- 26 Aralık 2016
- 836
- 641
- 103
- Konu Sahibi damlaainkorea
-
Rica ederimCocuksuzken kinadigim herseyi yapiyorum, Buna kizima askim demek de dahil. Tesekkürler
Çocuklar değil genel. Olarak aşkım kelimesini sevmıyorum
Aşkım sözünü sevmem kullanmam ama anneler söylüyor çocuklarına duyuyorum bana normal geliyor sonuçta en büyük aşk evlat aşkıdır bence.Çocuklara "canım kızım, canım oğlum" demek varken aşkım demek bana çok yanlış ve itici geliyor. Siz bu konuda ne düşünüyorsunuz?
Annem diyorum diye biri de beni kinamisti burdacocuk kendini senin annen zanneder kimligini karistirir demisti
Lan profilim görünmüş hiç söylemiyorsunuz
Çocuklara "canım kızım, canım oğlum" demek varken aşkım demek bana çok yanlış ve itici geliyor. Siz bu konuda ne düşünüyorsunuz?
O bazen doğru mu acaba diyorum kendi kendime. Çünkü benim kız “ben senin annenim sen benim bebeğimsin” bana anne de diyor bazen, anneee diyorum hı? diyorAnnem diyorum diye biri de beni kinamisti burdacocuk kendini senin annen zanneder kimligini karistirir demisti
Ben kuşumu da cok kullaniyorum. İnş kendini kuş zannetmez.O bazen doğru mu acaba diyorum kendi kendime. Çünkü benim kız “ben senin annenim sen benim bebeğimsin” bana anne de diyor bazen, anneee diyorum hı? diyor
Ben kurabiyem, ballı böreğim, boncuğum, fındığım aklıma ne gelirseBen kuşumu da cok kullaniyorum. İnş kendini kuş zannetmez.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?