çocukla ne iş yapılır?

Liona Esposito

Guru
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
8 Kasım 2014
4.858
10.575
408
kızlar 1 yaşında çocuğum var. çocuğumla birlikte çalışabileceğim iş var mıdır acaba? benim aklıma sadece çocuk bakmak geliyor ama 2 çocuk bi arada mümkün olmaz çünkü benimki aşırı kıskanç. başka çocuğa yaklaşınca bile bas bas ağlıyor. başka fikri olan var mı?

Evden yapılabilecek işler düşünebilirsiniz. El lezzetiniz iyiyse yemek yapıp satmak olabilir; benim bir arkadaşımın annesi özel günler, altın günleri vs. için pastadır, börektir, mercimek köftesidir falan yapıp satıyor. Deniz kenarı bir yerde yaşıyorsanız balık restoranlarıyla anlaşıp onlara günlük meze yapıp satabilirsiniz yine.

El işine dönüşüp para kazanabileceğiniz bir hobiniz varsa ona yoğunlaşabilirsiniz. Ben iğne oyası yapıyorum bir yakınımda hobi olarak başladığı terziliği meslek haline getirdi.
Yaşadığınız yerde evlere iş veren yerler varsa bu da olabilir.
Son fikrim de yabancı diliniz varsa çeviri yapabilirsiniz veya eğitim durumunza göre öğrenci alabilirsiniz. İlk okul öğrenci velileri de tercih ediyor derslere yardım amaçlı göndermeyi.

Bir arkadasım penye ipten canta orup satıyor hemde maliyetı cok dusuk ve son yıllarda cok trend sattıgı cantalar baya kapıs kapıs gıdıyor. Öyle bisey. Ogrensenız :KK39:

Makyaj markası veya temizlik ürünü tarzı bir markanın kataloğuyla satıcılık da yapabilirsiniz. Tabi geniş bir çevreniz varsa.
Çocuğunuz küçük olduğu için hep evden yapılacak şeyler düşündüm.

Back
X