Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
biz cam balkon yaptırdıkHerkese merhabalar . Yenı bir ev almayı dusunuyıruz .ev 14.katta.daha doğrusu eşim cok istiyor. Fakat korkuyorum. 2 ve 8 yaslarında ıkı çocugum var. Balkon için file taktirip memnun olan varmı acaba... Genelde onerıler hep file yönünde. Tavsiyelerinizi beklıyorum
Cam balkon guvenlımıdır. Ne bılıym cam oldugu için midir bilmem korkuyorum. Çocuklar acabılırmı sızcebiz cam balkon yaptırdık
bide üstüne demir yaptırabilirsiniz extra güvenlik
çocuk kilidi kullanırsanız açamazlar.Cam balkon guvenlımıdır. Ne bılıym cam oldugu için midir bilmem korkuyorum. Çocuklar acabılırmı sızce
Demir korkuluk yaptirabilirsiniz boydan boya kafes gibi oluyor ya ondan cam balkona gerek kalmaz. O zaman pencerelerede korkuluk yaptirabilirsiniz,teli ben pek begenmiyorum ele. Batma durumlari olabilir.Herkese merhabalar . Yenı bir ev almayı dusunuyıruz .ev 14.katta.daha doğrusu eşim cok istiyor. Fakat korkuyorum. 2 ve 8 yaslarında ıkı çocugum var. Balkon için file taktirip memnun olan varmı acaba... Genelde onerıler hep file yönünde. Tavsiyelerinizi beklıyorum
Evet öyle ama hiç sıcak bakamıyorum. Demir parmaklık beni boğuyor yani hapis gibi hissettiriyor. Ki balkon keyfini çok seven biri olarak hiç sıcak bakamıyorum. Parmaklık meselesi yüzünden 1. Kattan ev kaç defa eledim istemedim.Ben olsam Demir parmaklık yaptırırdım en garantisi.
açabilirler kolaylıkla kilitlede onun için demirde yaptırabilirsiniz amma anahtarı en ustte asılı olsun bence yangın ıhtımalıne karsıCam balkon guvenlımıdır. Ne bılıym cam oldugu için midir bilmem korkuyorum. Çocuklar acabılırmı sızce
Herkese merhabalar . Yenı bir ev almayı dusunuyıruz .ev 14.katta.daha doğrusu eşim cok istiyor. Fakat korkuyorum. 2 ve 8 yaslarında ıkı çocugum var. Balkon için file taktirip memnun olan varmı acaba... Genelde onerıler hep file yönünde. Tavsiyelerinizi beklıyorum
Kilitlenebilir cam balkonlar cikti simdi onlardan yaptirin. Ve allah korusun basa gelecek olduktam sonra 4. Katla 14. Katin bir farki yok bence.Herkese merhabalar . Yenı bir ev almayı dusunuyıruz .ev 14.katta.daha doğrusu eşim cok istiyor. Fakat korkuyorum. 2 ve 8 yaslarında ıkı çocugum var. Balkon için file taktirip memnun olan varmı acaba... Genelde onerıler hep file yönünde. Tavsiyelerinizi beklıyorum
Cam balkonun cam olmasindan yana guvenliginden sikinti duymayin bence. Dedigim gibi kilitli sistemler var anahtarini saklarsınız olur biter ya da daha da guvenmezseniz pimapenden kapattirin camlarin kollarini hep kilitli taktirin ve ustten acilir yaptirin. Kilit olmadan kol asla donmuyor.Cam balkon guvenlımıdır. Ne bılıym cam oldugu için midir bilmem korkuyorum. Çocuklar acabılırmı sızce
Kilitlersen acamazlar ,kendi kilitleri var .büyük olan öğrenir açar dersen de çocuk kilidi taktirirsin.Cam balkon guvenlımıdır. Ne bılıym cam oldugu için midir bilmem korkuyorum. Çocuklar acabılırmı sızce