Çocuklar için balkon güvenliği

Masal81

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
23 Nisan 2018
38
12
43
Herkese merhabalar. Hanımlar evimi degiştiriyorum. Yeni almayı düşündüğümüz ev 14.katta.daha doğrusu eşim bu evi çok istiyor ... Ama ben korkuyorum. Biri 7 dıgeri 2 yaşında çocuklarım var. Allah esirgesin ... Ev gercekten cok güzel ama inanın duyduğum endişeden dolayı gözüme görünmüyor. Acaba bu balkon fileleri güvenlımı . Aldığım duyumlar hep olumlu yönde ama birde buraya danışayım dedim... Önerilerinizi bekliyorum ....

Canım biz tel çevirdik, gönlüm o yönden rahat, sandalye falan da bırakma disarda Allah in izniyle sorun çıkmaz.

Örgü bahçe teli, yumuşak sert değil ama öyle kolay bükülen bişey de değil onu plastik kelepçe ile sabitledik,eskiden kümes telleri varya onun gibi bişey ama paslanmaz al, onu plastik kelepçe ile iyice sabitle hicbisey olmaz. Çamaşırını herseyini rahatça yaparsın, hava giriş cikiso da engellemez o sivri uçları da kivir, plastik kelepçelerin uzun kısmını da kes bişey olmaz bence.

Tel yaptırabilirsiniz canım. Ben de bazılarında gördüm, çok güzel, hem manzara kapatmıştır hem güvenlikli.

X