Yok Şuan değil ama 4-5 yaşından sonra veriyormuş. Beni şimdiden onun stresi sardı. Çocuğum 1 ay nasıl duracakO kadar küçük bebeği yatılı veriyor mu mahkeme şaşırdım.
Bilmediğim konu şurda bilenlerin yorumunu bekliyorum sessizce
Anlasmali bosanip 1 ay durmayacagi bir formul mu yaratsaniz acaba? Ne bileyim oyle oluyorsa bence sorun yasamazsiniz gibi geldi.Yok Şuan değil ama 4-5 yaşından sonra veriyormuş. Beni şimdiden onun stresi sardı. Çocuğum 1 ay nasıl duracakbiz kadınlar 20 yıl sonrasını bile düşünüyoruz ama erkekler genelde ertesi günü bile planlamıyor.
Avukatıyla konuşmuş. 1 ay bende kalacakmış diye sevine sevine bana haber verdi. Anlaşmalı boşanmada özellikle diretir bu konuyu. Yoksa ben de uzasın senelerce duruşma yolu gözliyim istemiyorum.Anlasmali bosanip 1 ay durmayacagi bir formul mu yaratsaniz acaba? Ne bileyim oyle oluyorsa bence sorun yasamazsiniz gibi geldi.
Ben belli etmiyorum. 1 ay sana yetecekse idare et, sana mutluluklar diyorum.Eğer ilgisiz bir baba ise zaten 4-5 seneye evlenir barklanır almaz çocuğu.
Şimdiden eşeğin aklına karpuz kabuğu sokma. Bu konuda endişelendiğini bilmesin.
Merhaba hanımlar, 7 Aylık bebeğim var ve çok denedik ama olmuyor. Annesi evimizin ortasında sanki ve en kötüsü de eşim annesini her durumda haklı görüyor. Şimdi anne babasıyla kalıyor, aynı şehirdeyiz ve küçücük bebeği görmeye yeltenmedi bile 9 gündür. Neyse bayramdan sonra karşılıklı dava açmayı planlıyoruz. Benim sorum şu, bu süreçlerden geçmiş olan Hanım arkadaşlarım çocuğu yazın 1 ay babaya verilirken neler yaşadı?
Çocukla telefon konuşmamızda çocuk ağlasa ve annesini ısrarla istese annenin emniyete gidip babadan alma talebi olabiliyor mu? Çocuk ne kadar da ağlasa çocuğu yanında tutacak insanlar bunlar. Sırf bakamadı dedirtmemek için. Bunun anne lehine bir çözüm yolu yok mu? Şimdiden yardımlarınız için teşekkürler
Sizi manipule etmek, cocukla tehdit etmek için bu kadar sevinmiş gibi görünüyordur. Blöfünü yemeyin.Avukatıyla konuşmuş. 1 ay bende kalacakmış diye sevine sevine bana haber verdi. Anlaşmalı boşanmada özellikle diretir bu konuyu. Yoksa ben de uzasın senelerce duruşma yolu gözliyim istemiyorum.
Kesinlikle size katılıyorum işte biz kadınlar geleceğe herşeyi çok uzun süre planlı çok geniş çerçeveden bakıyoruz o sebeplere yıpranıyoruz. Konu sahibi siz sessiz sakin sabırlı kalın lütfen. Bunlar mahkeme sürecinde azıyor neler yaşatıyorlar hem anneye hem çocuklara sonrasında ortam duruluyor hayatına canınızı acıtmak için biri girdiğinde çocuğunu unutup arayıp sormayacak bile endişelenmeyinBu durumda bulunmadim fakat size tavsiyem 4 5 yil sonrayi dusunupte kendinizi yipratmayin o sure geldiginde belki kendide almak istemez zaten zor bir surecten geciyorsunuz 4 5 yil sonra ne olacagini kimse bilemez o yuzden kendinizi uzmeyin.Allah yardimciniz olsun
Çok teşekkür ediyorum. Avukatım da zamanı geldiğinde çocuk istemezse baba ve babanne de istemiyor diyor. Ama siz bunları tanımıyorsunuzBu kadar küçük bebekler için siz anlaşmalı da boşansanız görüş konusunda kararı mahkeme veriyor, çocuğun menfaati için. Ben kızım 2 yaşındayken ayrıldım, kızım hiç bir zaman 2 gün bile kalmak istemedi ve kalmadı. Hukuki olarak normalde mahkeme ne derse odur ama o kadar kalmamak için ısrar ettiğinde bence karşı taraf da uğraşamaz al der ama diyelim ki aksi oldu psikolojisi etkileniyor diye babayla kişisel ilişkinin yeniden düzenlenmesi davası açılabilir diye düşünüyorum zamanı geldiğinde. Tabi yine de avukatınızla çözmeniz daha uygun ve sağlıklı olur. Şimdiden dert etmeyin en büyük önerim, her şey zamanla şekilleniyor.
Emin ol o kadar küçük çoçuğu kimse 1 ay almaz 2 günlüğüne bile almazlar uğraşmak istemezler. Zaten araya zaman girdikçe çoçuğu ne ararlar ne sorarlar. Umarım iyi bir babadırda çoöuğunu ihmal etmezMerhaba hanımlar, 7 Aylık bebeğim var ve çok denedik ama olmuyor. Annesi evimizin ortasında sanki ve en kötüsü de eşim annesini her durumda haklı görüyor. Şimdi anne babasıyla kalıyor, aynı şehirdeyiz ve küçücük bebeği görmeye yeltenmedi bile 9 gündür. Neyse bayramdan sonra karşılıklı dava açmayı planlıyoruz. Benim sorum şu, bu süreçlerden geçmiş olan Hanım arkadaşlarım çocuğu yazın 1 ay babaya verilirken neler yaşadı?
Çocukla telefon konuşmamızda çocuk ağlasa ve annesini ısrarla istese annenin emniyete gidip babadan alma talebi olabiliyor mu? Çocuk ne kadar da ağlasa çocuğu yanında tutacak insanlar bunlar. Sırf bakamadı dedirtmemek için. Bunun anne lehine bir çözüm yolu yok mu? Şimdiden yardımlarınız için teşekkürler