çocukla kpss ye nasıl hazırlanılır

denizqwe

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
11 Ocak 2018
27
0
Hanımlar 1.5 yaşında çocuğum var.kpss ye hazırlanyrm.ama çocuk yüzünden hazrlanamıyorum..benim gbi olanlar tavsiye ve deneyimleriniz

Son düzenleme:
eşiniz eve geldiğinde o ilgilense uyutma kısmını filan o halletse her gece uyanıkken temiz iki saat bebek uyuduktab sonra da iki saat çalışsanız yeter aslında,ben düzenli üç saatlik çalışmayla hazırlanmıştım

Ben de 1,5 yaşında kızımla hazırlanmıştım. 2-3 ay kadar direndim. Geceleri sabahladım, gündüzleri kızımla ilgilendim. Aileden birileri de yoktu yardım edecek. Neyse ki ilk deneme da atandım. Güzel planlama yaparsanız, gece çalışmak için eşiniz de destek olursa neden başaramayasınız.

Valla eşim yorgun gelyr dinlenmek istyr.anlayşlıda değil.geceleyin saat iki defimi en geç kitabm üstünde uyuyorum.

Bir komşum var 4 çocuklu yaklaşık 4 senedir tanıyorum tanıdığımdan beri ders çalışır yüksek lisans yaptı formasyon felan aldı.ondaki azim kimsede yok maşallah haftaya mülakata girecek.yüzde 90 atanır.neden olmasın sizde yapabilirsiniz

Öncelikle evde olduğunuz için çok şanslısınız, ben tıpa hazırlanırken en verimli çalışmalarımı tatillerde tüm gün evde oldugum zaman yapardim. Sabah erken kalkin mutlaka saat 6civari zaten bebek o zaman uyuyor olur 6dan 10 a kadar calisirsiniz 40dk ders 10 dk mola seklinde bebek uyandiginda onla ilgilenir oyuncak falan koyarsiniz yada park yatak alabilirsiniz ona koyarsiniz dusme derdi vs yok bu sekilde calisabilirsiniz bence en bos aninizi bile degerlendirin

Oncelimle cocugunuzun uyku duzenini duzenleyin ben oglum oglen yatinca 2 saat calisiyorum aksamda 8-8.30 gibi yatiyor 3 e kadar calisiyorum butun gun calismak kadar verimli olmaz belki ama cocukla ancak bu kadar insallah emeklerimizin karsiligini aliriz

Mrb 1 yaşında oglum var benımde gunduz ıkı kez uyuyor esım. Cok ılgılenıyor sagolsn ama bn yok yemek yok dınleneyım derken hep kalıyor ıstıyorum cok ama program yapmam lazım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…