- 31 Ağustos 2015
- 228
- 176
- 33
- Konu Sahibi Ask hikayesi36
Kızlar merak ettiğim bişey var. Sizinde çocuklarınız hasta olduklarında (4-7 yaşlar ) evin her tarafina kusuyorlarmi? Halı koltuk yatak heryer batıyor mu? Cildiriyorum artik
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Çocuğum yok ama kendi çocukluğum aklıma geldi çok sık hasta olurdum kusma durumun olursa ki genelde olurdu lavaboya kadar tutamazdım koltuğada kustum yatağada kustum yastık,yorgan,çarsaf ne varsa batardı aynı şekilde kardeşimde kusardı benim gibi annem bu gibi durumlarda bizim için özel aldığı leğenleri yada poşet olurdu başucumuzda çünkü cidden lavobaya kadar tutulmuyordu mide bulantısı geldiği an annem hemen o leğenleri tutardı yada poşet zaten sabaha kadar beklerdi bizi sonra içeriye götürürdü çıldıracak birşey yok sabredeceksiniz.Kızlar merak ettiğim bişey var. Sizinde çocuklarınız hasta olduklarında (4-7 yaşlar ) evin her tarafina kusuyorlarmi? Halı koltuk yatak heryer batıyor mu? Cildiriyorum artik
Cevaplar için sagolun, artık cilede çıktım bagirmaktan boğazım acıyor. Ya 3 gündür kanepe örtüsü yıkamak tan hali silmekten bıktım. Ev leş gibi. Makine yetişmiyor artık. Ya benim sinirlenmemin sebebi kusacaklari an hiç kipirdamamàlari. 100 kere söylüyorum en azından tahtaya kusun ama öyle bir rahatlik varki o an nerdelerse orası berbat oluyor. Bu sefer şefkat yerine şiddet gösteren anne oluyorum ve tabiki derin bir mutsuzluk
Bir kız bir erkekçocuklar kız mı erkek mi?
Ewet evladı can feda ama işler yetişmiyor, dağınık ev psikolojimi bozuyor. Tekrar tekrar aynı işleri yapmaktan yoruldum. Biliyorumki cocuklarda benden biktilar, kendime hakim olamiyorumRahatlık değildir o,kuzucuklar yetişemiyordur.Bırak ev leş olsun bu kadar dert etme.Sağlıkları yerinde olsun yeterki, herşey feda evlatlara.