmanız pek de fifi yaniBana surekli kendisinin yapamadigi seyleri elestirmeye calisanlar cok itici geliyor.
Kizima canim kiziMda derim askim bebegim hayatim cicegim de KIME NE
Ya çok tatlısınızEşime sürekli aşkım dediğim için bazen şaşırıp arkadaşlarıma ve yeğenime bile aşkım diyorum
Aslında doğru söylüyorsunuzAşk sadece kadin ve erkek arasinda olmaz ki.
Oyle olsa idi, Allah âşkı da olmazdi.
Cok sevdiginin gostergesi bir kelime.
Asalım demedim uzmanlar inat ile söylemeyin diyor. Sorular garip ise bir zahmet siz uzaklaşın, akıl verip o aklı uygulamamak da harika bir manevraSizin sorular da bi garip, size garip geliyorsa demezsiniz, iticiyse denilen ortamdan uzaklaşın madem. Napalım aşkım diyenleri asalım mı
Aşk fazlaca sevgi demek. Herhalde en fazla sevgiyi insan kendi çocuğuna duyar bu dünyada. Ee anormal olan ne?Asalım demedim uzmanlar inat ile söylemeyin diyor. Sorular garip ise bir zahmet siz uzaklaşın, akıl verip o aklı uygulamamak da harika bir manevra
hiç kullanmadigimiz sozleri bile anne olunca kullaniyoruz evlat aşki en büyük aşk dünyada.Çocuklara "canım kızım, canım oğlum" demek varken aşkım demek bana çok yanlış ve itici geliyor. Siz bu konuda ne düşünüyorsunuz?
Ya mutlaka ki öyle ama o kadar çok yanlış olduğunu söyleyen pedagoglar var ki insanlar bu kadar yanlış olduğunu söylerken neden hâlâ kullanıyoruz?hiç kullanmadigimiz sozleri bile anne olunca kullaniyoruz evlat aşki en büyük aşk dünyada.
Bakalım belki çocuk doğunca ben de itici gelen şeyleri yapmaya başlamam inşallahBahsettiğiniz uzmanları hepimiz dinledik, çocuğumuz olmadan önce 'aşkım demiyoruz 'da dedik. Ama şu an istediğimi söylerim ,kimin itici bulduğu çok da önemli değil benim için.
Benim en önemli kırmızı çizgim çocukların dudaktan ve özel bölgelerine dokunarak sevilmemeleri. Onun dışında sevgi sözleri serbest.
O zaman ablan olarak tavsiye vereyimBakalım belki çocuk doğunca ben de itici gelen şeyleri yapmaya başlamam inşallah
YaaaO zaman ablan olarak tavsiye vereyimkınadığın her şeyin başına gelme ihtimali yüzde 12292282
belkide yalniş ama insan bebegini nasik seveceginide bilemiyo işteYa mutlaka ki öyle ama o kadar çok yanlış olduğunu söyleyen pedagoglar var ki insanlar bu kadar yanlış olduğunu söylerken neden hâlâ kullanıyoruz?
Ya mutlaka ki öyle ama o kadar çok yanlış olduğunu söyleyen pedagoglar var ki insanlar bu kadar yanlış olduğunu söylerken neden hâlâ kullanıyoruz?
Sanane?Çocuklara "canım kızım, canım oğlum" demek varken aşkım demek bana çok yanlış geliyor. Uzmanlar doktorlar kitaplar bunlar hakkında binlerce kitap yazmış iken insanların inat ile bunun sevgi olduğunu kabul etmesi bana biraz eğitimsizlik geliyor. İsterseniz google yazıp pedagogların yazdığı şeylere bakabilirsiniz, hâlâ ortada yanlış bir şey olduğunu düşünmüyorsanız o zaman buraya gelip boşuna tartışmanıza gerek yok. Kimse kimsenin anneligini sorgulayamaz ama uzman kişiler bu konuda yanlış diyor ise yanlıştır.
Bence kötü bise değil bu insanın çocuğunu aşkım diye sevmesiÇocuklara "canım kızım, canım oğlum" demek varken aşkım demek bana çok yanlış geliyor. Uzmanlar doktorlar kitaplar bunlar hakkında binlerce kitap yazmış iken insanların inat ile bunun sevgi olduğunu kabul etmesi bana biraz eğitimsizlik geliyor. İsterseniz google yazıp pedagogların yazdığı şeylere bakabilirsiniz, hâlâ ortada yanlış bir şey olduğunu düşünmüyorsanız o zaman buraya gelip boşuna tartışmanıza gerek yok. Kimse kimsenin anneligini sorgulayamaz ama uzman kişiler bu konuda yanlış diyor ise yanlıştır.
Benim açtığım konu, işine bak o zaman her incige cinciga maydanoz olma sanane?Sanane?
Ya belki de değildir benim ki daha doğmadı bilmiyorum ama yapmamaya çalışacağım gerçekten bu konuda uyaran insanları dinlediğimiz zaman aslında alti boş konuşmuyorlarBence kötü bise değil bu insanın çocuğunu aşkım diye sevmesi
Ya doğru söylüyorsunuz Allah kısmet ederse bende kucağıma alınca bakayım o kinadigim şeyleri yaparken bulacak miyim kendimi, Allah evladinizi size bağışlasın inşallahbelkide yalniş ama insan bebegini nasik seveceginide bilemiyo işteilk bebegimde eşim çok şaşiriyodu sen bana hiç oyle söylemedin nerden buluyosun o sözleri diye evlat başka bi aşk insan bilemiyo ne yalniş ne dogru seviyosun işte
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?