• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Çocukla boşanmış bayanlar tekrar evlilik fikrine nasıl bakıyorsunuz?

Allah islah etsin beyin fukarası. Burda gercekten derdi olan insanlarinda hakkina giriyorsun seni kısırlastırmak lazım zira bitkiler bile fotosentez yapıyor senin bu dünyaya okadar bile faydan yok.

Boşanma asamasindayim ve düşünemiyorum bu hayatta babama ve oğluma biri yanımda laf söylerse alnını karışlarım bir de bana bütün evliliklerde sevgi aşk bir süre sonra bitiyor eşler sadakatlerini bile unutuyor geliyor

35 yaşındayım.bebeğim 2 yaşında.etrafımdakiler yine evlenirsin karlına biri çıkar vs diyorlar.diyorlar da ben ne güveniyorum ne istiyorum.ya açıkçası evet bir ömür yalnız yaşayabilirim.bebeğim büyür evlenir gider.ben de evet yalnız yaşarıö ne var ki bunda?evlendik diyelim boşanmayacağımızın garantisi var mı tekrar? Diyelim ki evlendik e hadi adam öldü ne olacak?yalnız kalmayayım diye tekrar mı evlilik? Hem bebeğimi üvey babaya asla güvenemem.ben böyle diyince saçmalıyorsun ne iyi insanlar var vs diyorlar.
Ya hiçbir insan başkasının çocuğunu kendisininki gibi sahiplenebilir mi?bence hayır siz ne düşünüyorsunuz?? Hem elin adamı sonuçta ya evlenene kadar iyi çıkar da evlendikten sonra çocuğuna maddi manevş zarar verirse?neler okuyıruz duyuyoruz?
Bir de şu var bebeğin babası bana üstüne ne vazifeyse evlen yalnız kalma diyor.ben bebeğimi üvey babayla büyütmem diyorum ne olacak öcü mü üvey baba diyor?erkekler nasıl bu kadar rahat olabiliyor?kendi canından kendi kanından yavrusunun elin adamıyla aynı evde büyümesine razı.hatta teşvik ediyor.Allahtan memurum işim gücüm var.sırf param için bile evlenen olurmuş benimle öyle söylüyor.onun dedikleri önemli değil de siz ne düşünüyorsunuz çocuklu bayanalrın tekrar evlenmesi hakkında?çocuk açısından artıları eksileri nelerdir?
Başlığı okuyup gerisini tam okuyamadım yalan yok. Ben boşanmış biri değilim ama düşüncemi yazmak istedim. Tabiki hayat devam ediyor mutluluk hakkınız ama mutluluğu başka birinde aramayın. Özellikle bebeğiniz kız ise. Özellikle kız çocuklar bence üvey babayla büyümemeli,güvenilmez bence kimseye.

35 yaşımda ikizlerimi kucagıma aldım. Ardından boşandım 8 yıldır hayatıma kimseyi almadım çocuklarımla birlikte o kadar güzel ve eğlenceli hayatım var ki bir erkeğe hiç ihtiyaç duymadım açıkçası.. bundan sonrası ne olur bilinmez tabii fakat asla evliliği düşünmüyorum...
ikinci evlilik insanın kendi kararı olmalı zaten bir başkası istiyor diye değil sen istiyormusun bunu sorgulamalısın...

Büyük ihtimalle çocuğu elinden alacaklar.

Bir de whatsappp ta o hesaplar ile alakam yok diyorsunuz ya bana artık yüzsüzlüğün, yalancılığın da cılkını çıkardınız.
Kazen Bi sakin, konu sahibini tanıyorum, burdan tanışıp görüştüm 1 yıl önce kadar. evine de gittim
Öncelikle cocuğunu elinden alacaklar!! İfadesiyle korkunç bir infaz kararını neye göre verdiniz siz kimsiniz! Haddiniz, hukukunuz nedir?? Herkes de kendini savcı hakim belledi.
Konu sahibinin eşine olan takıntısı var sadece olan bu. SAKİN NE OLUYOR! cimere falan şikayet ne! Buraya gelip dert anlatıyor, cevaplamak istemeyen yazmasın. Fake hesap açmak ne zamandır suç, hangi kanunda. Cimer ne diyecek fake hesap acıp kocasını anlatıyor hemen cocuğu alalım mı diyecek.
Öncelikle kendisi bebeğine inanılmaz hassas ve özverili. Hayata zaten tek bebeğiyle tutunmaya çalışan bir insanı hayat gayesiyle tehdit etmek kimin haddi. Hoop. O da bir kadın. Evet belki bircok fake hesap actı sizde engellediniz, yargıladınız. Psikolojik destek al, psikoloğa git dediğiniz kişiye 2 dk sonra hastasın, psikolojik vakasın yazdınız.ne kadar ironik!!
üyeyi deşifre edip defalarca burdaki kin kusmaya hazır kitlenin önüne attınız!! Adeta vurun sövün sayın dediniz. Ne kadar ironik!! Kadın dayanışması.. Hmmm öylemi nerde. Kk da. Allah Allah.
Üyeyi deşifre ettin hadi burdakilere bildirmeden uyarı mı gönderiyorsun ne yapıyorsan yap sonrada sil engelle.
Ulan zaten eşine aşırı takıntılı olduğu için yazıyor. Bakın burası kadınlar kulubu bir derdim var değilmi. Bir hesaptan yazıyor bu fake üye deniyor defalarca engelleniyor.
Arkadaşlar bu arkadaş cok fedakar ve cok samimi söylüyorum inanılmaz iyi kalpli biri. Saf ve cok yalnız. Ama çocuğuna karşı cok ilgili, her şeyiyle evladına kendini adamış bir anne. Doğal yemesi için köylerden süt yağ getirtiyor.oyıncaklarından kıyafetlerine kanserojen olmayan şeyler almaya özen gösteriyor.
Siz Ailesini yaşadıklarını bilmiyorsunuz. Ben hayat hikayesini dinledikten sonra eşine olan takıntısını daha i anladım. Ki ben psikolog değilim. Psikoloğa da gidiyor bu takıntısı için ama bir insanı sırf sitede fake hesap acıyor diye cocuğuyla tehdit etmek hiç kabul edilebilir bişey değil. Üzerine cok gidildiği için belki saçmalamış bişeyler söylemiş ifade etmiş olabilir. Yinede hiçbiriniz savcı hakim değilsiniz. Hop Bi durun. Ne demek cocuğunu alacaklar.şikayetini yaptıysan çekil, sen kimsin de infaz ettin. Derdim Var külubu psikolojik takıntılı ruh hastaları ile dolu. Bunu sadece bu üyeye değil başka böyle takıntılı üyelere de yapıyorsunuz. Psikiyatri kliniğinde hep aynı şeyi yapan ya da takıntılı hastalara doktorlar şey mi diyor. "Deli, ruh hastası, inşallah cocuğunu alırlar" böyle mi diyor.
Evet sizler doktor da psikolog da değilsiniz. O zman ne teşhis koyabilirsiniz ne yargılayabilirsiniz. Keşke birgün özelden yazıp yardımcı olmak derdini dinlemek adına konuşsaydınız. Telefonunu alıp yanında olsaydınız. Derdim Var kısmında ben da dahil hepimiz takıntılarımızla, yalanlarımızla var olduk, olmadık mı.. Olayı dramatikleştirmeyin lütfen. Sitenin de kurallarından bahsedip bir sürü laf söyleyeceksin şimdi. Sitenin de kurallarının da canı cehenneme.
Hoşcakalın

Kadın da olağanüstü bişey yazmamış zaten bu derece saldırganlık nedir? Diğer konusunda da üzerine gidilmiş keşke telefon numarasını alıp ilgilenebilme gibi durumum olsa da bir nebze faydam dokunabilse böylelerine. Zorda belli ki, söylenilen laflar çok ağır; değil hassas biri normal insan bile zor kaldırır. Bence de çok yakışıksız olmuş Kazen. Daha sakin, daha hoş görülü lütfen. Konu sahibi yakın tanıyanlar da lütfen tedavisine destek açısından daha duyarlı olsun.
Soruya cevaben de; asla ikinci bir evlilik düşünmem sanırım.

Kazen Bi sakin, konu sahibini tanıyorum, burdan tanışıp görüştüm 1 yıl önce kadar. evine de gittim
Öncelikle cocuğunu elinden alacaklar!! İfadesiyle korkunç bir infaz kararını neye göre verdiniz siz kimsiniz! Haddiniz, hukukunuz nedir?? Herkes de kendini savcı hakim belledi.
Konu sahibinin eşine olan takıntısı var sadece olan bu. SAKİN NE OLUYOR! cimere falan şikayet ne! Buraya gelip dert anlatıyor, cevaplamak istemeyen yazmasın. Fake hesap açmak ne zamandır suç, hangi kanunda. Cimer ne diyecek fake hesap acıp kocasını anlatıyor hemen cocuğu alalım mı diyecek.
Öncelikle kendisi bebeğine inanılmaz hassas ve özverili. Hayata zaten tek bebeğiyle tutunmaya çalışan bir insanı hayat gayesiyle tehdit etmek kimin haddi. Hoop. O da bir kadın. Evet belki bircok fake hesap actı sizde engellediniz, yargıladınız. Psikolojik destek al, psikoloğa git dediğiniz kişiye 2 dk sonra hastasın, psikolojik vakasın yazdınız.ne kadar ironik!!
üyeyi deşifre edip defalarca burdaki kin kusmaya hazır kitlenin önüne attınız!! Adeta vurun sövün sayın dediniz. Ne kadar ironik!! Kadın dayanışması.. Hmmm öylemi nerde. Kk da. Allah Allah.
Üyeyi deşifre ettin hadi burdakilere bildirmeden uyarı mı gönderiyorsun ne yapıyorsan yap sonrada sil engelle.
Ulan zaten eşine aşırı takıntılı olduğu için yazıyor. Bakın burası kadınlar kulubu bir derdim var değilmi. Bir hesaptan yazıyor bu fake üye deniyor defalarca engelleniyor.
Arkadaşlar bu arkadaş cok fedakar ve cok samimi söylüyorum inanılmaz iyi kalpli biri. Saf ve cok yalnız. Ama çocuğuna karşı cok ilgili, her şeyiyle evladına kendini adamış bir anne. Doğal yemesi için köylerden süt yağ getirtiyor.oyıncaklarından kıyafetlerine kanserojen olmayan şeyler almaya özen gösteriyor.
Siz Ailesini yaşadıklarını bilmiyorsunuz. Ben hayat hikayesini dinledikten sonra eşine olan takıntısını daha i anladım. Ki ben psikolog değilim. Psikoloğa da gidiyor bu takıntısı için ama bir insanı sırf sitede fake hesap acıyor diye cocuğuyla tehdit etmek hiç kabul edilebilir bişey değil. Üzerine cok gidildiği için belki saçmalamış bişeyler söylemiş ifade etmiş olabilir. Yinede hiçbiriniz savcı hakim değilsiniz. Hop Bi durun. Ne demek cocuğunu alacaklar.şikayetini yaptıysan çekil, sen kimsin de infaz ettin. Derdim Var külubu psikolojik takıntılı ruh hastaları ile dolu. Bunu sadece bu üyeye değil başka böyle takıntılı üyelere de yapıyorsunuz. Psikiyatri kliniğinde hep aynı şeyi yapan ya da takıntılı hastalara doktorlar şey mi diyor. "Deli, ruh hastası, inşallah cocuğunu alırlar" böyle mi diyor.
Evet sizler doktor da psikolog da değilsiniz. O zman ne teşhis koyabilirsiniz ne yargılayabilirsiniz. Keşke birgün özelden yazıp yardımcı olmak derdini dinlemek adına konuşsaydınız. Telefonunu alıp yanında olsaydınız. Derdim Var kısmında ben da dahil hepimiz takıntılarımızla, yalanlarımızla var olduk, olmadık mı.. Olayı dramatikleştirmeyin lütfen. Sitenin de kurallarından bahsedip bir sürü laf söyleyeceksin şimdi. Sitenin de kurallarının da canı cehenneme.
Hoşcakalın

al bunu vur diğerine .... Huylarınız aynı o yüzden çok senin üzerine gitmeyeceğim ama şunu da yazayım ....... Seninde çoklu üyelik maceran var biliyorsun.

Bu kadına defalarca dedik ki zaten profilin olaylı kendine özel bir şey anlatmıyorsun her konun için gidip yeni üyelik alma bu ne yaptı her AYNI konusuna yeni üyelik açtı !

En son mesajlarında artık kontrolden çıktı diyorsun ya çoğunun üzerine titriyor ;

Bebeği her gün ağzıdnan burnundan kan getirene kadar dövüyorum komşular zor aşıyor elimden.okulda da derslere çıplak giriyorum.

evet bak bu mesajında ne kadar titrediğini görüyoruz. böyle gereksiz mesajları yüzünden sürekli Cimer şikayetleri ile muhatap olan bizi siz değil.

Sitenin de kurallarının da canı cehenneme.

bu cümlene bayıldım : ) çoklu üyeliği olan herkes aynı tepkiyi vermeli...

Bu üye ile neden iletişime geçmediniz demişsin ; Bu üyeyi defalarca uyardık kaç kere yapma dedik, farklı hesaplar ile sen konu açtıkça üyeler bu konuları site yönetimi rate için açtırıyor diye bir algı oluştu yapma dedik. Anladı mı? Hayır Yahu üyeler şunu bile yazıyor bu kadar da olmaz editörler site rating için bu senaryoyu yazdırıyor.

Bebeği her gün ağzıdnan burnundan kan getirene kadar dövüyorum komşular zor aşıyor elimden.okulda da derslere çıplak giriyorum.

bu nedir yahu ? sayko psikopat olsa bunu yazmaz. Sorunları var ise gider tedavi olur, ben nasıl psikolog değil isem bu sitede rehabilitasyon merkezi değil. Üyeye kızmış ta ondan yazmış ! Başka bir tipte gidip bunu şikayet etmiş bir anne bunları yapıyor diye. Sonra bize ulaşıyorlar üyenin bilgilerini alıyorlar, tabi bunlar sizi ilgilendirmiyor siz hala kadın dayanışmasındasınız.

4 tane hesabı ikinci üyelikten kapatılan birine bunları neden anlatıyorsam ... al birini vur ötekine işte...

2. üyelik almak asla suç değil ama ikinci üyeliği kullanmanın da bir usulü bir adabı var. Her konunuza ikinci üyelik alıyorsanız ya ciddi şifreleri unutan bir salaksınız ya da ciddi sorunlarınız var demektir. Bu kadına bu hak defalarca tanındı her ikinci üyeli kaldığında uyarıldı nedir sorun şifre sorunu mu ? Asla cevap dahi yazmadı.

En son yazışmada Mune ile gelmiş ben uygun davranacağım diye o zaman bile 3 hesabı olunca yeter artık dedik.

Son düzenleme:
Back
X