• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Çocuklar ve bebeklerle ilgili kitap önerisi olan?

ridak42

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
8 Aralık 2015
266
195
103
38
Merhaba arkadaşlar, benimki bir dert sayılmaz ama okadar çok kitap var ki karar veremiyorum ne alacağıma. Arkadaşlar oğlum bir yaşında şimdi ben çocuk eğitimi ile ilgili kitaplar be birde onu her yönden geliştirebilecek oyun,aktivite öneren kitaplar almak istiyorum. Kısacası çocuk yada bebekle ilgili her konuda bana fikir verebilecek bildiğiniz yararlandığınız kitaplar var mı? Internet'ten sipariş vericem bir sürü kitap var karar veremiyorum.

Adem Güneş. Annelik sanatı ve çocuklarda mahremiyet eğitimi. Kesinlikle her annenin okuması gerek
ayy yanlış anlamışım yine. Çocuklar için de Le Petit Prince bu aralar çoook revaçta

doğal ebeveynlik-william sears
kesinlikle tavsiye ederim

Yo
Adem Güneş. Annelik sanatı ve çocuklarda mahremiyet eğitimi. Kesinlikle her annenin okuması gerek
ayy yanlış anlamışım yine. Çocuklar için de Le Petit Prince bu aralar çoook revaçta
yok yok tam da dediğiniz türden kitap önerisi istiyorum hani belli olaylar karşısında ne yapmalıyım nasıl tepki vermeliyim mesela uyku eğitimi ya da iştahsız çocuklara nasıl yemek yedirilir,oyun aktivite önerileri gibi her konuda yani çocuk yetiştirirken ortaya çıkan sorunlarda bana bir fikir verebilecek türden.

Bebek dokun öğren serisinin hepsi guzel ama benim ve oğlumun favorisi, gokkusagi.

Aç tırtıl 0-2 yaş
Bil bakalım bu kim, 6 ay-2 yaş grubuna hitap ediyor, broşür gibi, resimler var çocukla eğlenceli okumalı oynamalı bir kitap :)
Pisi kedinin ilk kelimeleri var bir de ben daha almadım bir kaç aya edinecegim. Ama 1 yaş için çok güzel geldi gözüme :)

Aaa pardon :) yanlış anlamış ve bebege önerilerde bulunmuşum. Olsun o da lazım :)

Çok
Bebek dokun öğren serisinin hepsi guzel ama benim ve oğlumun favorisi, gokkusagi.

Aç tırtıl 0-2 yaş
Bil bakalım bu kim, 6 ay-2 yaş grubuna hitap ediyor, broşür gibi, resimler var çocukla eğlenceli okumalı oynamalı bir kitap :)
Pisi kedinin ilk kelimeleri var bir de ben daha almadım bir kaç aya edinecegim. Ama 1 yaş için çok güzel geldi gözüme :)
çok sağolun çok oğlum için süper olucak bunlar

Aslı
Aaa pardon :) yanlış anlamış ve bebege önerilerde bulunmuşum. Olsun o da lazım :)
aslında siz böyle deyince galiba ben soruyu yanlış sormuşum ne istediğimi bilmiyorum:) hem oğlum hem de kendim için istiyorum şimdi siz deyince aklıma geldi lazım olmaz mı o da çok lazım :)

Şermin Çarkacı - Oyuncu anne kitabını okuyabilirsiniz. ayrıca facebookta sayfası var. takip etmenizi öneririm.

Şermin Çarkacı - Oyuncu anne kitabını okuyabilirsiniz. ayrıca facebookta sayfası var. takip etmenizi öneririm.
Evet oyuncu anne de aktivite önerisi açısından faydali. Kitaplarından herhangi birini okumadım ama facebook sayfasındaki aktiviteler fikir olabilir.

Adem gunes çok iyiymiş canım bende alicam en yakın zaman da kitaplarını okuyanlar çok memnun

Back
X