• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

çocukları izinsiz öpmeyin

Began

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
2 Mart 2012
24.007
55.974
798
selam kızlar
çoğunuzun bildiği gibi üç kızım var.
belki güleceksiniz ama kızlarımla bir yerlere giderken sokaktaki insanlarla haşır neşir olmak hiç hoşuma gitmiyor.
4,5 yaşında olan biraz daha sakin bir çocuk.
3 yaşında ve 1 yaşında olan kızlarım herkese el sallıyor, gülüyor, cilve yapıyor.

insanlar da gülerek, el sallayarak karşılık veriyor. kimi bana sormadan öpüyor, kimi fotoğraf çekiyor.
çocuklar, üniversite öğrencileri, kadın erkek, genç yaşlı farketmiyor.

tek tük olsa umursamam da her sokağa çıkışımız olay.

ya hergün sevmeyin öpmeyin diye sokak kavgası yapacağım ya da kızların yüzüne kömür karası filan süreceğim.

bu kadar canımın sıkılmasının nedeni, müge anlı'daki olaylar.
biri kızlarımı kafaya takar mı, evimizi öğrenir mi vb tedirginlikler.

abartıyor muyum, ne yapayım?

Abartmıyorsun çocuklar öpülmez! Hasta mı pis mi belli olmayan sokakta gezen herkesin gelip çocuğu şapır şupur öpmesine ben de karşıyım. Nasıl yetişkin yabancıyı öpmüyorsak çocuklar da bir bireydir ve öpülmez

Ne yazik ki ben arkadaslar gibi dusunemiyorum.sakinan goze cop batar misali.hasta olur demisler bizler sevilirken öpülürken hasta olmadik,ölmedik sanirim. Ve dunyanin en sansli cocuklariymisiz.sevgiyle buyumusuz.simdiki nesile uzuluyorum.sevgisiz,soguk,ruhsuz cocuklar yetisiyor.sizler gibi dusunen anneler oldugunu dusundukce bazen uzaktan dahii sevmekten vazgeciyorum cunku kotu bir sey yapiyormuscasina annenin surati asiliyor.(dokunmasam dahii) cidden toplum olarak yozlastik..

Benim şimdiye kadar hiç başıma böyle birşey gelmedi. Senin çocuğunun resmini ne yapacak da çekiyor o baya enteresan geldi hele.
çekenler genelde üniversiteli genç kızlar.

Ne yazik ki ben arkadaslar gibi dusunemiyorum.sakinan goze cop batar misali.hasta olur demisler bizleri severken operken hasta olmadik sanirim. Ve dunyanin en sansli cocuklariymisiz.sevgiyle buyumusuz.simdiki nesile uzuluyorum.sevgisiz,soguk,ruhsuz cocuklar yetisiyor.sizler gibi dusunen anneler oldugunu dusundukce bazen uzaktan dahii sevmekten vazgeciyorum cunku kotu bir sey yapiyormuscasina annenin surati asiliyor.(dokunmasam dahii) cidden toplum olarak yozlastik..
çünkü yaşanan kötü olaylar bizi etkiliyor ve tedirgin ediyor.
kötü olaylar, düşünceler hayatın güzelliklerinin önüne geçmesin diye düşünmek belki en doğrusu.
en azından izin isteseler.

ya da uzaktan sevmek daha mantıklı değil mi?

Sosyal medyaya koyacak heralde. 1 dk gördüğü çocuğu anı olarak saklamak için cekmiyordur...
uyarıyorum ama bir değiller ki. grup halinde geziyorlar genelde.

çünkü yaşanan kötü olaylar bizi etkiliyor ve tedirgin ediyor.
kötü olaylar, düşünceler hayatın güzelliklerinin önüne geçmesin diye düşünmek belki en doğrusu.
en azından izin isteseler.

ya da uzaktan sevmek daha mantıklı değil mi?
Her insan öcü seklinde yetistirdiginiz sürece cocuklariniz paranoyakta olabilir. Yani bu benim görüsüm.hayatimin hicbir evresinde seven bir insana sevme diyebilcegimi zannetmiyorum.ki annesin iyiti kotuyu ayirt eder evladinida oyle yetistirebilirsin.her insan kotu amacli yaklasimi ruh sagligi acisindan dogru gelmiyor bana

Her insan öcü seklinde yetistirdiginiz sürece cocuklariniz paranoyakta olabilir. Yani bu benim görüsüm.hayatimin hicbir evresinde seven bir insana sevme diyebilcegimi zannetmiyorum.ki annesin iyiti kotuyu ayirt eder evladinida oyle yetistirebilirsin.her insan kotu amacli yaklasimi ruh sagligi acisindan dogru gelmiyor bana
bu konuda hak veriyorum.
kızlarıma hissettirmemeye çalışıyorum ama insanlara güvenemiyorum maalesef.

Gıcık bir durum gerçekten... Kızları bol bol uyar canım yabancılara sıcak davranmasınlar. Dünya onlar kadar masum değil maalesef...
anaokuluna giden çoğu uyarıyı anlıyor ve uyguluyor.
küçükler için daha 2-3 sene var.

Valla kimse kusura bakmasin uzerine alınmasın ama yabanci biri kizima dokunamaz adami bakisimla doverim. Markette kadinin birini tersledim dokunmayin kizima diye bana neden ki hasta mi diye sordu
Hoşlanmıyorum dedim. Herkes kendi yegenini kardesini sevsin. Hatta kizima yabancilarla konusma sokakta elimi birakma diyorum. Kizimla ne zamn dışarı ciksak oda herkese el sallar gulucuk atar
Ama kimse dokunamaz ve resim çekemez yolarim valla.

Ne yazik ki ben arkadaslar gibi dusunemiyorum.sakinan goze cop batar misali.hasta olur demisler bizler sevilirken öpülürken hasta olmadik,ölmedik sanirim. Ve dunyanin en sansli cocuklariymisiz.sevgiyle buyumusuz.simdiki nesile uzuluyorum.sevgisiz,soguk,ruhsuz cocuklar yetisiyor.sizler gibi dusunen anneler oldugunu dusundukce bazen uzaktan dahii sevmekten vazgeciyorum cunku kotu bir sey yapiyormuscasina annenin surati asiliyor.(dokunmasam dahii) cidden toplum olarak yozlastik..

Ben dar görüşlü bir insan değilim ama küçükken eniştem tarafından taciz edildim. Ben onun davranışını sevgi olarak algıladım uzun bir süre,her gördüğümde kucağına atlardım. Beni dudağımdan öper dururdu ama bildiğimiz iğrenç bir şekilde öperdi. Sonra ben ilkokula başladığımda da aynı durum oldu ama o zaman olayın farkına vardım. Ve bidaha da yakın durmadım ona karşı. Yani insanların niyeti iyi olmayabilir. Herkese karşı soğuk bir çocuk olsun da istemem ama mesafeli olması bence en doğrusu. Çok güler yüzlü olmak da başa bela inanın.

bu konuda hak veriyorum.
kızlarıma hissettirmemeye çalışıyorum ama insanlara güvenemiyorum maalesef.
Gecen mugede dinliyorum fotograf cekmesinler mesela diye basbas bagiriyor bu ulkede sokak fotografcilarida var beynimiz surekli kotuye endeksli.yurtdisinda fotograf cekilirken genc bir cocuk fotografa gulerek girmis sonra el sallayip gitmisti bunu turkiyede yapsa sapik falan deriz.ne yazik ki biz iyiye olan tum inancimizi kaybettik.endiselerinizde haklisiniz ama ben cocugumu psikopat insanlarin varligindan korkutarak buyutmek istemem.aksine kendini korumasini gerektigini ogretip sevginin karsiliginin verilmesi gerektigini gostermem gerekir.yoksa ileride evine yeni gitmis birine tam sarilacakken ayyyy canim dur terlik veriyim diyen soguk tiplerden olur (bu da yasadigim 30 yasinda bir kadinin sicak davranmam sonucunda aldigim bir elektriktir.) Her sey yetisme.

Back
X