Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Ben çocuk kustuğunda aman nefesi tıkanmasın rahat kussun kusunca rahatladı mı üstüne ılık su içsin midesi yerine otursun diye dolanıyorum halı koltuk aklıma bile gelmiyor
kizik 1.5 yasinda su ana kadar hic kusmadi masallah.kusarsa temizlik acisindan degilde ben kesinlikle temizleyemem.bu konuda cok hassasim ne yazikki.birinin kusma sesi gelse bende kusarim o derece igrenc bi huyum var.aman kuzum hasta olmasinda gerisi onemli degil.
Cevaplar için sagolun, artık cilede çıktım bagirmaktan boğazım acıyor. Ya 3 gündür kanepe örtüsü yıkamak tan hali silmekten bıktım. Ev leş gibi. Makine yetişmiyor artık. Ya benim sinirlenmemin sebebi kusacaklari an hiç kipirdamamàlari. 100 kere söylüyorum en azından tahtaya kusun ama öyle bir rahatlik varki o an nerdelerse orası berbat oluyor. Bu sefer şefkat yerine şiddet gösteren anne oluyorum ve tabiki derin bir mutsuzluk
Kendinizi yıpratıyorsunuz, çocuklu evde tam bir temizlik olmaz hiçbir zaman, çocuk onlar hasta olur kusarlar, bazen altlarına kaçırırlar, titizsiniz sanırım ondan çabuk sinirleniyorsunuzdur.
Kızım küçükken biberon müptelasıydı, ben mutfaktayken damaklarının arasına biberonu sıkıştırıp koltuğa tırmanır pencereler, koltuk, tül perde artık etrafta ne varsa hepsine biberondaki mamayı bir güzel sıvardı, karşı komşumun muneeeee yetişşş senin kız yine camları buladı demesine odaya bir koşardım ki mamalar yer gök demeden her yere yapışmış
Kızım beni görünce olay mahalini terk etmek için hamle yapardı, o halleri çok komik olduğundan gülerdim
Rahatlayın biraz, hasta oldukları için kusuyorlar, benim kız gibi bilerek yapmıyorlar.
Ben çocuk kustuğunda aman nefesi tıkanmasın rahat kussun kusunca rahatladı mı üstüne ılık su içsin midesi yerine otursun diye dolanıyorum halı koltuk aklıma bile gelmiyor
Kendinizi yıpratıyorsunuz, çocuklu evde tam bir temizlik olmaz hiçbir zaman, çocuk onlar hasta olur kusarlar, bazen altlarına kaçırırlar, titizsiniz sanırım ondan çabuk sinirleniyorsunuzdur.
Kızım küçükken biberon müptelasıydı, ben mutfaktayken damaklarının arasına biberonu sıkıştırıp koltuğa tırmanır pencereler, koltuk, tül perde artık etrafta ne varsa hepsine biberondaki mamayı bir güzel sıvardı, karşı komşumun muneeeee yetişşş senin kız yine camları buladı demesine odaya bir koşardım ki mamalar yer gök demeden her yere yapışmış
Kızım beni görünce olay mahalini terk etmek için hamle yapardı, o halleri çok komik olduğundan gülerdim
Rahatlayın biraz, hasta oldukları için kusuyorlar, benim kız gibi bilerek yapmıyorlar.
Çok teşekkür ederim mesajınız rahatlattı. Evet titizim elimde değil sakin olamiyorum. Olay gectikten sonra pişman olup agliyorum ama olan oluyor işte. Evi pis görunce nefesim kesiliyor. Artık büyüdünuz lavaboya gitmesenizde halisiz yere kusun demekten, sürekli tekrar etmekten yoruldum. Legende var odada ama sonuç hep aynı. Çocuklar ilerde nefret edecekler benden. Heryer temiz olsun güzel koksun istiyorum ama gelin görün ki kusmuk kokusu evi sardı.
Çok teşekkür ederim mesajınız rahatlattı. Evet titizim elimde değil sakin olamiyorum. Olay gectikten sonra pişman olup agliyorum ama olan oluyor işte. Evi pis görunce nefesim kesiliyor. Artık büyüdünuz lavaboya gitmesenizde halisiz yere kusun demekten, sürekli tekrar etmekten yoruldum. Legende var odada ama sonuç hep aynı. Çocuklar ilerde nefret edecekler benden. Heryer temiz olsun güzel koksun istiyorum ama gelin görün ki kusmuk kokusu evi sardı.
Kusarken korkuyor olabilirler, o biberonla her yere mama bulayan kızım şimdi 21 yaşında ama hasta olup midesi bulandığında çok korkar, ki kocaman erişkin kız oldu artık, titiz biri olarak evin o hali gözünüzde batıyordur haklısınız ama hastalık hallerinde biraz daha rahat olmaya çalışın, normalde ortalığı dağıtmıyorlarsa kafanıza takmayın bu kadar, mideleri bulandığında anlıyorsunuzdur hemen leğeni önlerine koyun ya da yetişebilecek gibilerse banyoya götürün, birde bence madem hasta olduklarında böyle bir sorun yaşıyorsunuz, iyileşene kadar halıları kaldırın, zamanla öğrenir yavrularınız, çok geçmiş olsun yavrularınıza.
Teşekkürler ederim inşallah çabuk iyilesirler. Zamanı ileri almak isterdim, benimkilerde öyle buyuselerdi hemen. Ben cocuklarima temizliği ogretemedim diye de stres oluyorum ama goruyorumki herkesin çocuğu batıriyor her tarafı. Allahtan sabır diliyorum kendime. Zaten halilarim yikamaya gidecek silsemde koku var. Bundan sonra daha ılımlı olurum insallah
Teşekkürler ederim inşallah çabuk iyilesirler. Zamanı ileri almak isterdim, benimkilerde öyle buyuselerdi hemen. Ben cocuklarima temizliği ogretemedim diye de stres oluyorum ama goruyorumki herkesin çocuğu batıriyor her tarafı. Allahtan sabır diliyorum kendime. Zaten halilarim yikamaya gidecek silsemde koku var. Bundan sonra daha ılımlı olurum insallah
Merak etmeyin zaman çabuk geçiyor, o kusan çocuklar bir bakıyorsunuz kocaman olmuşlar ve temizliğe önem verir hale gelmişler, onlar küçükken bazen anneler yoruluyor, sinirleri yıpranıyor, kolay değil tabii ama o günlerde geçiyor ve tatlı bir anı olarak kalıyor.
Ablam cocuguma sadece tuvalete kusmasini soylemis birgun ....cocugum cok hasta oldu ve tutmaya calisiyor belliki yataktayiz kizim kus diyorum kusmuyor ama tikanacak belliki en son kus diye bagirdim ellerimi acti ve kusabilirmiyim diye isaret etti evet dedim kustu...sonra ona dedimki hicbirsey senden onemli degil neden kusmadin...teyzem dediki sakin tuvalet haricinde hicbiyere kusma tut dedi yoksa bende annende kizariz dedi diye anlatti iste o gun bugundur ablamdan nefret ediyorum...cocuk 5 yasinda ve cocuguma ne yapti...sizde bosverin kirlensin lekelensin canlari sagolsun uzulmeyin
Onun için plastik derin bir kaba çop poşeti geçirir yanına koyarım, ‘annecim miden bulanırsa buraya çıkar’ derim ve maşallahı var dediğimi yapar. Deneyin derim.