• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Anaokulu, okul öncesi, kreş yorumları çocuklar için zararsız çizgi filmler

Bazen çocukları oyalamak çok zor olabiliyor ama tv'nun, bilgisayarın zararlarını da göz ardı etmemek lazım bence. Bu linkteki yazıda çok güzel noktalara değinilmiş.

Son düzenleyen: Moderatör:
  • Beğen
Reactions: wuu
çok haklı bir yazı olmuş ben de aralıksız tüm gün çocukların bilgisayar başında olmasını onaylamıyorum günde bir saat yeterlidir bence.

Son düzenleyen: Moderatör:
Bu konuda bir sürü farklı görüş okudum. Bir anneyi tedirgin eden o kadar çok şey varki... Seçimi olmaya çalışmak gerekiyor galiba. Hiç olmamasını da düşünemiyorum. Çünkü en azından "iPad" dediğimiz varlığı henüz bir yaşında kullanmaya başladı benim oğlum, engelleyebilirdim; engelledim de. Ama hayvan seslerini, hayvanların ne yediğini, isimlerini, hatta yavrularına verilen isimleri ipaddeki "seçmeye çalıştığım" programlardan çok iyi öğrendiğini gördüğümde kontrollü kullanılması gerektiğine karar verdim. Başlığın amacı oyun videolarından ziyade bence "zararsız" vurgulu bir soru. Yani hangileri zararsız. Var mıdır bilemeyeceğim. Hepsinde az çok hoşlanmadığım şeyler oluyor, ama son zamanlarda TRT 1 de çıkan Maysa ve Bulut bana çok iyi hissettiriyor.

Back